Power plate yapan varmı?

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
Arkadaşlar Belki konu açılmıştır daha önce ama bulamadım.
Power plate diye bir alet duymuşsunuzdur. Günde sadece 10 dk. üzerinde duruyorsunuz.
5 gün sonra acayip zayıflıyonuz. Aranızda yapan varmı?

Merhaba cnmmben yapmadım ama bir kere etilerde bir merkezde denemiştim gerçekten çok iyi titretiyor insanın bşı dönüyor indikten sonra... çok büyük bir faydası varmı bilmem ama illaki yararı vardır..

gittigim yerde o alet bana bedava ben çok mantıksız buldugum için kullanmıyorum 10-12 tam bel yan çalıştırıyor bunu söyleyebilirim hadi sallla salla daha da sarkıtırsa gibi geliyor bana kombin kullanılabilir

kavitasyondan sonra 10 dakika yapıyorum acayip sarsıyor insanı mutlaka etkisi vardır ama

Ben 3 ay yaptım, gerçekte faydasınıda gördüm. Ancak hiçbir spor insanı mucize gibi 5 günde zayıflatmaz.3 ay boyunca haftada 3 gün gittim, bazen gidemediğimde oldu. zayıflamaktan ziyade pilates gibi sıkılaştırıyor. Fazla kilo kaybetmiyorsun ama görünümün inceliyor. 5 seansta 2 beden incelme tarzında reklamlara kanmayalım. Ben pilateste yapmıştım. Pilatesten çok daha zor. 10 dakika üstünde boş durmuyorsun, 15-20 dakika süresince aletin üstünde pilatese benzer hareketler uyguluyorsun. Ancak titreşim olduğu için çok daha zorlu oluyor, güç istiyor. Birde en ufak bir sağlık probleminiz varsa bu aleti kullanmayın çok riskli.

Avrupada milli sporcularin ve mankenlerin vücut kaslarini gelistirme - korumada kullandiklari alet.

1 yildan fazla bir zaman bu sporu yaptim, cok kisa bir zamanda mükemmel sonuclar aliyorsunuz. Basta kas gelistirme olmak üzere kilo vermek icinde cok etkili bu titresimli makineyi uzman yardimiyla yaptiginizda yanlis yapma riskide yok.
Haftada 2 veya 3 kere, ortalama yarim saat kullandiginiz bu alet üzerinde kol, bacak, bel, sirt calismalari yapiliyor ( Areobik - Step Areobik hareketleri ) kilo vermek icin özel protein vs. yardimci takviyelerle arkadasim 4 ayda 12 kg. verdi. Kesinlikle sarkma vs. sikayetleri olmadan :KK34:

Türkiyede bu aletin özellikle Kosmetik bransinda kullanildigini ögrendim. Daha cok estetik merkezlerinde ve gercekten spordan cok kilo verdirme amacli kullaniliyor. Spor merkezlerinde denk gelemedim, buldugum tek merkezdeyse ücreti ödenecek gibi degil.:44: Malessef

kavitasyondan sonra 10 dakika yapıyorum acayip sarsıyor insanı mutlaka etkisi vardır ama

Canım o yaptığın powerplate değil, genel olarak o aletlerin hepsine powerplate demeye başladılar ama yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.Powerplate sarsmaz, ince ince titreştirir plakaları sallanmaz...

bende düşünüyorum ama yorulasım yok hiç şu sıralar. vibroshape diye bi alet var o da titreşimle inceltiyomus guya. bilen yada yapan var mı?

MERHABA arkadaşlar bende 10 seans kavitasyon 10 seans power plate yaptıranlardanım.ilk bir hafta power plate yaptırdım etki etti ve uzmanla görüştüm ilk önce kavitasyonlarımı yaptırıyorum.sonra havalar daha sıcak olucağı içinde o zmana power plate yapcaz.10 dk.yaptığımızda müthiş etkisini gösterdi yani 1 haftada.bide yazın yaptırıp 20 dk çıkartıcaz mükemmel olcak.ben kavitasyonu sevmedim ama power plate hayranım.beni terletcek bir zayıflama destekli bir ürün olcak.benim bünyemde bu var.doğum yapalıda 3 yıl oldu.ölçümlerim yapıldı.50 ile hamile kalmıştım 80 ile doğum yaptım.20 kilomu evde spor yaparak verdim.ama 10 kilom kaldı.ve şuanda vücudumda sadece 1 kiloluk yağ var gerisi sırf tuzlu su yani yüksek oranda ödem var.oda retle atıcaz.yani power plate ile.bide su içmek gibi bir alışkanlığım yok.bunuda edinirsem mükemmel olcak.zaten power plate 10 dk çalışayım su diye haykırıyorum:KK70:D su içmeyide öğrenirsem herşey yoluna gircek.herkeze başarılar.ben artık eski halime dönmek için çok çırpınıyorum sizlerde inşallah istediğinz gibi olursunuz.sevgiler melekler...:KK61:

merhaba power plate yaptım ancak forumda arkadaşların bahsettiği sallanıp başı döndüren aletler power plate değil piyasada uyanık merkezler spor salonlarında spor sonrası kaslarımızı rahatlatmak için kullandığımız ve 5 dk dan fazla kullanılması önerilmeyen masaj aletilerini power plate diye pzarlayıp insanları 20 dk gibi bir süre bunun üzerinde dümdüz tutarak zayıflatmayı vaad ediyorlar dikkat edelim bu sahtekarlılara kanmayalım lütfen zayıflama hayalleri ile umut veren istismarcılar yüzünden sağlığımızdan da olmayalım

bende atnı konudan muzdaribim doğum ve kilo yani şimdi bakıyorum spor merkezlerine kavitasyon felan bırakınca tekrar aynı hale dönermiyim diye tereddütüm vat evde pilates yaparak 3 ay da 2 bedeb inceldim pilates tercihim daha çok ama senin yaptığın şeylerede katılıyorum gittiğin merkezler istanbulda mı söylersen sevinirim şimdiden teşekkürler...

bende power plate üzerinde spor yapıyorum. spor yapıyorum dedim çünkü sadece üzerine çıkıp durmak veya yatmak yetmiyor. üzerinde yapılması gereken egzersiz hareketleri var. o hareketleri yaparken power platein titreşiminden burnumun ucu bile titriyor bazen. egzersiz yapınca plates gibi sıkılaştırıyor yalnız uzun vadede kimse mucize beklemesin 3-5 günde olacak iş değil zaten öylesi sağlıksız olur.

bende yeni baslayacam kizlar arastirdim faydasini gördüm su kadar kilo verdim diyenini duymadim
nasilda hefesle kayit oldum arkadaslarim cok faydali diyince kayit oldum kk arastirim kilo veren yoksa benim 12 aylik kayit param uctu desenizeeeee isallah ise yara yoksa bosa gider param

bende yeni baslayacam kizlar arastirdim faydasini gördüm su kadar kilo verdim diyenini duymadim
nasilda hefesle kayit oldum arkadaslarim cok faydali diyince kayit oldum kk arastirim kilo veren yoksa benim 12 aylik kayit param uctu desenizeeeee isallah ise yara yoksa bosa gider param

Canım önce sıkılaşmaya başlayıp sonra zayıflamaya başlayacaksın merak etme...

X