pozitif ama hamile miyim????

karamellim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
766
1.350
113
Merhaba. 21aralık adet oldum.1 ocak ertesi gun hapı aldım kanamam oldu.daha sonra hiç korunmadım.13 şubat test sonucu 19.36, 15şubat 29.33, 16 sı kanamam oldu ve çok korktum 17 si 84.34 çıktı.
Görüştüğüm doktor hiç sevinme normal Bi gebelik olmayabilir dedi ve dünya başıma yıkıldı. İlk test ve ikinci testte tam iki katı olmadı 3.testte 2katından çok arttı. Başka doktora gittim yerleşme kanaması olabilir dedi. Kanama var 2 gündür ama değer azalmıyor. Çok moralim bozuk ve çok korkuyorum hamile olduğumu testte öğrenmeden önce hissettim bunu ve Allah bunu yaşattı ise devamının gelmesini çok istiyorum. Bekarım şu an ve hamile olduğumdan emin olmadığım için hiç bir şey yapamıyorum. Hamile miyim değil miyim kafam karıştı. Anladığım kadarıyla 4-5haftalık kese ve kalp atışı belli oluyor. Doktora gitmeye korkuyorum kotu Bi şey söyleyecek diye.

vallahi bişey anlamadım!!! ertesi gün hapını neden aldın.madem istenmeyen bi gebelikti neden sağlıksız bir gebelik olacağından korkuyorsun.hem bekarsın hem bebek istiyorsun bu nasıl oluyo hiçbişey anlamadım?

biraz daha açıklayıcı olursan belki yardımcı olabilirim

Ertesi gün hapını aldıktan sonraki ilişkilerimde korunmadım, demek ki istedim. Bekar olduğumu sorgulayın diye değil bir an önce gerçekten hamile olup olmadığımı öğrenmem gerektiğini belirtmek için yazdım. Bekar olmak hamile olduğunu hissettikten sonra istememek anlamına gelmiyor. Bi imzada değil anne olmak. Ayrıca buralara takılmayın benim sorunum bekar olmak değil. Benim tek dileğim sağ kklı hamile olduğumu bilmek

hem ertesı gun hapı alıyorsun,hem bebek sağlıklı olsun ıstıyorsun..
ertesı gun hapını aldıktan sonra hıc korunmadım dıyosun..demekkı ıstemısım hamıle kalmayı dıyosun..
1 günde fıkrın degısıyor..ama senın fıkırlerıne gore yön bulmuyor hayat..
belkı bebegıne zarar verdın..belkıde vermedın..kım bılır

Minareyi çalan kılıfını uydurur..
Bekar oluşunuzu kendiniz vurgulamışsınız zaten sonrada tepki gösteriyorsunuz...

Hamile misiniz değil misiniz bilemeyiz doktorunuz ne diyorsa odur.

bekar kelimesini o kadar yazının içinde nasıl cımbızla almışsınız tebrik ederim bir de ben ertesi gün hapını kullandıktan sonra ki ilişkilerimde korunmadım. Okuduğunuzu yanlış algılamışsınız. Hamile kaldığım ilişkiden sonra hap kullanmadım. Minera kılıf felan gereksiz konuşmalar bunlar. Bekar olmamla ilgili benim sıkıntım yok bunu niye dert ettiniz anlamadım. Rica ederim açtığım konuyla alakasız cevap vermeyin.

Yakında insanlar forumda cadı avına başlıyacaklar , neyse
En mantıklısı doktorunuza düzeli olarak gitmeniz.
8 haftaya kadar durum netleşir zaten , gerekli testler ve taramalar durumu netleştirir
Allah nasip etmişse dünyaya gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…