pozitif ama sevinsem mi bilmiyorum?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
448
Arkadaşlar ben geçtiğimiz ay yumurtalık takibi yaptırmıştım.femara ve ovitrelle kullandım.iğneyi yaptırdıktan 12 gün sonra kan testi yaptırdım 2 çıktı.negatif diye üzüldüm.sonra artan ağrılarım vardı ve bugün adet günüm.sabah test yaptırdım 12.24 çıktı.hamilesin gibi ama tekrarlayalım 2 gün sonra dedi.iğneyi vurduralı 19.gün. değer çok düşük değil mi sizce?

Ya o sonuç olarak yumurtlamanin 19. Günü değilmi

Yani oyle oluyor sanirim catlatma ignesini vurdurdugum gunden itibaren 19.gun bugun
Tamam ozaman normal bence bu sonuç dahada artar canm benm hayıelişi olsun gözünüz aydin

Bence sevin ben kac kez denddim bu defa ovitrelle oldm tekrar igne oldugu gun dahil 13. Gun idrar test yaptm negatif cikti

Bence sevin ben kac kez denddim bu defa ovitrelle oldm tekrar igne oldugu gun dahil 13. Gun idrar test yaptm negatif cikti
Insallah canim ama 12.gun benimde negatifti..senin icinde erken olabilir benim 19.gunde pozitif cikti

Insallah ama hic umudum yok belirtilern varmydu
Evet canim benim vucut agrilarim artti bas donmesi yasadim cok koyu idrar rengim vardi bide gogus uclari agriyordu bu belirtiler diger aylardan o kadar farkli ki..diger psikolojik agrilari taniyorum onlar gibi degildi.yanliz bu saydiklarim ignenin etkisi gecince olmaya basladi..sende varmi belirti

Yok bende bi belirti malesef o yuzden de negatif ciktigi icin olmadgna eminim 6 7 ay ara verdikten sonra ilk kez denedm negatif cikti suan senun kaçınci denemen cnm

Yok bende bi belirti malesef o yuzden de negatif ciktigi icin olmadgna eminim 6 7 ay ara verdikten sonra ilk kez denedm negatif cikti suan senun kaçınci denemen cnm
Ben daha once iki asilama bir tup bebek yaptirdim tutmadi.bu ay yumurtalik takibi denemek istedim Allahtan insallah iyi olur ben 6 yildir bekliyorum insallah sende ,bende tez zamanda kavusursun yavrularimiza..peki sen?

Ben daha once iki asilama bir tup bebek yaptirdim tutmadi.bu ay yumurtalik takibi denemek istedim Allahtan insallah iyi olur ben 6 yildir bekliyorum insallah sende ,bende tez zamanda kavusursun yavrularimiza..peki sen?

Senin baya olms cnm 1.5 yil oldu benim 3 kez denedim klomen catlatma asilama istesem yaparmi blmyrm sanrm tekrar klomen catlatma ypck

Senin baya olms cnm 1.5 yil oldu benim 3 kez denedim klomen catlatma asilama istesem yaparmi blmyrm sanrm tekrar klomen catlatma ypck
Valla sorma tukendim artik bu hastabe islerinden.insallah degerim artarda Rabbim hayirli evlat verir.inan canim sabrin sonu selamet insallah sabir sabir sabir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…