• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi negatif mi

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
31
Merhaba arkadaşlar ☺️
10 aylık evliyim birtakım belirtiler oldu ve bu sabah aç olarak gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik Bi şekilde çıktı sizce pozitif mi negatif mi yardımcı olur musunuz ☺️Tşk ederim :anneadayı::KK46:

Eklentiler

• image.png
    image.png
    227 KB · Görüntüleme: 88

insallah hayal kirikligina ugramazsin canim .. ama daha gecen hafta ayni böyle yengemde cikdii .. ona defalarca hamilesin desem de inanmadi .. 3 gün önce aradi hamileyim diyee..
doktorum bana cok erken olunca böyle silik cikar demisdi..
hatta haftaya tekrar testle ugrasib para verme doktora git en iyisi :) insallah hamilesindir canim haber et bana mutlaka merak ettim :*

insallah hayal kirikligina ugramazsin canim .. ama daha gecen hafta ayni böyle yengemde cikdii .. ona defalarca hamilesin desem de inanmadi .. 3 gün önce aradi hamileyim diyee..
doktorum bana cok erken olunca böyle silik cikar demisdi..
hatta haftaya tekrar testle ugrasib para verme doktora git en iyisi :) insallah hamilesindir canim haber et bana mutlaka merak ettim :*
Çok teşekkür ederim bugün sabah olmaz artık bana Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Arkadaşlar mrb ben bugün kan verdim sonuç yarına belli olacak çok heyecanlıyım yalnız kafamı karıştıran lar oluyo ya fazla sıvı kaçtıysa oda silik ikinci çizgi gösterir falan diyolar doğru mu ?

Back