Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Portbebe Olabilen yada Harici Bebek Arabası

blume06

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
110
33
Merhaba

Portbebe olabilen(2si 1 arada) yada Portbebesi harici olan bir bebek arabası arıyorum. Stokke, Bugaboo, Anex Britax, Chicco ,Pierre Cardin, Mima, Quinny vs bakmadığım araştırmadığım marka kalmadı desem yeridir.

Bebeğim kış bebeği olcak omurga gelişimi için ilk 6 ay portbebe öneriliyor biliyorum bu 6 ayda belki çok az lazım olacak ve sonrasında ektra yer kaplıcak gibi dezavantajları var ama konforu 10 numara ben bile uyuyasım geliyor :)

Marka Model önerileriniz nedir gerekirse yurtdışından da alabilirim Annemgil izne gelcek ?

İyi Forumlar

Merhaba portbebe dediginiz bu fotografta attigimsa ( ilk defa duydum):KK23: bu markaninki oluyor. Zaten arastirmalara yeni basladim instagramda buna denk gelmistim gidip gormedim iyimidir kotu mudur bilmiyorum arastirin isterseniz:)

Eklentiler

• 64CBBE20-1064-49D5-B29B-11D9EED8EB6B.png
    64CBBE20-1064-49D5-B29B-11D9EED8EB6B.png
    211,2 KB · Görüntüleme: 63
beğenmedim başka markalara bakım RECARO Citylife var o hoşuma gidiyor. TR de yok fakat yurtdışından 3500 gibi fiyata geliyor. PortBebe+araba olarak

beğenmedim başka markalara bakım RECARO Citylife var o hoşuma gidiyor. TR de yok fakat yurtdışından 3500 gibi fiyata geliyor. PortBebe+araba olarak
Dedigim gibi henuz bu konuda bilgim yok dediginiz markaya bende bakarim. getirtme imkaniniz varsa icinize de sindiyse sorun yok

X