Porselen Bebekler. Onlar bronzluk yerine beyazlığı tercih edenler.

bende beyaz ten sevenlerdenim , kumralım ama tam beyaz porselen olmayı çok isterdim :KK1:

Ben de beyaz seviyorum hatta biraz yüzüm ve ellerim yandı şu an moralim bozuluyor baktıkça.. :KK19: Geçenlerde iğne vurdurmaya gitmiştim sağlık ocağına, popomu açtım hemşire "Ayy ne kadar beyazsınızz!" dedi, dedim noluyoruzz? :KK9: Bu arada yorumlarınız bir harika yalnız.. :nazar:

Bronzluktan nefret ediyorum zaten bembeyazim sacta sari bronzlasinca cok kotu oluyo 3 gun kipkirmizi oluyorum zaten yazin denize gitmekten korkuyorum semsiyenn altindan cikmiyorum napiiimm beyaz ten sewiyorum sadece sortta bacaklar biraz fazla siritiyo :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de severim beyazlığı. Ama ne pembe olacak, ne sarı. En güzeli bej ve fildişi tonlarında ten rengi, vampir gibi.. :KK31:

Tek sorun kılları çok belli ediyor. Hele kumral olunca milim çıksa bağırıyor tüyler. Onun için de en güzeli lazer sanırım. Leke çok sorun değil, lekeli de olsa güzeldir beyaz ten bana göre. Hele çil varsa. :KK16:

Bunlar da benim favorilerim;

$9aa6e0441c056a7afc2396bb3fb2c18d.jpg $600full-bryce-dallas-howard.jpg $1280800au.jpg $76914780.MzeQV0lC.SimoneSimons776.jpg $barbara-meier-profile.jpg $gulcin-santircioglu_189130.jpg $kristen-stewart31.jpg $liv3.jpg $lothlivtyler001.jpg $shoaib30322456253.jpg $Simone-Simons-1024x768-102kb-media-4662-media-134311-1205850903.jpg $tumblr_l6irqt13Je1qzd31no1_500.jpg

Ben de beyaz seviyorum hatta biraz yüzüm ve ellerim yandı şu an moralim bozuluyor baktıkça.. :KK19: Geçenlerde iğne vurdurmaya gitmiştim sağlık ocağına, popomu açtım hemşire "Ayy ne kadar beyazsınızz!" dedi, dedim noluyoruzz? :KK9: Bu arada yorumlarınız bir harika yalnız.. :nazar:

Bi keresinde denizdeyim kuzenimle, biraz uzaklaştık kıyıdan. Ben de plajda denizde yansımadan olsa gerek baya beyaz görünürüm. Kadının biri yanımıza yanaştı 'ayy ne kadar beyazsın' dedi şaşırmış bi ifadeyle ve uzaklaştı gitti. :KK53: Ta oralardan bunu demek için gelmiş, amaç neydi anlamadım. :KK52:

Bi keresinde denizdeyim kuzenimle, biraz uzaklaştık kıyıdan. Ben de plajda denizde yansımadan olsa gerek baya beyaz görünürüm. Kadının biri yanımıza yanaştı 'ayy ne kadar beyazsın' dedi şaşırmış bi ifadeyle ve uzaklaştı gitti. :KK53: Ta oralardan bunu demek için gelmiş, amaç neydi anlamadım. :KK52:

kadınlar beyaz ten çok seviyor çoğunlukla :KK9:

kadınlar beyaz ten çok seviyor çoğunlukla :KK9:

Ya aslında o biraz da modayla, kültürle, yaşam tarzıyla vs. alakalı.
Mesela bir ara bronzluk modaydı, çünkü o zamanlar bronzlaşmak param var tatile gittim demekle eş değerdi. Şimdiyse bir sürü güneş kremi çeşidi var, insanlar artık hafif bronzluğu veya beyaz kalmayı tercih edip sağlıklı yaşıyorum imajı veriyorlar.

Bir de az olan sevilir mantığıyla bizler beyazlığı daha çok seviyoruz sanırım.

Benimkiyse tamamen tarzla alakalı. Başkasında bronz teni severim, hatta siyahi teni bile severim ama kendime beyazlığı daha çok yakıştırıyorum.

Ya aslında o biraz da modayla, kültürle, yaşam tarzıyla vs. alakalı.
Mesela bir ara bronzluk modaydı, çünkü o zamanlar bronzlaşmak param var tatile gittim demekle eş değerdi. Şimdiyse bir sürü güneş kremi çeşidi var, insanlar artık hafif bronzluğu veya beyaz kalmayı tercih edip sağlıklı yaşıyorum imajı veriyorlar.

Bir de az olan sevilir mantığıyla bizler beyazlığı daha çok seviyoruz sanırım.

Benimkiyse tamamen tarzla alakalı. Başkasında bronz teni severim, hatta siyahi teni bile severim ama kendime beyazlığı daha çok yakıştırıyorum.

ben de kendime yakıştırıyorum canım yani beyaz tenli kızlr güzeldir diyemem.. kişiye göre değişiyor güzellik benim gözümdede.
bende durusu hoş değil bronzluğun. ama adriana lima d güzel mesela :KK9:

X