Porselen yaptrdm ama.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Eko

Ziyaretçi
merhaba klubümüzde bir diş hekimi var soralım ozaman sorumuzu.ben ön bölgeye 4 tane kron porselen yaptırdım daha yeni.10 gün oluyor.fakat diş etlerim moramasından ve porselen lerinin matlaşıp sararmasından çok korkuyorum.bunu nasıl önleyebilirim.teşşk.

porselenın sınırları doğru yapıldıgı surece sorun teskıl edecegını zannetmıyorum.dişlerinizi düzenli fırçalayın yeter bence

Düzgün yapılan köprülerde diş etlerinde bir sorun olmuyor ama böyle korkular yaşanıyor.

Son düzenleme:
cnm bendede porselen var inan kendi dişim gibi artık fırçala bak yeter

canım benimde 7 yıl oldu yaptıralı arasıra diş eti kanamam olsada pek fazla şikayetim olmuyor dişlerimi düzenli fırçalıyorum

arkadaşlar tek diş olarak fiyat nedir acaba ve nerde yaptırdınız

Fiyatlar ne yazık ki sabit değil.
Şu anda 100 liradan başlayıp 400 liraya kadar değişkenlik gösteriyor.bunun sebebi genelde mekandır.Kalite değil.Tabi bunu sadece porselen için söylüyorum,dğer laminate,ceram,zirkon gibi protezler için fiyatlar farklı olacaktır.

canım ço kteşşekkürler peki önerebilceğin bir doktor varmı istanbulda

diş hastaneleri yapıyormu acaba porselen çok merak ediyorum

evet ağız ve diş sağlığı merkezleri porselen ve diğer bütün kaplama işlermlerini yapıyor sigorta karşılyor..

bende gecen sene komple yaptırdım.ılk bır ay bıraz zorlansamda su an ıyı kı yaptırmısım dıyorum.bembeyaz ve bıraz tavsan :)fırcalamak en onemlı koruma kalkanı malum pahalıya mal oluyor.sensodynle fırcalamanızı tavsıye ederım .

Ben de yaptırdım.Şuan geçici diş var ağzımda cuma günü asıl diş takılacak.Tek ön dişime yapıldı.Bu yüzden bir sorum olacak.Normal diş gibi rahatça herşeyi yiyebilir miyiz??O yönden çok korkuyorum.Her an düşecek korkusuyla yaşamak istemiyorum.Aslında yaptırdığıma pişman oldum yaşım daha erkendi ama yapılması da gerekiyordu.Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim!

Aynen kendi dişiniz gibi olacak
ben 15 yıldır kullanıyorum
moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…