Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım çok sağol isteyen herkesin olsun inşallah.. ekstra pek bişey yapmadım aşılama dan sonra 3 gün yattım ve havuç suyu içtim kuru incir yedim sadece bu kadar 9.günden sonra silik gördüm hep. Ama eşine keçiboynuzu kaynatıp içir bi de çakşır otuna kaynamış suyla demle içir sayıyı hareketi yükseltiyo. Ben eşimde varikosel olduğu için umutlu değildim ama bunlarla değerler 2 katına çıktı
Yaaa teşekkür ederim, artık hep bildiğim şeyler ama bir türlü devamlı yapamadığım şeyler.. Havucu direkt yesem olmaz mı mi suyunu nasıl sıkcam 🤣 inşallah benim de tutsunnn🤲🤲

Yorumlar mısınız adetime 2 gün var sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_20220316_075327_1.jpg
    IMG_20220316_075327_1.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 176
Yaaa teşekkür ederim, artık hep bildiğim şeyler ama bir türlü devamlı yapamadığım şeyler.. Havucu direkt yesem olmaz mı mi suyunu nasıl sıkcam 🤣 inşallah benim de tutsunnn🤲🤲
Bende 1 ay yaptım devamlı olarak aşılama için yoksa bizde yapmıyorduk🤭büyük marketlerde satılanlardan almıştım canım öyle yesende olur bence.. Güzel haberlerini bekliyorum umudunu hiç kaybetme canım😘

Benim ilk olacak Allah’ın izniyle yarın doktor kontrolüm var kaç haftalık olduğunu öğrenicem inşallah 🥰 sanıyorum 4 haftalık olucaz bebişim bizi şaşırtarak adet gününde olduğu için 😂
Aaa sizinde mi yeni pozitif oldu benimde ilk olucak inşallah kan verip kesinlestirince😍

Aaa sizinde mi yeni pozitif oldu benimde ilk olucak inşallah kan verip kesinlestirince😍
Benim kan değerim daha 23 iken farkettim ben hamile olduğumu gerçekten hissediyormuş anne adayları hatta öncesinde testlerim negatif çıkıyordu ama ben ısrarla yapmaya devam ettimküçücük silikte de koştur koştur hastaneye gittim 🥰😂 darısı başına inşallah tatlı heyecanlar bunlar bi an önce kan vermeye git ve takibini yaptır sonrasında herşey çok güzel olucak 🥰❤️

Benim kan değerim daha 23 iken farkettim ben hamile olduğumu gerçekten hissediyormuş anne adayları hatta öncesinde testlerim negatif çıkıyordu ama ben ısrarla yapmaya devam ettimküçücük silikte de koştur koştur hastaneye gittim 🥰😂 darısı başına inşallah tatlı heyecanlar bunlar bi an önce kan vermeye git ve takibini yaptır sonrasında herşey çok güzel olucak 🥰❤️
Ayyy ağzın bal yesin inşallah gerçekten çok heyecanlandım sağlıklı artış olursa çok sevincemm😍😍😍

Ya kızlar bu hamilelik günlüğü bende neden doğumdan bu yana şu kadar gün geçti şeklinde çıkıyor ya daha doğum yapmadım ki beeennn 😂

X