- 17 Ağustos 2022
- 16
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi SSPIDERGOATT
Konuyu takipteyim. Fiyat olarak nasıllar?Porselen tezgah yaptıran, yaptırıp da memnun kalan var mı hiç bir yerde yorum bulamadım lamarın sayfasında paylaştığı hariç. Porselen diyince kenarı çatlayacak kırılır gibi düşüncem var ama çizilmez sıcak tencere koyduğunda çatlamaz tarzı diyen de var kafam allak bullak. Belenco ile porselen arasında kaldım. Evinizde ya da çevresinde kullanan görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Baktım şimdi gayet üzerinde biseler dogruyolar ama üst dolaptan yanlışlıkla tabak düşünsek atma olur mu ondan emin olamıyorumYemekcom youtube kanalinda geçenlerde porselen tezgah ile ilgili bir video gördüm. Bakin isterseniz fikir olur. Diğerini ben de ilk kez duyuyorum.
perla white a karar verdik. Biraz araştırdık ödüllü bir modelmiş. Bir de ne tam beyaz ne de gri benim mutfak tonlarımla daha uyumlu olacağını düşündüm. Sizin dolaplarınız hangi renkBelenconun hangi rengi kodu nedir ?
İyi günlerde kullanın inşallah. 1-2 haftaya tamamlanacak inşallah o zaman kendi mutfağımı da paylaşırım.Gayet güzel beğendim ben ahşap raflar kullanacağım için düz sade istedim
Çok iyi olur ben şimdi usta çağırdım banyo tuvalet için mutfağın 1 buçuk ay süresi var sizin toplam tadilat süreniz kaç güne denk geliyorİyi günlerde kullanın inşallah. 1-2 haftaya tamamlanacak inşallah o zaman kendi mutfağımı da paylaşırım.
Biz zemini ve tavanı da değiştiriyoruz. Normalde mutfak dolapları hazır ama diğer işlerin bitmesini bekliyorlar. Yaklaşık 2 hafta oldu. Bu hafta sonu bitecek diye ümit ediyoruz.Çok iyi olur ben şimdi usta çağırdım banyo tuvalet için mutfağın 1 buçuk ay süresi var sizin toplam tadilat süreniz kaç güne denk geliyor
Bitti mi mutfak dolabınızBiz zemini ve tavanı da değiştiriyoruz. Normalde mutfak dolapları hazır ama diğer işlerin bitmesini bekliyorlar. Yaklaşık 2 hafta oldu. Bu hafta sonu bitecek diye ümit ediyoruz.
evet bitti.Bitti mi mutfak dolabınız