Poyraz mi yiğit mi kızlar iki isim arasında kaldk

Hangisi olsa ?

• Poyraz

OY: 20 35,1%
  • Yiğit

OY: 37 64,9%

• Ankete Katılan
    57
POYRAZ Allahım bizede nasip eder inşallah AMİN :):) bizde POYRAZ çok istiyoruzz

Kesinlikle yiğit
Poyraz ismi pek ısınamadığım bir isim
bu ismi duyunca aklıma şımarık bir erkek modeli geliyor

Poyraz ismi en isinamadigim ve kaba buldugum erkek isimlerinin basinda geliyor. Bir arkadasimin oglunun adi. cocuk o kadar yaramaz ki ikincisi erkek olursa mulayim koymak istiyordu.. Yigit, Efe, Mert isimleri de Poyrazdan sonra gelen sevmedigim isimler. Ama yine de Yigit bir adim onde.. Icinize en cok sineni koyun derim..

Su an poyrazda kararli gibiyz canm ama blmyrm eşim poyrazi daha cok istiyor daha güzel diyor.
Hatta Poyraz ege olsn diyor adamın içine mi isledi napti bilemedm bu isim konusu cok zor valla
POYRAZ POYRAZ hemde tek ad genelde olumsuz yorum yapmışlar niye anlamdm hem anlamı güzel hemde analizi bizde çok istiyoruz nasp olursa POYRAZ koycaz Allahım nasp eder inşaallah. Aminn

POYRAZ POYRAZ hemde tek ad genelde olumsuz yorum yapmışlar niye anlamdm hem anlamı güzel hemde analizi bizde çok istiyoruz nasp olursa POYRAZ koycaz Allahım nasp eder inşaallah. Aminn
İnşallah sizde o günleri gorurusnzz Rabbim isteyen herkeze yaşattsn canım bende yiğit ve poyrazin anlamlarını kişilik özelliklerine analizine baktm Poyraz zin ki daha güzel ve ondeydi özellik le bu kişilerin hayata karşı her zaman dik duruşlu cesur olabilmeleri beni isme daha cok yakinlastrdi

Valla ben bi tek düşündüşüğümüz isimlere baktm meraktan ve çok güzel anlamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…