Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalıştığım büroda var mng poşet kutusu
hatta tema ve mng kutuları yanyana
atık kağıt ve poşetleri atıyoruz bu kutulara
güzel bir işe vesile oluyorlar
bizlerde elimizden geleni yapmalıyız
merhaba kızlar poşetler birikti mi??
benimde bayagı bir birikti,dışarı çıktığımda götüreceğim.
sizde durumlar nası??
hiç götürüp veren oldu mu?
benim de bir çekmece dolusu poşetim var. hatta en az 20 tane boş pet şişem var. atamıyorum ev çöp eve döndü. plastik toplayanlara ulaştırmak istiyorum ama kapının önüne koyunca çöp arabası alacak. artık böyle değerlendireyim. bunu okuduğuma çok sevindim. paylaşım için teşekkürler. yine atık yağ kampanyası var. kızartma yaptığınız yağı lavaboya döktüğünüzde o toprağa ve sonra suya karışıyor. bu nedenle yağlar toplanıyor belediyeler ya da bazı şirketler tarafından. ama bazıları da topladığı yağları tekrar abur cubur üretiminde kullanıyormuş. bu durum biraz karışık ama bildiğim kadarıyla sarıyer belediyesi topluyor.
bi kere daha markete gideyim bu poşetleri kargoya götürücem. mahallede bi yerlerde görmüştüm mng kargo. önce onu bulmam lazım. yoksa elimde bi torba dolusu torbayla sokaklarda gezmek komik olacakkaydirigubbakcemile3
pet şişelerimi ne yapayım sizce? bulunduğum yerde hiç geri dönüşüm konteynırı yok. cam bile yok! ey benim güzel istanbulum... ölsem kalsam evde o şişeleri bulacaklar çok utanıyorum vallahi ama bir kimya mühendisi adayı olarak ben bile bunları geri dönüşüme ulaştırmıyorsan, vay halimize...
arkadaşım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. alkisalkisalkis yarın çalıştığım iş yerinde paylaşacağım bu konuyu. ayrıca evde kocamla sürekli ne olcak bu kadar poşet diye tartışım poşetlerde bu sayede bi işe yarayacak.hihoyyyt
paylaşım için tekrar teşekkürler:enbuyukkk:
bir an geçen yıl neden görmedim ki diyordum ki, hala devam ettiğini görmek sevindirici. özellikle giyim alışverişlerinden birikenler hem kalın, hem de çevreye daha zararlı, marketler (en azından biri) doğada çözülür poşetler üretmeye başladı ama diğerlerinde bu çok zaman alacağa benziyor.
kargo şirketinin sitesine bakıp en yakın şubesini de öğreneyim en iyisi.