• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Poşette Tavuk

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
yasaminkiyisindan.blogcu.com'dan alıntıdır...

4 adet tavuk baget (veya bütün tavuk)Ben bütün tavuk kullandım

4 adet orta boy patates

2 det kuru soğan

6-7 adet sivri biber

2-3 diş sarımsak

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Kekik

Tuz

Karabiber

1 adet yanmaz fırın poşeti

Tavuklarımızı yıkayıp geniş bir kaba alalım.Patateslerimizin kabuklarını soyup ikiye veya üçe bölelim.Soğanlarımızında kabuklarını soyalım bütün olarak bırakalım.Biberlerimizin tohum kısımlarını alıp bir kaç parçaya bölelim.son olarak sarımsaklarımızında kabuklarını soyup tavuklarımıza ilave edelim.Tuz,yağ ve baharatlarımızıda ekleyip hepsini harmanlayalım..poşetimizi 1 tatlı kaşığı unla heryerine değecek şekilde unlayalım.Malzemelerimizi içine yerleştirip paketin içinden çıkan telle ağzını sıkıca kapatıp tepsiye yerleştirelim.İğneyle poşetin bir kaç yerini delelim.200 derecelik fırında yaklaşık 45 dakika pişirelim..AFİYET OLSUN....

4900142265_738c906849.jpg

1-2 kere denedim hepsinde et vıcık vıcık oldu beğenmedim :50: ben biraz çıtır çıtır seviyorum da ondan sanırım :81:

arkadaslar bu tariflerin içine ( beğenirseniz tabi ) soğanlar yar ay seklinde doğranıp içine mantar ve garnitürle de deneyebilirsiniz. bu da güzel oluyor ama arkadasımn yaptığı da çok enfes görünüyor. bu tarifi de denicem. emeğine sağlık tatlım:56::56::56:

Bende simdi denedim firinda pisti, arkadasin dedigi gibi biraz citir olsun diye ben posetten cikardim simdi kizariyor, tesekkürler tarif icin

Back