- 5 Kasım 2024
- 84
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi angelsercan
İnşallah canımpozitif
Kimse yokmu yaMerhaba her markadan yaptım nerdeyse bata 3 gün var sizde pozitif mi
Kan verdim negatif çıktı adetin takın oldu ocın kanda hemen çıkmaz dedi doktor ilk çocuğumda da öyle olmuştuPozitif bence ama bikac haftalık muhtemelen, regli geçince tekrar yap koyulasacaktir, inşallah sağlıcakla gelsin
Muhtemelen bir haftalik falandır çook erken, inşallah güzel sonuç alırsınKan verdim negatif çıktı adetin takın oldu ocın kanda hemen çıkmaz dedi doktor ilk çocuğumda da öyle olmuştuteşekkür ederim inş olur
İnşallah 1 yıl ıcınde ıkıncıye hamıle olmazsam başka çocuğum olmicak o yüzden çok istiyorumMuhtemelen bir haftalik falandır çook erken, inşallah güzel sonuç alırsın
Artı med marka ise maalesef yalanci pozitif veriyor :/Merhaba her markadan yaptım nerdeyse bata 3 gün var sizde pozitif mi
Artımed değilArtı med marka ise maalesef yalanci pozitif veriyor :/
Başka kimse yokmuMerhaba her markadan yaptım nerdeyse bata 3 gün var sizde pozitif mi
Başka yorumu olan varsaArtı med marka ise maalesef yalanci pozitif veriyor :/
Ve sanırım aynı marka test, şuan bebeğim 11 aylıkBen bundan da silikle öğrendim hamileliğimi
Hangi marka yaptıgınBen bundan da silikle öğrendim hamileliğimi
DRısı basımaVe sanırım aynı marka test, şuan bebeğim 11 aylık
After marka da sadece daha silik yok gibi bişi ama diğer markalarda hep pozitifVe sanırım aynı marka test, şuan bebeğim 11 aylık
Artımed değişmiş artık hepsi pozitif çıkardı başka bi marka denedim artımed gibi o da pozitifBen bundan da silikle öğrendim hamileliğimi