- Konu Sahibi papatya2626
bence porselen makyaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bildiğim kadarıyla suya dayanıklı oluyormuş ya sabunlu suyla ya da özel temizleme sütüyle çıkıyormuşş...peki düğün gecesi yüzümüzden bu porseleni nasıl çıkaracağz diğer makyajdan farklı mı :kedi:
Canımm nerede yaptırdın makyajı izmir de?Kıslar başka bir sayfada porselen makyaj konusunda da bişeyler yazmıştım. Yormayım kendimi dedim yapıştırdım aşağıya
......
Ya şu porselen makyaj konusuna uyuz oluyorum. Benim kuaförümde sadece porselen makyaja 100 tl alıyor. Normal makyaj ise 15 tl. Valla ben nişanımda normal makyaj yaptırdım, harika oldu.
Porselen dedikleri şey canım makyaj sonunda yüzüne komple bir sprey sıkıyorlar (elite ve beyu markalarının var ve kozmetikçilerde 15-20 tl arası satılıyor) ışte bu sprey makyajı sabitliyor ve tüm gece hiç bozulmuyor. Onun dışında tüm makyaj aynı yapılıyor. Malzemeleri falanda hiç farklı değil sallamasınlar. Benim nişanımda yanımdaki kıza porselen makyaj yaptılar, dikkat ettim hiçde özel bir şey kullanmadılar. O yüzden canım sana tavsiyem git elite in makyaj sabitleyicisini al kozmetikçilerde (20 tl falan) normal gece makyajı yaptır. Kuaförden çıkınca sık yüzüne spreyi olsun sana porselen makyaj.
Bunun dışında valla bende bucada oturuyorum ama şeküreyide, jaleyide tam nasıllar bilemiyorum. Yani bi arkadaşımın gelin başı, birininde nişan başı jalede oldu. Aman aman bi güzellik göremedim ben. Önemli olan zaten hayatım kuaförü senin yönlendirmen. Bence ucuz olana git.