Power plate yapan varmı?

power plate'i sevenlere ve yapabilenlere hayret ediyorum. sadece 1 seans gittim mahvetti beni. 4 gun gecti ustunden hala kafam titriyormuş gibi geliyor, bacaklarımı kıpırdatamıyorum o kadar kötü oldum. 2.seansı sağ salim atlatırsam devam ederim ama of 15seansım boşa gidecek. birde birşey sorucam daha once yaptıran arkadaslar 2 gun ust uste power plate kullansak bir zararı olur mu? haftada kaç kere yapmak gerekiyor bilen var mı?

power plate'i sevenlere ve yapabilenlere hayret ediyorum. sadece 1 seans gittim mahvetti beni. 4 gun gecti ustunden hala kafam titriyormuş gibi geliyor, bacaklarımı kıpırdatamıyorum o kadar kötü oldum. 2.seansı sağ salim atlatırsam devam ederim ama of 15seansım boşa gidecek. birde birşey sorucam daha once yaptıran arkadaslar 2 gun ust uste power plate kullansak bir zararı olur mu? haftada kaç kere yapmak gerekiyor bilen var mı?

etnaderin bende power plateyi severek basladim daha yeni ama ben bundan önce günlük iki saat yürüdügüm icin kaslarim kuvatliydi beni cok etkilemedi burda haftada ikigün devlet izin veriyor fazlasi yasak türkiyede bilemiyecem daha yeniyim faydasi olup olamiyacani bilemiyecem ama bence bu kadar sallanmaya faydasi olur ikigün üstüste kulanmayi düsünmüyorsun demiiii bence vücüdün maf olur nasil dayanacann