Poposunun şeklinden memnun olmayan var mıı? böyle popom olsun istiyorum

hehhe:KK66::KK66:erkeklerin taş gibi dedikleriden olsa gerek bu popolar:KK66::KK66::KK66:
soru cevap bölümünede açtm ama burası daha doğru olur ssanırım

ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff

buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr

Eki Görüntüle 227475 Eki Görüntüle 227476

malesef benim kalçam böyle:KK25:
25 yaşındayım boyum 1,68 kilom 65
masa başı çalıştıgım için hafif basenlerimde var kalçada böyle olunca hatta buradakinden biraz daha dik olunca daha kilolu gösteriyorum bence
ilk okuldan liseye kadar koştum yarışmalara falan katılmıştım
ama en çok faydasını gördüğüm ayakta iken popo kaslarımı sıkıp bırakmak oldu
ne zaman başladığımı hatırlamıyorum bile yıllarca yaptım bunu
sonuç dik yuvarlak bir kalça önceleri çok memnundum
ama sonra pişman oldum şuan sporu bıraktığım için popo kısmında hafif bir selilüt var ama kaslardan belli bile olmuo
2 sene önce hamileyken kalçamda ağrı var diye doktora gittiğimde dr sen ne yaptında bu kadar kas var poponda kemiklere ulaşamıyorum demişti :KK1:
güzel yanlarıda var tabiki bikini falan giyiyorsanız çok hoş görünüyo
eşinizde memnun olur tabi:KK9:
ama benim gibi beli ince poposu dik olunca çok sorun oluyo
mesela asla sırt üstü yatamıyorum
belimin altında 5 -6 cm kadar boşluk kalıyo
kot giymek istediğimde her yeri çok güzel oluyo ama belde boşluk oluşuo
her çamaşır olmuyo
daracık bir kot üstünede kısacık bir t-şört giyemiyorum hiçbir zaman
ama tunik ve tayt giydiğimde süper oluyo eşim kıskanıyo o ayrı mesele:KK70:

bunları niye yazdım forumda sürekli poposuna estetik yaptıranları yaptırmak isteyenleri dikleştirmek için spor yapanları görüorumda
eksilerini artılarını söylemek istedim

masa başı çalıştıgım için hafif basenlerimde var kalçada böyle olunca hatta buradakinden biraz daha dik olunca daha kilolu gösteriyorum bence
ama sonra pişman oldum şuan sporu bıraktığım için popo kısmında hafif bir selilüt var ama kaslardan belli bile olmuo
2 sene önce hamileyken kalçamda ağrı var diye doktora gittiğimde dr sen ne yaptında bu kadar kas var poponda kemiklere ulaşamıyorum demişti :KK1:
her çamaşır olmuyo

bunları niye yazdım forumda sürekli poposuna estetik yaptıranları yaptırmak isteyenleri dikleştirmek için spor yapanları görüorumda

bence çok hoş canım çok şansslısıııın artıları eksilerini götüriiiii:KK52:

her çamaşır olmuyo

Benim totişi tarif etmişsin sanki
Dar bi tshrt giymek benim icin hayal popo yandan resmen ben burdayım diye bağrıyo
Üstüme kısa bişey giydiğimde bluz belime doğru toplanıyo 2de1 cekiştirmek zorunda kalıyorum
Her istediğimi giyemiyorum nişanlımdan veto yiyorum
Zayıfladığımda totiş hacim olarak kücülsede sekil aynı kalıyo bel ince olduğu icin kendini hemen gösteriyo
Pantolonların kalça bölümü zarzor giriyo ama bel kısmında boşluk kalıyo

Minicik bi popo icin neler vemezdimmm:78::78:

her ne kadar sporun egzersizin gıdana dikkat etmenin sonucu toparlansa da böyle bir kalçaya sahip olmak çok zor tabi estetik yaptırırsan o ayrı.. genlerden gelen birşey bu.. bazılarının poposu enine büyür (çanak tabiriyle), bazılarının poposu yerle komşudur bazılarıda böyle füze gibi almış başını gitmiştir.. her nekadar gögüs yüzünden pek mutlu değilsemde :KK59::KK43: çok şükür bu yönden yüzü gülenlerdenim bende :KK70::KK70::KK70: ama latin kızları kadar almış başını gitmiş vücuttan 1dk sonra aynı yere ulaşan bir popoyada sahip değilim..

soru cevap bölümünede açtm ama burası daha doğru olur ssanırım

ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff

buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr

Eki Görüntüle 227475 Eki Görüntüle 227476

Canım kim istemez ki böyle kalçalara sahip olmayı.Bekarken benimde dümdüz bir popom vardı ama evlendikten sonra kendiliğinden hiçbirşey yapmadan şekillendi.Ama ben hala istediğim gibi bir popoya sahip değilim çünkü çok fazla çatlağım var malesef ve bu görüntüden kurtulmam da mümkün değil.Ağlamak istiyorum:18::18::18:

Canım kim istemez ki böyle kalçalara sahip olmayı.Bekarken benimde dümdüz bir popom vardı ama evlendikten sonra kendiliğinden hiçbirşey yapmadan şekillendi.Ama ben hala istediğim gibi bir popoya sahip değilim çünkü çok fazla çatlağım var malesef ve bu görüntüden kurtulmam da mümkün değil.Ağlamak istiyorum:18::18::18:

aynen canım benimde çok çatlağım var :KK59:

böyle bir kalça bayaaaaa bir sporla olur ancak body çalışmış erkeklerin poposu gibi resimlerdeki popo:KK68:
günde 20-25 dk'nı ayırman gerekebilir:97: popoya kas yapmak çok zor:KK59:

kızlar ben de bayıldım fotoya
eskiden popom böyleydi laf aramızda adım j lo ya çıkmıştı o yüzden
bu işte sağlıklı beslenme, genetik ve merdiven çıkmak çok etkili.
evimiz 5. kattaydı bizim gün içinde 4-5 kez çıkardım ama 2li 3lü basamakları çıkardım
heralde ondan böyle bombeli olmuştu tabi bel uyumunun da etkisi var, çıkık kalça kemiği lazım bunun için
kimilerinin poposu dümdüz olur onlar bu şekle dönüştüremezler yani bence, boşuna hayal kırıklığına uğramasınlar.

ah eski popo fln kalmadıııı yedik yedik şiştik şimdi2 değil 4-5 top büyüklükte ve çatlaklı bir popom var :)

iyi oldu bu başlığı görmem merdivenlere geri döniim bari hiç yoktan iyidir
.

her çamaşır olmuyo

merhaba!
ayaktayken sıkmak fln demişsin popoyu da
shakira fln da yapıyormuş böyle onun poposu da aynen muhteşem
benim de spora pek vaktim olmuyor gün içinde,
acaba biraz ayrıntılı anlatır mısın?
kaç kere kaç dk yapıyorsun? ayakta oturarak fark ediyor mu??

Sıkı, biçimli ve dik kalçalar için ne yapmalıyım ?
Eğer siz de biçimli, dik, ve sıkı kalçalar isteyen bayanlardansanız dogru yazıyı okuyorsunuz demektir. Sıkı kalçalar hiçbir bayana özel değil, siz de belli çalışmalarla hayal ettiğiniz sıkı ve biçimli kalçaları elde edebilirisiniz.. Nasıl mı? Yapmanız gereken yazının devamındaki egzersezleri her gün en az bir kere yapmalısınız.

Isınma haraketlerini asla ihmal etmeyin.
Egzersize başlamadan önce, mutlaka ısınma ve esneme hareketlerini yapın. Böylece kaslarınızı ısıtmış olacak ve egzersizleriniz daha başarılı olacaktır.

$1.jpg
İlk hareket için dizlerinizin üzerine çökün ve dik bir şekilde durun. Elinize aldığınız bir ip ya da bu amaçla kullanacağınız bir kumaş size yardımcı olacaktır.

İpi dizlerinizin hemen üzerinde olacak şekilde tutun. Bir yandan kendinizi iple geri doğru çekerken, bir yandan da vücudunuzun dik formunu bozmadan ileri doğru itin ve bu esnada kalçalarınızı sıkın.

Bu hareketi 10'ar saniyeden 4'er kez tekrarlayın.

$2.jpg
Minder kullanabilirsiniz.
Yapacağınız yer hareketleri için minder kullanırsanız, sırtınız ve omuzlarınız acımayacaktır.

İkinci hareketi yapmak için yere uzanın. Bacaklarınızı dizlerinizden kırın ve bu haldeyken sağ bileğinizi, sol dizinizin üzerine koyun.

Omuzlarınız yerde kalmak kaydıyla, bu pozisyondayken kendinizi kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Yine ilk pozisyonda kullandığınız ipi kullanarak bir yandan kendinizi iple aşağı çekerken, Bacaklarınızı ve kalçanızı kullanarak yukarı itin. Bu hareketi yaparken de kalçalarınızı sıkabildiğiniz kadar sıkın.

Bu hareketi de 4'er tekrardan 10'ar saniye yapın ve daha sonra bacak değiştirin.
$3.jpg
Köprü şeklinde durun.
Sıradaki hareket için, dizlerinizin ve dirseklerinizin üzerinde, bir köprü oluşturacak şekilde durun.

Sol bacağınız yerde sabit dururken, sağ bacağınızı kırık bir şekilde yukarı doğru kaldırıp indirin. Bacağınızı kaldırdığınızda sırtınızın, kalçanızın ve bacağınızın dizinize kadar olan kısmının düz olmasına dikkat edin.

Bu hareketi önce sağ bacak, sonra da sol bacak olmak üzere 25'er kez tekrarlayın.

$4,.jpg
Yer hareketlerine devam!
Minderinizin üzerine oturun ve sol bacağınızı karnınıza doğru çekin. Diğer ayağınızı da geriye doğru hafifçe uzatın.

İpi sağ ayağınızın altından geçirin ve bu ip yardımıyla bacağınızı kendinize doğru çekin. Bu hareketi yaparken kalçalarınızı sıkmayı unutmayın!

Bu hareketi 15'er saniyeden 2 tekrar şeklinde yapabilirsiniz. Bacak değiştirmeyi unutmayın....

$5.jpg Artık ayağa kalkıyoruz!
Yer hareketlerini bitirdik, şimdi sıra ayakta yapılan hareketlerde...

İlk olarak ipin iki ucunu birleştirin. Daha sonra ipi sol ayağınızın altına alın ve diğer ayağınızla yukarı doğru çekebildiğiniz kadar çekin

İki ayağınızla da aynı işlemi uygulayın ve bu hareketi yapabildiğiniz uzunlukta, yapabildiğiniz kadar çok tekrarla yapın.

$6.jpg
Bir sopadan yardım alın!
Bu hareketi yaparken uzun bir sopadan, bir oklavadan ya da bir şemsiyeden yararlanabilirsiniz.

Ayaklarınızı omuz hizanızın genişliğinde açın. Oklavayı omuzlarınızın üzerine koyun ve iki ucundan tutun. Dizleriniz kırık bir şekilde bir süre bekleyin.

Daha sonra aynı pozisyondayken çömelip kalkın. Bu hareketi 10'ar tekrardan 2 kez yaptıktan sonra, bir bacağınızı öne alarak, öne doğru kendinizi itin.

Bu hareketi de her iki bacağınızı sırayla kullanarak 10'ar kez tekrarlayın.

$7.jpg
Sıra son harekette...
Son olarak yine ayaktayız ve ayaklarımızı omuz hizasında açıyoruz. Düğümlediğimiz ipi bu kez ayak bileklerimize geçiriyoruz ve bir ayağımız yerdeyken, diğeriyle çekebildiğimiz kadar kuvvetli çekiyoruz.

Bu hareketi 15' er saniye süreyle 2'şer kez tekrarladıktan sonra antrenman bitmiş oluyor.

Her gün yarım saatinizi bu egzersizlere ayırırsanız, siz de fit kalçalara sahip olabilirsiniz.

"ekolay.net"

Eki Görüntüle 245523

bu haraket aslında bacak sıkılaştırmak için,selülitlerimden kurtulmak için her gün aklıma geldikçe yapıyodum,çok faydasını gördüm.popomda da avrdı biraz,tamamen kayboldu.tek sorunum çatlaklarım artık :/

Benim de kalçam dümdüzdü. Hiç bir kıvrım, dolgunluk yoktu. 10 gündür Ebru Şallı'nın cdlerinden pilates yapıyorum. Şimdiden yuvarlak oldu, hayret bir şey... Psikolojik de değil üstelik, arkadaşlarım da görüyor farkı. Ben pilatesi öneririm. Bakalım benimki daha nereye kadar dolgunlaşıp yuvarlaşacak? :)

Sıkı, biçimli ve dik kalçalar için ne yapmalıyım ?
Eğer siz de biçimli, dik, ve sıkı kalçalar isteyen bayanlardansanız dogru yazıyı okuyorsunuz demektir. Sıkı kalçalar hiçbir bayana özel değil, siz de belli çalışmalarla hayal ettiğiniz sıkı ve biçimli kalçaları elde edebilirisiniz.. Nasıl mı? Yapmanız gereken yazının devamındaki egzersezleri her gün en az bir kere yapmalısınız.

Isınma haraketlerini asla ihmal etmeyin.
Egzersize başlamadan önce, mutlaka ısınma ve esneme hareketlerini yapın. Böylece kaslarınızı ısıtmış olacak ve egzersizleriniz daha başarılı olacaktır.

Eki Görüntüle 245504
İlk hareket için dizlerinizin üzerine çökün ve dik bir şekilde durun. Elinize aldığınız bir ip ya da bu amaçla kullanacağınız bir kumaş size yardımcı olacaktır.

İpi dizlerinizin hemen üzerinde olacak şekilde tutun. Bir yandan kendinizi iple geri doğru çekerken, bir yandan da vücudunuzun dik formunu bozmadan ileri doğru itin ve bu esnada kalçalarınızı sıkın.

Bu hareketi 10'ar saniyeden 4'er kez tekrarlayın.

Eki Görüntüle 245507
Minder kullanabilirsiniz.
Yapacağınız yer hareketleri için minder kullanırsanız, sırtınız ve omuzlarınız acımayacaktır.

İkinci hareketi yapmak için yere uzanın. Bacaklarınızı dizlerinizden kırın ve bu haldeyken sağ bileğinizi, sol dizinizin üzerine koyun.

Omuzlarınız yerde kalmak kaydıyla, bu pozisyondayken kendinizi kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Yine ilk pozisyonda kullandığınız ipi kullanarak bir yandan kendinizi iple aşağı çekerken, Bacaklarınızı ve kalçanızı kullanarak yukarı itin. Bu hareketi yaparken de kalçalarınızı sıkabildiğiniz kadar sıkın.

Bu hareketi de 4'er tekrardan 10'ar saniye yapın ve daha sonra bacak değiştirin.
Eki Görüntüle 245508
Köprü şeklinde durun.
Sıradaki hareket için, dizlerinizin ve dirseklerinizin üzerinde, bir köprü oluşturacak şekilde durun.

Sol bacağınız yerde sabit dururken, sağ bacağınızı kırık bir şekilde yukarı doğru kaldırıp indirin. Bacağınızı kaldırdığınızda sırtınızın, kalçanızın ve bacağınızın dizinize kadar olan kısmının düz olmasına dikkat edin.

Bu hareketi önce sağ bacak, sonra da sol bacak olmak üzere 25'er kez tekrarlayın.

Eki Görüntüle 245509
Yer hareketlerine devam!
Minderinizin üzerine oturun ve sol bacağınızı karnınıza doğru çekin. Diğer ayağınızı da geriye doğru hafifçe uzatın.

İpi sağ ayağınızın altından geçirin ve bu ip yardımıyla bacağınızı kendinize doğru çekin. Bu hareketi yaparken kalçalarınızı sıkmayı unutmayın!

Bu hareketi 15'er saniyeden 2 tekrar şeklinde yapabilirsiniz. Bacak değiştirmeyi unutmayın....

Eki Görüntüle 245510 Artık ayağa kalkıyoruz!
Yer hareketlerini bitirdik, şimdi sıra ayakta yapılan hareketlerde...

İlk olarak ipin iki ucunu birleştirin. Daha sonra ipi sol ayağınızın altına alın ve diğer ayağınızla yukarı doğru çekebildiğiniz kadar çekin

İki ayağınızla da aynı işlemi uygulayın ve bu hareketi yapabildiğiniz uzunlukta, yapabildiğiniz kadar çok tekrarla yapın.

Eki Görüntüle 245511
Bir sopadan yardım alın!
Bu hareketi yaparken uzun bir sopadan, bir oklavadan ya da bir şemsiyeden yararlanabilirsiniz.

Ayaklarınızı omuz hizanızın genişliğinde açın. Oklavayı omuzlarınızın üzerine koyun ve iki ucundan tutun. Dizleriniz kırık bir şekilde bir süre bekleyin.

Daha sonra aynı pozisyondayken çömelip kalkın. Bu hareketi 10'ar tekrardan 2 kez yaptıktan sonra, bir bacağınızı öne alarak, öne doğru kendinizi itin.

Bu hareketi de her iki bacağınızı sırayla kullanarak 10'ar kez tekrarlayın.

Eki Görüntüle 245512
Sıra son harekette...
Son olarak yine ayaktayız ve ayaklarımızı omuz hizasında açıyoruz. Düğümlediğimiz ipi bu kez ayak bileklerimize geçiriyoruz ve bir ayağımız yerdeyken, diğeriyle çekebildiğimiz kadar kuvvetli çekiyoruz.

Bu hareketi 15' er saniye süreyle 2'şer kez tekrarladıktan sonra antrenman bitmiş oluyor.

Her gün yarım saatinizi bu egzersizlere ayırırsanız, siz de fit kalçalara sahip olabilirsiniz.

"ekolay.net"

paylaşım için sağol canım. kolay görünüyor:KK66: ben de kaslı popom olsun istiyorum:97:

her çamaşır olmuyo

Nasil yani kalcani sıkmadan once nasildi

X