- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi Justholdme_
-
daha muzur olur gibi geldi bana kendi fikrim tabiiPoyraz isminin karakterin de ne vr ki canım ben arastrdm gayet ılımlı kişiler oluyorlar ms
Su an poyrazda kararli gibiyz canm ama blmyrm eşim poyrazi daha cok istiyor daha güzel diyor.Neye karar verdiniz tatlım
POYRAZ POYRAZ hemde tek ad genelde olumsuz yorum yapmışlar niye anlamdm hem anlamı güzel hemde analizi bizde çok istiyoruz nasp olursa POYRAZ koycaz Allahım nasp eder inşaallah. AminnSu an poyrazda kararli gibiyz canm ama blmyrm eşim poyrazi daha cok istiyor daha güzel diyor.
Hatta Poyraz ege olsn diyor adamın içine mi isledi napti bilemedm bu isim konusu cok zor valla
İnşallah sizde o günleri gorurusnzz Rabbim isteyen herkeze yaşattsn canım bende yiğit ve poyrazin anlamlarını kişilik özelliklerine analizine baktm Poyraz zin ki daha güzel ve ondeydi özellik le bu kişilerin hayata karşı her zaman dik duruşlu cesur olabilmeleri beni isme daha cok yakinlastrdiPOYRAZ POYRAZ hemde tek ad genelde olumsuz yorum yapmışlar niye anlamdm hem anlamı güzel hemde analizi bizde çok istiyoruz nasp olursa POYRAZ koycaz Allahım nasp eder inşaallah. Aminn
Valla ben bi tek düşündüşüğümüz isimlere baktm meraktan ve çok güzel anlamlarıİnşallah sizde o günleri gorurusnzz Rabbim isteyen herkeze yaşattsn canım bende yiğit ve poyrazin anlamlarını kişilik özelliklerine analizine baktm Poyraz zin ki daha güzel ve ondeydi özellik le bu kişilerin hayata karşı her zaman dik duruşlu cesur olabilmeleri beni isme daha cok yakinlastrdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?