• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

porselen kaplama yaptıranlar

edaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
381
24
48
yardım edinnnnn
4 5 aydır ön dişlerime kaplama yaptırdım. önce renginden memmnun değildim diye tekrar cilaya alındı
ama halen memmnun değilim :( rahat gülemiyorum konuşamıyorum. damağımda morarma oldu ne yapacam bilmiyorum
yaptıranlar memnun kalanlar kalmayanlar cevap yazarsa sevinirim:18::5:

mrb ardaşım. benim de ön dişlerim sorunluydu baya, tedavi sürcinde çok korktum uykusuz günler geçirdim , ama şuan için memnunum. empress dedikleri full porselen takıldı. en estetik ve doğal olanı buymuş. diş etleriyle en iyi uyum sağlamayanıda. hangi renk seçtiniz siz

yardım edinnnnn
4 5 aydır ön dişlerime kaplama yaptırdım. önce renginden memmnun değildim diye tekrar cilaya alındı
ama halen memmnun değilim :( rahat gülemiyorum konuşamıyorum. damağımda morarma oldu ne yapacam bilmiyorum
yaptıranlar memnun kalanlar kalmayanlar cevap yazarsa sevinirim:18::5:
merhaba, yazalı baya olmuş ama metal destekli porselen mi yaptırdın? benim eskiler öyleydi ve dişetlerim berbattı. sonra zirkon yaptırdım, doktorum da çok becerikliydi dişetiyle uyumu çok iyi. kendi dişim çıkmış gibi duruyor. inşallah yıllar sonra da böyle olur

ben de porselen kaplama yaptırcam. acaba zirkonyum daha mı iyi? kararsız kaldım şimdi.

kızlar,saçma bi düşünce belki ama...ön dişlerim düzgün değil.ben bir iki diş düzelse yeter diyorum ama dişçiye gittiğimde 7,8 tane diyecek kesin.
sadece bizim istediğmiz dişleri yapma durumları varmı yoksa bunlarıda yapmak zorundayımmı diyorlar.
birde maddi durumum çok iyi değil şuan 1,2tanesini şimdi yaptırsam ,1,2tanesini sonra yaptırsam olur mu parça parça :)

bende porselen yaptırdım tuzlu doktorlara gitmeyin bence bana 45 milyar diyen doktorda oldu ama ben çok uygun fiyata yaptırdım dişlerim gerçek gibi oldu

Merhaba,

empress (ful porselen) kaplama yaptırdım, 1. provası bitti, salı günü son hali takılıyor, fotoğraf ekledim, bakabilirsiniz.
Yeniden doğmuş gibiyim :)

[photo="large"]1219763[/photo]

Back