Popstar 2013 Star Tv

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ekranların en sevilen programlarından biri olan Pop star Alaturka ekranlara geri dönüyor. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay ve Demet Akalının juri olacağı "Alaturka" ismini alan program Star TV'de yayınlanacak.

Programın başlangıç tarihi ise henüz açıklanmadı ancak bundan daha çok merak edilen iki sivri dilli ünlü olan Demet Akbağ ve Bülent Ersoy'un anlaşıp anlaşamayacağı...

demet akbağ mı? ne alaka o? :44: heeee demet akalın mı yazcaktın :1: yalnız ben bide bu jüriye serdar ortaç'ında katılacağını okudum geçenlerde,tabi söylentiden ibaretti..programın başlaması için o ses türkiye'nin bitmesi bekleniyormuş..

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın yaptığı Popstar'ın 4'üncü ismi de belli oldu.

Popstar, Mart ayında Star TV'de başlıyor.

Üç juriyi Medyatava daha önce açıklamıştı: Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Demet Akalın.

Programın 4'üncü önemli ismi de bugün netleşti. Serdar Ortaç, Popstar'ın 4'üncü jurisi oldu.

Son düzenleme:
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın yaptığı Popstar'ın 4'üncü ismi de belli oldu.

Popstar, Mart ayında Star TV'de başlıyor.

Üç juriyi Medyatava daha önce açıklamıştı: Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Demet Akalın.

Programın 4'üncü önemli ismi de bugün netleşti. Serdar Ortaç, Popstar'ın 4'üncü jurisi oldu.

bu haber kesinse,demek çıkan haber doğruymuş :34: gerçi S.Ortaç'ı başka bi müzik yarışmasında görmeyi daha çok isterdim ama neyse...

Yarışmanın sunucusuda Burcu Esmersoy muş. Yıkıldım resmen yarışmayı seviyorum ama sunucusunu hiç sevmem:19:

Jüride Serdar Ortaç varmış çok mutlu oldum merakla bekliyorum.

Jüride Serdar Ortaç varmış çok mutlu oldum merakla bekliyorum.

nerdeyse 1 aydır bekliyorum..biran önce başlasa da izlesek..mart sonuna doğru başlayacakmış..
Her ne kadar Bülent Ersoy'dan hoşlanmıyo olsamda S.Ortaç için elbette izlicem..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $protesto et izleme.webp
    $protesto et izleme.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 124
  • $protesto et izlemee.webp
    $protesto et izlemee.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 141
  • $PROTESTO.webp
    $PROTESTO.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 212
  • $PRTSTO.webp
    $PRTSTO.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 151
veeeeeeeeeeeee S.Ortaç'lı Popstar bu akşam başlıyoooooooor!!! :46:

izliyormusunuz
bulent ersoy burcu esmersoya saka olarakmi takiliyor anlamadim..
biraz tedirgin sunuyor sanki programi :26:
bulent ersoyun yuzunu bembeyaz yapmislar ya biraz normal tonlarda olaydi iyiydi..
demet akalinda yine kocasindan bahsediyor :27:
orhan baba her zamanki gibi agirbasli efendi karizmatik..
serdar ortacta iyi gorunuyor..
bide cabuk cabuk ilerlereyelim diyolar nereye yetisecek..
on elemeleri gostermiyolarmi :26:

Son düzenleme:
açıkçası çok amatörce geldi bana...
oysaki Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu beğenirdim,Survivor'da falan..
gerçi Bülent Ersoy'un gazabından çekiniyo birazda,belki o yüzden tedirgin sunuyo..ama hoş bi görüntü değil bence de..

jüri normaller amatör falan gelmedi bana..profesyoneller..

S.Ortaç zaten mükemmel o ayrı :69: (zaten bitek onun için katlanıyorum) yoksa hiç beğenmedim programı,akışı hatta yarışmacıları da..iyi sesler yok ya da şarkı seçimleri yanlıştı bilemiyorum..

neyseee inş daha iyi olur 2.hafta

Son düzenleme:
Bülent için katlanıp izliyorum arada
Ama eski popstarlarin tadı yok, körler sağırlar gibi olmuş sunum vs
Dekor çok soğuk, yarışmacılar fiyasko

Bülent için katlanıp izliyorum arada
Ama eski popstarlarin tadı yok, körler sağırlar gibi olmuş sunum vs
Dekor çok soğuk, yarışmacılar fiyasko

bülent için mi katlanıyosun??
anaaaamm bende bi ona katlanamıyorum hatta gıcık oluyorummmm :47:

Back
X