How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Postis Kullaniyor musunuz ?Bunu Okuyun bir daha kullanmayacaksiniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar o dediğiniz kızın devamlı kullandığı bir çıtçıt değildir herhalde...uzun zaman dokunulmayan ne kullanırsanız kullanın içinden hertürlüü şey çıkabilir..ben kullanıyorum yıllardır çokta memnunum devamlı yıkanıyor ve fönleniyor saçım gibi bakıyorum ona böylee oluncada korkmaya gerek yok sanırım ....:delphin:

2 yıl önce kaynımın düğününde takmıştım çokta hoş durdu her postişte ordan gelmiyordur sanırım:1no2:

iyide tavuk et fln da yemeyelim ordada hayvanlar ölüyo...
bnce bis almasak zaten alanlar olcakk ondan kizlar posti$e devam derim kaydirigubbakcemile5

saçlarım uzun fakat kırıldığı zamanlar hemen kestiriyorum.bu yüzden de postiş kullanmak zorunda kalıyorum.uzun saçtan vazgeçemem.:S
şekil falan vermek zorunda kaldığım zamanlar hemen imdadıma yetişiyoo.
ama kuaförümle görüşmüştüm ve postiş taktığı zaman bunları uzun saçlı bayanlar kestirip bizlere satıyorlar ve bizde sonra postiş haline getittiriyoruz demişti.ve satışına da baya para veriliyor.şahidim ve o yüzden rahatım.

oooffffff, bu yazı dogrudur kızlaaaaaaaaarrrr,

ben bılıyordum en saglıklısı kendı sacını kuafore postıs yaptırıcan bu kadar sacı kım nereden buluyorrr

of kı ne of doğru bu yazı
milyoner sinema filmini izlemedınız mı orada zorla dilendırıyorlardı cocukları aclık sefalet ıcındeler oradakı kızların sacını kazıdıkları da dogrudur

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

en ıyısı sahte sac... plastık degıl sentetık. yıkanıp fönlenen boyanan

gercek sac almayın sakın

ben erkek arkadaşımın annesinin 25 yıl önce kestirdiği saçlarını aldım sağolsun kendi isteğiyle verdi bana bayağıda gürdü bende çıt çıt yaptırdım çok da uzunlar içim rahat o yüzden en azından tanıdığımın ve kendi saçı ilk defa şanslı olduğumu hissettim:))))

ne yalan soyleyeyım cıdden sanslıymıssın
hem erkek arkadasının annesının sacı hem de 25 yıllık sac hem de upuzun
sanslısın canım :)

ben de ıstedım bır arkadasımın sacını uzayınca kıymete bındı vermedı kaydirigubbakcemile3
gercı bır de ıgrenmıstm tam ısteyemedım....
kendı sacım da asla calı supurgesı gıbı olmayacagından... sahte plastık saclarım ıyı ıdare edıyorlar benı cok canım ısteyınce takıyorum... uzun sacı da sevmem zaten

arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu üsküdarda bir kuaförde oldu bir olay biz o zaman üsk da oturuyorduk ve çalkalanmıştı.
kızın teki gelinbaşı yaptırmaya gidiyor ve saçına postiş takıyorlar
kız gelin arabasına biniyor ve bir anda düşüp ölüyor
meğer postişi yurtdışından ithal ediyorlarmış ve içinde küçük sarı ve çok zehirli bir akrep varmış kızı boynundan sokmuş ve kız ölmüş
o gün bugündür çok kurkuyorum postişten falan
zaten insana en yakışanı sahip olduklarıdır.

mmm cok kötuymus yaa, ben de evlenırken postıs taktırırım dıye dusunuyordum sacım kısaldı cunku yıne ıyıce,
demek taktırmıyoruz ... allah korusun yahu

ewet canım yazdıkların aynen doqru , bende kesinlikle kullanmıyorum, paylastıqın içinde ayrıca şükranlarımı sunarım a.s. :enbuyukkk: a.s.

şartmı yani gerçek kullanmak..30-40 liraya yapayları var

illa biyerden sömürgecilik çıkıyor ..:kızgın:
demekki saç kestirirken uzun kestiriceksek onları alıp postiş veya çıtçıt yaptırmak ..yerimseniben
tüh ya uzunken kestirdiğim oldu yakınlarda ..bir daha bırakmam kuaförde delikafadulden
nasıl kıymetli hale gelmiş :1ninca:

arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu üsküdarda bir kuaförde oldu bir olay biz o zaman üsk da oturuyorduk ve çalkalanmıştı.
kızın teki gelinbaşı yaptırmaya gidiyor ve saçına postiş takıyorlar
kız gelin arabasına biniyor ve bir anda düşüp ölüyor
meğer postişi yurtdışından ithal ediyorlarmış ve içinde küçük sarı ve çok zehirli bir akrep varmış kızı boynundan sokmuş ve kız ölmüş
o gün bugündür çok kurkuyorum postişten falan
zaten insana en yakışanı sahip olduklarıdır.

yuuhh ınanmıorummm yaa ılkkez duyuorummmm....postısın ıcınde o akrep kac zamandr varmıs acaba ama o kuaför dukkanındamıydı kı o akrepde o postıs e grdı?? aman allahım tuylerım ürperdiiikafamçokkarıştı

bu kadar ince düşünürsek işin içinden çıkamayız ......onda bu var ,şu bundan yapılıyor diye ..........ben kullanmadım ama alıcam ....napalım onlarda satmasın yada uzatmasın napim yani saç derisini yüzmüyolar ya?:68:

Back