Dün elma sirkesine yeniden başladım 20 mekik çektim, sabahta yineledim. Eğer bozmazsam böyle 2 hafta deneme yapacağım bakalım kaç cm incelik sağlayacak.
Ameliyat olduğum için mekik konusunde kendimi zorlamıyordum. Dün denedim bir sorun yaratmadı.
Elma sirkesini de (günde bir tatlı kaşığını aşmamak gerek zararlı! ) bir su bardağına bir çay kaşığı ölçüsünde koyup içiyorum. O berbat tadı atmak için üzerine 2-3 bardak daha su içiyorum. Böylelikle su aklına gelmeyince içmeyen ben boll su tüketmiş oluyorum. Gün içinde masamda mutlaka bir bardak tek veya hiç şekersiz çay muhakkak XXL boyda bardakta su bulunduruyorum.
Akşamları kıppır kıppır müzikler açıp (clup ağırlıklı) kopuyorum :)) boll hareket sağlıyor vucuda.
Yatarken elbisemin geniş kemeriyle uyuma fikri geldi aklıma. Burada herkes naylon sarıyor benim derdim terletmesi değil de biraz sıkması o bölgenin gelişi güzel yayılmasını önlemesi
Dün dönüm noktası gibi bir şey oldu bende. Aklıma gelen her şeyi uygulamaya başladım.
Duşta kalça basen ve göğüs bölgelerine sıcak- soğuk şok yaptırdım defalarca masaj yaptım.
Kendimi doktora gitmiş bunların yapılması gerektiği konusunda öneri almış biri gibi havaya sokuyorum yoksa kendime sadık kalamıyorum abartıyorum

:)
Asansörü bıraktım merdiven kullanıyorum, kahve - kola - cips - çekirdek - poğaça - açma - simit - ekmek (günde en fazla 4 ipince dilim /kahvaltı da dahil).
Benim eczacı bir tanıdığım var dün iş çıkışı uğradım dedim arkadaş bu selülit+ inceltici kremerin etkisi nasıldır, devamlı kullanmak mı gerekir? nasıl kurtulacağız?
Bana aynen şunu söyledi " kahve ve çayı bırakamam diyorsan bu ürünleri de kullanmaya devam edeceksin 15 günde tam sonuç almaya başlıyorsun ama bırakamam onları dersen ürünü sürekli kulanacaksın yoksa hiç kullanmamışsın gibi yine ortaya çıkacaklar" dedi. Ürünün adını-fiyatını yazarım yine unuttum şimdi. Ben karın, kalça ve basen bölgesi için kullanılan 2 ürünü gözüme kestirdim.
Sonra dedim ki kendi kendime 2 hafta disiplinli bir şekilde yemene içmene, sporuna, her şeyine dikkat et sonuçlarına bak. Faydayı kendinde bulamazsan kremlere yönel.
Böyle işte arkadaşlar. Biz ki aklımıza koyduğumuzu uygulamaya geçiren hatunlarız o halde zor gelmesin bunlar bize.