• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

portakal çiçeği kokusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cilek.35

Ziyaretçi
cok yogun bi şekilde portakal cıcegı koku olan bi parfumu var kızlar bırınde duydum bu kokuyu ama gıdıp sormadım bilen varsa yardım pls ama sadece portakal çiçeği bu koku amber musk filan karısınca öle niteliksiz bi parfum halini alıyo begenmıyorum

walla onu bilmiorm ama niveanın portakal çicegi kokulu bi duş jeli war onla yıkanınca mükemmel portakal kokuosun:)

walla onu bilmiorm ama niveanın portakal çicegi kokulu bi duş jeli war onla yıkanınca mükemmel portakal kokuosun:)

eed bende aldım ondan ama sadece portakal kabugu kokusu oluyo,ben şu şeyi arıyorum hani ağaçlarda kokar ya beyaz beyaz acıyo mandalina portakal agaclarında ay cok güzel bişi o yaa

o.2420.jpg
soleil de rochas portakal cicegi kokusu.

Canim ozaman rochasi dene mutlaka douglas yada trkyede herhangi büyük bir parfümeride mutlaka vardir bence dene derim ben sana bir kac örnek daha verecegim armani kode portakal cicegi degil kan portakali kokar icerigindede yazar zaten ama diger verdigim isimler portakal ciceGIDIR:

Son düzenleme:
111293_big.jpg
Bak mesela bunun icerigini bilmiyorum ama bu bana mandalina kokusu gelir mandalina kokusu aliyorum yogunluk olarak bunda denemeni tavsiye ederim.Tabi mandalina kokusunu seviyorsan..

Belki aradigin koku budur canim sen icinde portakal cicegi olan degil portakal kokan istiyorsun cünkü parfümlerin cogunun iceriginde portakal cicegi vardir bence sen birde bunu dene portakal kokuyor.Resmindende belli zaten biliyorsundur guerlian bunun seriside var.

kızlar portakal kokmasın yaa turuncgıl kokusu almak ıstemıyorum portakal cıcegı koksun ıstıyorum bunları bı denıcem ınsallah bulabılırım cok tşkkk

portakal çiçeği kokusu...
hmm evet evet benim aradıgımda tam olarak bu
bkalım yarın Krdi dönüyor tatilden
ona danışıp alıcam kısmetse :asigim:

Ben de portakal çiçeği kokusunu arıyorum inş bunlardan biridir çok teşekkürler paylaşım için.buyrunnnnnnnnn

Canim simdi douglastan geliyorum guerlian in bu kokusu öyle portakal kokmuyor prtakal cicegi kokusu var mis gibi bir koku ayrica romayi tekrar denedim kullanmis olmama ragmen mis gibi mandalina kokuyor istersen sende dene belki aradigin kokulardir....

maalesef bunların hiçbiri aradığım kokular değil bende arıyorum yosun arkadaşımız gibi ama çok ağır kokuları portakal çiçeği kokmuyor.:1no2:

Back
X