Post-op 6. ay burunda ağırlık, baskı ve acı hissi

Bu baskı hissi (ağrıyla da karışık) benim ilk ameliyatımda olmuştu. 6. aydan sonra özellikle arttı. Sonra kıkırdağımın kaydığı anlaşıldı. Demek ki kıkırdak kayınca o hissi yaşadım diye düşünüyorum. Moralinizi bozmayın. Şimdi 2. ameliyatımın 6. ayında sayılırım (1 hafta kaldı) Ara ara yine bir baskı hissediyorum ama ağrı yok.
Ahh...Bendeki nedir bilemiyorum ama dediğiniz gibiyse bir ameliyat daha ne psikolojim kaldırır ne maddiyat. Kıkırdak kayması ne zaman anlaşıldı, nefes almada problem yaşadınız mı ve görüntüde şekil bozukluğu? Teşekkür ederim cevabınız için

Ahh...Bendeki nedir bilemiyorum ama dediğiniz gibiyse bir ameliyat daha ne psikolojim kaldırır ne maddiyat. Kıkırdak kayması ne zaman anlaşıldı, nefes almada problem yaşadınız mı ve görüntüde şekil bozukluğu? Teşekkür ederim cevabınız için
Kıkırdak kayması zaten görüntüde hemen anlaşılıyor. Açtığım konuda fotoğraflarım var, hemen anlarsınız bakınca. 2. aydan sonra şekil bozulmaya başladı, doktor geçecek dedi, geçmek bir yana daha da kötü oldu... Ben de revizyon oldum, yine bozuk! 3. ameliyatı gerçekten psikolojim kaldırmaz artık.
Konum şu:

Kıkırdak kayması zaten görüntüde hemen anlaşılıyor. Açtığım konuda fotoğraflarım var, hemen anlarsınız bakınca. 2. aydan sonra şekil bozulmaya başladı, doktor geçecek dedi, geçmek bir yana daha da kötü oldu... Ben de revizyon oldum, yine bozuk! 3. ameliyatı gerçekten psikolojim kaldırmaz artık.
Konum şu:
Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olalı 5 hafta oluyo burnumu hiç küçültmemiş doktor sadece ucunu kaldırmış şuan ödem diyo ama bence öyle değil aşırı morelim bozuluyor ve bu benim 2.ameliyatım birde burun sağ sırtında hafif çöküklük. Var gölge gibi doktor onunda ödemden kaynaklı olduğu söylüyo 😭😭😭bu arada kalın derili burnum

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olalı 5 hafta oluyo burnumu hiç küçültmemiş doktor sadece ucunu kaldırmış şuan ödem diyo ama bence öyle değil aşırı morelim bozuluyor ve bu benim 2.ameliyatım birde burun sağ sırtında hafif çöküklük. Var gölge gibi doktor onunda ödemden kaynaklı olduğu söylüyo 😭😭😭bu arada kalın derili burnum
Ozelden foto atabilir mısınız on ve yan profil

Kalın derili burunda küçülme fazla olmuyor ama kibar bir görüntü verebiliyor doktor becerikliyse .... fındık burun olmaz ama

5 hafta çok yeni, ve kalın deri malesef dezavantaj kısa vadede görsel açıdan. Nefes almada problem yoksa endişelenmeyin. Çökük görünüm şimdilik llüzyon olabilir, neticede aynı anda aynı şekilde ödemler inmiyor, iyileşme sürecinin bir parçası olarak burun kökü ve sırtı çabuk inerken supratip, burun ucu çok daha sonra iniyor 🌸 Benim kendi deneyimimse benim neredeyse 7 ay oldu ama ne görsel olarak ne de sağlık olarak memnun değilim. Şu an bir delik tamamen kapalı ve şunu anladım, ilk başta içinize sinmiyorsa olmuyormuş. Sizin inşallah süreç ilerledikçe hayırlısı olur

Merhabalar. 6 ay önce septorinoplasti revizyon ameliyatı oldum. Supratipte ve burun ucumda geçmeyen bir ağırlık, baskı, doluluk hissi ve hassasiyet var. Cildim orta kalınlıkta ancak epey yağlı o yüzden zaten dezavantajlı konumda hissediyorum kendimi şekil olarak, o ayrıca üzücü ama bu bahsettiğim şikayetlerin devam etmesi beni tedirgin ediyor. Doktoruma sordum normal iyilestigini söyledi. Hala ödem var acaba ondan olabilir mi. Ödemin varlığı acı hissine sebep olur mu? Deformite işareti mi diye içim içimi yiyor. İnternete bakiyorum benle benzer deneyimler göremedim. Benzer durumu yaşayan kişiler var mı, görüşlerini paylaşırsa çok mutlu olurum 🌸
Şuan nasılsıniz umarım hersey yolundadır

Ben yabancı sitelerde burna konulan greft’i bazı vücutların kabul etmediğini, bünyenin tepki verdiğini okumuştum, şey gibi meme ameliyatından sonra bazı insanların vücutları silikonları kabul etmiyor ve kişi sürekli hasta hissediyor gibi

Back
X