Poşetleri yıkıyorum paletli ürünleri sulandırılmış çamaşır suyu ile siliyorumArkadaşlar bi arkadaş posetten virüs bulaştı demişti. Posetten veya paletli gıdalardan virüs bulaşır mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poşetleri yıkıyorum paletli ürünleri sulandırılmış çamaşır suyu ile siliyorumArkadaşlar bi arkadaş posetten virüs bulaştı demişti. Posetten veya paletli gıdalardan virüs bulaşır mı??
koskoca bir sülale(!) doktor ve bu doktorla sebzeleri sabunla mı yıkayın dedi. Peki tamam.Siz beğenmediniz diye bilimsel gerçekler değişmiyor. Mesleğiniz ya da eğitim düzeyiniz nedir bilemiyorum. Onun için ben sizin gibi haddimi aşmayacağım. Lütfen akademik camiadan birini eleştirirken elinizdeki verinin akademik kaynaktan gelip gelmediğini tartın. Ayrıca dil biliyorsanız, lütfen akademik makaleleri indirin (henüz Corona üzerine Turkce yeterince yayın yapılmadı) ve yayın takibi yapın. Halktan kimseler de çoğuna olmasa da bir kısmına erişebiliyor.
ya ben bu posetten paketten amlajdan bulasma olayina tamamen supheli bakiyorum ki ben herseyi yikayan bir insanim hala.Hiç dışarı cıkmadım alışveriş posetinden geçti diyince korktum biraz teşekkür ederim
Konuyu saptırmayalım. Pişen sebzeleri neden dezenfekte edeceksiniz? Karpuz, kavun, portakal, salatalık, domates kabuğunu soyacağınız ürünler. Benim halam bizzat enfeksiyon bilimleri prof ü. Bizzat uygulamaktadır. Koskoca bir yaz denize girmedi. Bu bir seçimdir. Beğenmezsiniz yapmazsınız.koskoca bir sülale(!) doktor ve bu doktorla sebzeleri sabunla mı yıkayın dedi. Peki tamam.
Denize girmemek için prof olmaya gerek yok ki. Koronanın ciddiyetini bilen her yurdum insanı (bknz: işçi , gorson , çifçi , hemşire , öğretmen ve hattaaaaaaaa proflar bile) zaten denize gitmedi hemde koooskoca bir yaz. Neyse herkesin doğrusu kendine.Konuyu saptırmayalım. Pişen sebzeleri neden dezenfekte edeceksiniz? Karpuz, kavun, portakal, salatalık, domates kabuğunu soyacağınız ürünler. Benim halam bizzat enfeksiyon bilimleri prof ü. Bizzat uygulamaktadır. Koskoca bir yaz denize girmedi. Bu bir seçimdir. Beğenmezsiniz yapmazsınız.
Doğru, gitmediği için sahiller doldu taştı zaten. Sonra yaz sonu büyük şehirlere dönüşte rakamlar patladı. Siz de haklısınız.Denize girmemek için prof olmaya gerek yok ki. Koronanın ciddiyetini bilen her yurdum insanı (bknz: işçi , gorson , çifçi , hemşire , öğretmen ve hattaaaaaaaa proflar bile) zaten denize gitmedi hemde koooskoca bir yaz. Neyse herkesin doğrusu kendine.
Beni zaten bu el yıkama takıntısı mahvediyor hakim olamıyorum kendimeSabun falan değilde sirkeli suda bekletmek daha mantıklı ben öyle yapıyorum dışarıdan gelen poşetleride atıyoruz kullanmamaya çalışıyoruz sirkeli suyla ya silerim ya da sirkeli suda bekletirim hastalığınız gerçekten çok zor bende de sürekli el yıkama takıntısı var bazen yeniyorum bunu bazen aşırıya kaçıyor bunu sadece yaşayan bilir çok zor gerçekten. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşAllah
bir daha oku bütün sülalesi doktor olan arkadaşım Zira kaçırdığın bir iki kelime varDoğru, gitmediği için sahiller doldu taştı zaten. Sonra yaz sonu büyük şehirlere dönüşte rakamlar patladı. Siz de haklısınız.
Hangi kelime canım merak ettimbir daha oku bütün sülalesi doktor olan arkadaşım Zira kaçırdığın bir iki kelime var
Iletişim seviyeniz tam kendinize uygun. Size yanıt vermeyeceğim.bir daha oku bütün sülalesi doktor olan arkadaşım Zira kaçırdığın bir iki kelime var
Emredersiniz. Iletişim seviyeniz tam kendinize uygun. Size daha fazla yanıt vermeye lüzum goremedimbir daha oku bütün sülalesi doktor olan arkadaşım Zira kaçırdığın bir iki kelime var
Sülalendeki doktorlar sabunla mı yıkayın diyor Allan aşkına. Akıl var mantık var.. Konu sahibi Tv de o kadar konuşuyorlar poşetten bulaş çok çok düşük diye. Poşetten veya market ürünlerinden o kadar kolay bulaşacak olsa herkes bu virüsü geçirip atlatmş olmalıydı.. Ben meyve sebzelerimi evde ayrı ayrı poşetleyip dolaba yerleştiriyorum tüketeceğim zaman yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum öyle tükekiyorum.Hanfendi bütün sülalem dr. Emin olabilirsiniz ki neyi ne şekilde yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.
ya ben bu posetten paketten amlajdan bulasma olayina tamamen supheli bakiyorum ki ben herseyi yikayan bir insanim hala.
yani paketten posetten bulasmasi icin birinin gelip o urunu yalamasi oksurmesi hapsurmasi falan gerekiyor bence.
ben cok titizdim virus konusunda benimle konusan akrabalarim ay hic bi yere gitmiyoruz bilmem ne duyarli insan kasintiligi yapiyordu
hepsi viruse yakalandi duyuyorum ki hergun bir gunde kahvaltidalarmis gitmeyrn gelmeyen yok yani rmin olun
Yanıt vermeyeceğim derken bile 2 kere cevap vermeniz de pek bir ironik olmuş. Kültürlü ailenin sebzeyi sabunla yıkayan elitimsi kişisi. ilahi çok yaşayın güldürdünüz sabah sabah.Iletişim seviyeniz tam kendinize uygun. Size yanıt vermeyeceğim.
Emredersiniz. Iletişim seviyeniz tam kendinize uygun. Size daha fazla yanıt vermeye lüzum goremedim![]()
Çok haklısın canım yiyceğim zaman sirkeli suda bekletiyorum ama işte OKB rahatsızlığım yüzünden çok düşünür oldum