Popoya yağ enjeksiyonu(Bbl) ve göğüs estetiği

biralem1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
186
185
35
Aynı anda popoya yağ enjeksiyonu ve meme büyütme ve dikleştirme operasyonlarını geçirmeyi düşünüyorum. Ancak bu iki operasyon bir arada nasıl olur. Ağır olur mu ameliyat sonrası vs gibi endişelerim var. Bir çok doktorla görüştüm ikisini aynı anda yaparız diyen de oldu olmaz diyen de . Tabi öncelikle kan değerlerime vs bakılacak ameliyat süresi uzayacağı için . Uygun bir adaysam bunun için ikisini de aradan çıkarmak istiyorum. 2 kere benzer süreçleri geçirmek istemiyorum. Aranızda bu iki operasyonu bir arada olan var mı acaba. Ameliyat sonrası süreç nasıl oldu vs beni bilgilendirirmisiniz. Ameliyat olduktan sonra an be an paylaşacağım burdan ben de neler yaşadığımı ve sonuçları vs.

Canım inşallah istediğin vücuda kavuşmuşsundur çok geçmiş olsun, benim popomda su an selülitli bi görüntü var baya çukur çukur sende de öyle bir durum var mı? 15 gün oldu psikolojim bozuldu resmen :KK43:
Aynı benim de kalçam öyle oldu, selülit olmayan kalça selülit tarlasına döndü. O kadar şekilsiz, o kadar çirkin ki aynada kendime bakamıyorum. Kıyafetlerim eskisi gibi olmuyor vücudum mahvoldu, ne zaman banyoya girsem veya dışarı çıkmak için eski kıyafetlerimi giysem ağlıyorum 😭 Karnımın ortası çöktü, altında kocaman göbek çıktı. O çıtı pıtı, narin vücudum nereye gitti, nasıl oldu da yağ alınmasına rağmen 10 kilo almış gibi duruyorum anlamak mümkün değil. Güzelim vücudum mahvoldu. Kendime bunu yaptığıma inanamıyorum o kadar pişmanım ki :KK43:

Merhaba canım bbl ve göğüs yaptırmayı düşünüyorum bende sen yaptırdın mı yada neye karar verdim bilgi verir misin

Aynı anda popoya yağ enjeksiyonu ve meme büyütme ve dikleştirme operasyonlarını geçirmeyi düşünüyorum. Ancak bu iki operasyon bir arada nasıl olur. Ağır olur mu ameliyat sonrası vs gibi endişelerim var. Bir çok doktorla görüştüm ikisini aynı anda yaparız diyen de oldu olmaz diyen de . Tabi öncelikle kan değerlerime vs bakılacak ameliyat süresi uzayacağı için . Uygun bir adaysam bunun için ikisini de aradan çıkarmak istiyorum. 2 kere benzer süreçleri geçirmek istemiyorum. Aranızda bu iki operasyonu bir arada olan var mı acaba. Ameliyat sonrası süreç nasıl oldu vs beni bilgilendirirmisiniz. Ameliyat olduktan sonra an be an paylaşacağım burdan ben de neler yaşadığımı ve sonuçları vs.
Bende 2 sinide aynı anda yaptırmayı düşünüyordum ancak bbl yaptırmak daha mantıklı geldi. Çünkü nekadar soylemeselerde ameliyat sonrası çok zor geçecek

Ne yaptiniz acaba ben de bu iki ameliyati yaptirmak istiyorum ama bbl den gozum cok korkuyor

Kalçanıza bir şey yaptırmayın, yaptırıp da memnun olan daha görmedim. Meme estetiği hadi bir derece...

Bi kaç yıl sonraya erteledim ameliyatı . Liposaction sonrası karnımın sarkma ihtimali olacağından bu operasyona bir de karın germe eklenecek baya kapsamlı bişey olacak benimki. 1,5 yasında bebeğim var biraz daha büyümesini bekliycem o süreçte araştırmalarım devam edecek.

Aynı benim de kalçam öyle oldu, selülit olmayan kalça selülit tarlasına döndü. O kadar şekilsiz, o kadar çirkin ki aynada kendime bakamıyorum. Kıyafetlerim eskisi gibi olmuyor vücudum mahvoldu, ne zaman banyoya girsem veya dışarı çıkmak için eski kıyafetlerimi giysem ağlıyorum 😭 Karnımın ortası çöktü, altında kocaman göbek çıktı. O çıtı pıtı, narin vücudum nereye gitti, nasıl oldu da yağ alınmasına rağmen 10 kilo almış gibi duruyorum anlamak mümkün değil. Güzelim vücudum mahvoldu. Kendime bunu yaptığıma inanamıyorum o kadar pişmanım ki :KK43:
Hangi liposuction yöntemi kullanıldı sizde o görüntü oluştu acaba? bende düşünüyorum her doktor farklı yöntemi kullanıyormuş

Göğüs yaptırsan bi sure ustune yatamiyosun. Popo da mantıken bi sure ustune oturmamak gerekir diye düşünüyorum seklini koruması icin. Ayni anda olmak nasil olur bende merak ettim.

Ameliyatınızı kim yaptı? Çok geçmiş olsun. Ben de yaptırmayı düşünüyordum

X