pover plate yapıp iyi sonuç alan var mı?

yagmur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
278
0
merhaba arkadaşlar ,
ben antalya da oturuyorum ve pover plate araştırması yaptım sadece bir merkez buldum ,hem uzak bana hem de fiyatı biraz fazla geldi ,sizler de denediniz mi bunu ,iyi sonuç veriyor mu ,olumlu neticeler alanlar lütfen yazsınlar ,kocişi ikna edip verecem 15 seansına 350 lira ,ama önce benim ikna olmam gerek

Pover plate almadan önce denemeni tavsiye ederim. İnternette ucuz bir paketle 10 seansına komik bir para verip ben de denedim. Gittiğim yerin aslında ticari amaçla kurulmuş bir yer olduğu çok belliydi, bir apartman dairesindeydi, içerde 4 tane bu aletten vardı. Görevli kızların üzerinde beyaz önlük vardı ama onların konuyla ilgili bilgili oldukları bile şüpheliydi. Neyse uzatmayayım, ilk gün aletin üzerine çıkardılar, titreşim verileceğini söylediler, makina alttan titreşim veriyor. Benden yalnızca oturur gibi çömelip kalkmamı istediler. 15 dakika boyunca bunu yap dediler gittiler. Alet gerçekten titretiyor, insanın yüz kaslarını bile çalıştırıyor. Ama ben korktum bıraktım. Çünkü sanki kalbim, ciğerlerim yerinden sökülecekmiş gibi geldi titreşimden. 2 defa daha gittikten sonra devam etmedim, param yandı ama umursamadım. Sana tavsiyem gittiğin yere dikkat et gerçekten iyi bir merkez mi, pover plate hakkında yeterince bilgiye sahipler mi diye soruştur.

bahsettiğim merkezi aradım ve profosyonel kişiler çalıştırıyormuş ,zaten antalyanın tek byisiymiş bana gelin bir deneme yapın dediler aklıma yatmadı değil de 15 seansta ciddi bir incelme olur mu çünkü ben bir kez daha bu kadar para verip gidememem normal spora başlarım ondan sonra diye düşündüm ne bileyim işte böyle

yok mu başka deneyip te çok memnun kaldım ya da hiç memnun kalmadım diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…