Pozitif mi?

g_mutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.097
2.792
133
36
Kızlar iyi geceler. Sat 5 nisan, 6 mayısda adet olmam gerekirdi, 2 günüm geçti 2 kez test yaptım ama testler mi hatalı yoksa pozitif mi anlayamadım, nolurr bana bi el atsanız

Eklentiler

• 122C0112-C8D3-405D-B72A-ABD9432A4B01.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 103
test hatalı bence. adet 2 gün geçse daha belirgin olurdu

Kızlar iyi geceler. Sat 5 nisan, 6 mayısda adet olmam gerekirdi, 2 günüm geçti 2 kez test yaptım ama testler mi hatalı yoksa pozitif mi anlayamadım, nolurr bana bi el atsanız
Hafif gölge var gibi ama testler bi garip gibi pek belli olmuyor canım başka dene inşallah vardır

Bunun cevabını bende merak ediyorum benimde adete 8 gün var ona benziyor

Eklentiler

• 40D9B97A-2831-480E-A956-3E433F8091F8.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 84
test hatalı bence. adet 2 gün geçse daha belirgin olurdu
Bana da hatalı gibi geldi ama anlayamadım, oğlumda da 9.günde belli olmuştu. İnşallah geç döllenmedir diye ümit ediyorum teşekkür ederim

Testler hatalı canım 2 gün arayla yapmaya devam et bakalım nolacak, Rabbim gönlüne göre versin

Testler hatalı canım 2 gün arayla yapmaya devam et bakalım nolacak, Rabbim gönlüne göre versin
Teşekkürler canım cevap için ama mesajdan 1 saat sonra adet oldum malesef. Oğlum ilk denemede olduğu için 2.çocuğu 2-3 aydır deniyoruz olmuyo. Önümüzdeki aya yoğunlaşıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…