Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulaşır. Yalnız poset üzerindeki viral yük düşüktür. Sizi hasta etme olasılığı, sizin bağışıklık sisteminiz, yan hastalığınız gibi durumlara bağlıdır. Geçse bile hafif seyreder büyük olasılıkla.Arkadaşlar bi arkadaş posetten virüs bulaştı demişti. Posetten veya paletli gıdalardan virüs bulaşır mı??
Anladım canım acaba posetten felan uzun süre kalır mıBulaşır. Yalnız poset üzerindeki viral yük düşüktür. Sizi hasta etme olasılığı, sizin bağışıklık sisteminiz, yan hastalığınız gibi durumlara bağlıdır. Geçse bile hafif seyreder büyük olasılıkla.
Canım eve tam 1 sene sonra hırsız girdi yine teyzemden süphelendik . Söyle anlatayım canım polis ifadeye çağırmış işten izin almış resmen kaçmış, hakkında zorla getirilme kararı cıktı polis evde bulamamış sürekli bizi aradı nerde bulabiliriz diye, aradan 1 hafta sonra ortaya cıktı polis ifadeye götürmüş bağırmış çağırmış, bi ton yalan ifade sonra küs olduğumuz bi amcam var onu aramış ( olayı bile bilmiyordu amcam başka şehirde oturuyor) altınları calınmış senden süpheleniyor felan diye ortalığı karıştırmış amcam bizi aradı ben ne yaptım size diye , sağı solu arayıp millete iftiralar atmış daha neler neler herkes onun caldıgına emin oldu çünkü bu olay açığa çıkınca kaçtı ortada yoktu, ama ne yazık ki dava bile açılmadan kapandı kamera kaydı istediler bizim orası küçük bi yer zaten kamera olan yerlerde bizim mahalleyi göstermiyor fazla, daha doğrusu bizim evde eve girerken kamera olacakmış hangi birimizin evinde gizli kamera varki eskiden kamera yoktu bu olaylar nasıl çözülüyordu acabaBen onu degılde calınan altınlardan hayır haber cıktı mı onu merak ettım o yuzden burdayım![]()
Hiç dışarı cıkmadım alışveriş posetinden geçti diyince korktum biraz teşekkür ederimhavada 4 saat plastik yuzeyde 17 saate kadar yasadigini soylemisti dr arkadasim.
Tüh. Geçmiş olsun tekrardan. Allah yerıne koymayı nasıp etsınCanım eve tam 1 sene sonra hırsız girdi yine teyzemden süphelendik . Söyle anlatayım canım polis ifadeye çağırmış işten izin almış resmen kaçmış, hakkında zorla getirilme kararı cıktı polis evde bulamamış sürekli bizi aradı nerde bulabiliriz diye, aradan 1 hafta sonra ortaya cıktı polis ifadeye götürmüş bağırmış çağırmış, bi ton yalan ifade sonra küs olduğumuz bi amcam var onu aramış ( olayı bile bilmiyordu amcam başka şehirde oturuyor) altınları calınmış senden süpheleniyor felan diye ortalığı karıştırmış amcam bizi aradı ben ne yaptım size diye , sağı solu arayıp millete iftiralar atmış daha neler neler herkes onun caldıgına emin oldu çünkü bu olay açığa çıkınca kaçtı ortada yoktu, ama ne yazık ki dava bile açılmadan kapandı kamera kaydı istediler bizim orası küçük bi yer zaten kamera olan yerlerde bizim mahalleyi göstermiyor fazla, daha doğrusu bizim evde eve girerken kamera olacakmış hangi birimizin evinde gizli kamera varki eskiden kamera yoktu bu olaylar nasıl çözülüyordu acabainanın içim cayır cayır yanıyor ilahi adalete bıraktım her seyi
Kalır ve bulaşır ancak dediğin gibi viral yük çok düşük olduğundan ya hiç hasta etmez ya virüsün vücuttaki aktivitesinden bi haber atlatır kişi. Bizde de dışarı çıkmadım poşetten geçti diyen bir tanıdık var. Bu çok inandırıcı değil. Bu viral yüke ek illa ki başka bir kaynaktan onu hastalandirici ek yuk gelmistir. Su getiren gorevliden vs vs. Poşetler değil ama meyve sebze uzerinden bulaş riski çok daha yüksekAnladım canım acaba posetten felan uzun süre kalır mı
Canım meyve sebzede uzun süreli kalıyor mu onu nasıl dezenfekte eedip tüketcez acabaKal
Kalır ve bulaşır ancak dediğin gibi viral yük çok düşük olduğundan ya hiç hasta etmez ya virüsün vücuttaki aktivitesinden bi haber atlatır kişi. Bizde de dışarı çıkmadım poşetten geçti diyen bir tanıdık var. Bu çok inandırıcı değil. Bu viral yüke ek illa ki başka bir kaynaktan onu hastalandirici ek yuk gelmistir. Su getiren gorevliden vs vs. Poşetler değil ama meyve sebze uzerinden bulaş riski çok daha yüksek
Amin inşaallah canım sağlık sorunları varmış Allah a havale ettim artıkTüh. Geçmiş olsun tekrardan. Allah yerıne koymayı nasıp etsın
Biz uzun süre domates salatalık gibi ürünleri saf beyaz sabunlu suda yıkadık duruladık sonra sirkeli suda yıkadık duruladık. Bildiğim kadarıyla şu anda sadece sirkeli suda bekletip yıkayıp durulanıyor bizim evde. Yeşil salata gibi, çilek gibi üstünde çok gözenek bulunan ürünleri tüketmiyoruz. Onlardan yıkamakla çıkmıyor. Uzmanlar böyle belirtiyorCanım meyve sebzede uzun süreli kalıyor mu onu nasıl dezenfekte eedip tüketcez acaba
Canım peki onlarda ne kadar uzun kalıyor, birde yeşil salata derken neyi kasteddin korktum şimdiBiz uzun süre domates salatalık gibi ürünleri saf beyaz sabunlu suda yıkadık duruladık sonra sirkeli suda yıkadık duruladık. Bildiğim kadarıyla şu anda sadece sirkeli suda bekletip yıkayıp durulanıyor bizim evde. Yeşil salata gibi, çilek gibi üstünde çok gözenek bulunan ürünleri tüketmiyoruz. Onlardan yıkamakla çıkmıyor. Uzmanlar böyle belirtiyor
Yeşil salatada kullanılan malzemeler, yeşillikler...Siz neden bu kadar takıldınız bu konuya? Çok iyi dezenfekte edin aldıklarınızı. Kabuklu meyve yemeyin. Sebzeleri pişirin.Canım peki onlarda ne kadar uzun kalıyor, birde yeşil salata derken neyi kasteddin korktum şimdi
Canım OKB rahatsızlığım var, yeni alışveriş yaptım salata malzemesi almıştım bolca bozuluyor diye yıkamadan koymuştum dolaba, koronadan ölen çok akrabam var rahatsızlığımı tetikliyor böyle şeylerYeşil salatada kullanılan malzemeler, yeşillikler...Siz neden bu kadar takıldınız bu konuya? Çok iyi dezenfekte edin aldıklarınızı. Kabuklu meyve yemeyin. Sebzeleri pişirin.
Yeşil salatada kullanılan malzemeler, yeşillikler...Siz neden bu kadar takıldınız bu konuya? Çok iyi dezenfekte edin aldıklarınızı. Kabuklu meyve yemeyin. Sebzeleri pişirin.
Canım OKB rahatsızlığım var, yeni alışveriş yaptım salata malzemesi almıştım bolca bozuluyor diye yıkamadan koymuştum dolaba, koronadan ölen çok akrabam var rahatsızlığımı tetikliyor böyle şeyler
Gerçekten uzun kalıyor mu acaba kıs mevsimindeyiz mecbur yemek zorunda kalıyoruz iyice aklım karıstıKabuklu meyve niye yemesinler? Çok abartı bence sizin yaptıklarımız alınan şeyler güzelce temizlenir tüketilir abartmayın lütfen.
Sabunlu su muBiz uzun süre domates salatalık gibi ürünleri saf beyaz sabunlu suda yıkadık duruladık sonra sirkeli suda yıkadık duruladık. Bildiğim kadarıyla şu anda sadece sirkeli suda bekletip yıkayıp durulanıyor bizim evde. Yeşil salata gibi, çilek gibi üstünde çok gözenek bulunan ürünleri tüketmiyoruz. Onlardan yıkamakla çıkmıyor. Uzmanlar böyle belirtiyor