Poposunun şeklinden memnun olmayan var mıı? böyle popom olsun istiyorum

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
soru cevap bölümünede açtm ama burası daha doğru olur ssanırım

ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff

buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr

$ckkxx_en-guzel-popo.jpg $popoestetigi.jpg

sporu sadece zayıflamak için değil, hep yapmalısın, güzel kalçalar düzenli sporla olur, haftada en az 4 kez, en uygunu günlük, çok kendini yormadan, bir spor salonuna yazıl ya da kendin düzenli yap, mucize hareketlerle 3 ayda 5 ayda egzersiz programlarından uzak dur, sporu bi yaşam şekli, günlük yeme içme uyuma gibi, günlük (sabah kalktığında kahvaltı yapmadan en uygunudur) uygula, şimdiden başarılar dilerim.. :KK34:

sporu sadece zayıflamak için değil, hep yapmalısın, güzel kalçalar düzenli sporla olur, haftada en az 4 kez, en uygunu günlük, çok kendini yormadan, bir spor salonuna yazıl ya da kendin düzenli yap, mucize hareketlerle 3 ayda 5 ayda egzersiz programlarından uzak dur, sporu bi yaşam şekli, günlük yeme içme uyuma gibi, günlük (sabah kalktığında kahvaltı yapmadan en uygunudur) uygula, şimdiden başarılar dilerim.. :KK34:

başladım zaten spora canım bi tane popo çalıştıran egzersiz vardı bacağını geriye doğru ağırlık takıp kaldırıon. popomu yakıodu yaparken anladım küçülücek. benim ki zaten küçük. istemediğim için yapmadım. basen bacak egzersizleri falan yapıorm yürürüş bisiklet merdiven. bunlar işe yarar mı acebb

ben de aynı dertten muzdaribim popom küçük ve sarkık bu konuda deneyimi bilgisii olanlar yardımcı olsalar keşke:26:

başladım zaten spora canım bi tane popo çalıştıran egzersiz vardı bacağını geriye doğru ağırlık takıp kaldırıon. popomu yakıodu yaparken anladım küçülücek. benim ki zaten küçük. istemediğim için yapmadım. basen bacak egzersizleri falan yapıorm yürürüş bisiklet merdiven. bunlar işe yarar mı acebb

o egzersizle popon toparlanır, ağırlıkla bacağını arkaya doğru kaldırdığın hareket, poponu kaldırıp basket topu gibi yapar, resimlerdeki gibi olur,
ama hep yapmalısın, istediğin şekle gelince bırakmadan :KK34:

1- belli bir bölgeni küçültmek veya inceltmek için sık ve ağırlıksız zorlamadan tempolu hareketler yapmalısın (cardio), sen küçültmek istemiyorsun
2- yavaş, hareketi yaparken nefes verdiğin bırakırken aldığın, ağırlık kaldırdığın, yavaşça yaparken fazla efor sarfettiğin hareketler de (strength) poponu daha diri gösterecektir, incelmeyecek tam tersi güzel bir dolgunlukta şişecek

o egzersizle popon toparlanır, ağırlıkla bacağını arkaya doğru kaldırdığın hareket, poponu kaldırıp basket topu gibi yapar, resimlerdeki gibi olur,

1- belli bir bölgeni küçültmek veya inceltmek için sık ve ağırlıksız zorlamadan tempolu hareketler yapmalısın (cardio), sen küçültmek istemiyorsun
2- yavaş, hareketi yaparken nefes verdiğin bırakırken aldığın, ağırlık kaldırdığın, yavaşça yaparken fazla efor sarfettiğin hareketler de (strength) poponu daha diri gösterecektir, incelmeyecek tam tersi güzel bir dolgunlukta şişecek

2.yi annayamadım canım strength mi dediğin gibi yapıo nasıl bişi o bii bakamm

Yakın zamanda bir egzersiz kitabı aldım. Bir süredir spora gidiyordum, ara verdim, o arada evde yapmak için egzersizler var mı diye bakarken aldım bu kitabı.

Sizin için kalça/basen bölgesini çalıştıran birkaç egzersizi yazayım. Kitapta yazıldığı gibi yazıyorum:

Ayakta geriye bacak gerdirme

Çalışan Kaslar: Bütün kalça/basen bölgesini sıkılaştırır, sertleştirir ve yağları eritmeye yardımcı olur.
Alternatif: Bu hareketi diz çökerek de yapabilirsiniz. Böylece sadece kalçanızdan dizinize kadar olan yeri kaldırmış olursunuz.

Uygulama: Sırt dik, ayaklar omuz genişliğinde açılır. Bacak dümdüz olacak şekilde, sol kaça olabildiği kadar sıkılarak, sol bacak yerden 15 cm kalkacak şekilde bacak arkaya doğru itilir.

Ayakta kalça sıkılaştırma:

Çalışan kaslar: Bütün kalça/basen bölgesini sertleştirir ve sıkılaştırır.

Alternatif: Bu hareketi omuzlarınıza bir halter de yerleştirerek de yapabilirsiniz.

Uygulama: Sırt dik tutularak normal pozisyonda ayakta durulur. Avuç içleri vücuda dönük olacak şekilde iki ele de birer halet alınır. Dizler bükülerek vücut yaklaşık 10 cm kadar aşağı indirilir. Kalça/basen bölgesi mümkün olduğu kadar sıkılarak dizlerin kilitlenmesine çok yakın bir noktaya kadar vücut yukarı itilir. Bunu yaparken basınç kalça/basen bölgesinde tutulur.

Gergin bacakla geriye doğru hareket:

Çalışan kaslar: Bütün kalça/basen bölgesini sıkılaştırır, sertleştirir, bu bölgedeki yağların erimesine yardımcı olur.

Uyarı: Çalışan kaslarınızı hareket boyunca sıkmayı unutmayın.

Uygulama: Yerde ayak parmakları ileri doğru uzatılarak kedi pozisyonunda durulur. Sol bacak vücut hizasında olacak şekilde geriye doğru uzatılır (ayak parmakları yere değmeli). Sağ kalça sıkılarak ve dizler kilitli tutularak sağ bacak mümkün olduğu kadar yukarı kaldırılır. Bu işlemi yaparken bacağınızın vücudunuzla aynı hizada. olmasına dikkat edin.

Ek olarak bu sitede bir video görmüştüm http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=679080 bu linkteki hareketlerde kalçayı çalıştırır. yalnız bunlar eritir de ayrıca. yazdığım egzersizleri de uygularsanız (en az 6 ay düzenli yapmanız gerek ama sanırım) daha düzgün bir popoya sahip olabilirsiniz :KK34: kolay gelsin =)

soru cevap bölümünede açtm ama burası daha doğru olur ssanırım

ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff

buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr

Eki Görüntüle 227475 Eki Görüntüle 227476

kaslı kaslı duruyolar ya süper:81: nekadar spor yapılsada böle sonuçlanmayacağını düşünüyorum,olsaydı benim olurdu ööf:95:

canım sen bilir kişi ye benzion:)) bu 2. maddeyi arştrdım da pek biiş bulamadım yaraarlı olacağını düşündüğün bi iki örnek verebilir misin?

Son düzenleme:
anam anam popoya bak :)):)

ne kadar sıkı ve şekilli duruyorlar yahuu , ben spor yaptığım dönemlerde epey toparlamıştım , sporu gerçekten bir hayat stili olarak benimsemekten başka çare yok ...
tabii bazıları genetik olarak doğuştan şanslı ..... biz değiliz napalım :))

anam anam popoya bak :)):)

ne kadar sıkı ve şekilli duruyorlar yahuu , ben spor yaptığım dönemlerde epey toparlamıştım , sporu gerçekten bir hayat stili olarak benimsemekten başka çare yok ...
Tabii bazıları genetik olarak doğuştan şanslı ..... Biz değiliz napalım :))

çok hoşsun yaaa..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Bende görünce öyle dedim:KK1::KK1::KK1::KK1:bende de popo yok ..imrendim valla:))

aslında doğru söylüyorsunuz spor yaşam tarzımız olmalı. Hayatımızın bir parçası olmalı işte..

canım sen bilir kişi ye benzion:)) bu 2. maddeyi arştrdım da pek biiş bulamadım yaraarlı olacağını düşündüğün bi iki örnek verebilir misin?

senin bacağına ağırlık takıp bacağını da arkaya doğru kaldırdığın hareket strength'e giriyor, yavaş yapılan, yaparken nefes tekniklerine dikkat ettiğin ve zorlayıcı (genelde ağırlıklarla yapılan) hareketler bu gruba girer 2. maddeye..

spor salonlarındaki aletli çalışmalar da bu gruba girer. ama senin yaptığın hareket eğer evde yapacam diyorsan yeterli :KK34:

senin bacağına ağırlık takıp bacağını da arkaya doğru kaldırdığın hareket strength'e giriyor, yavaş yapılan, yaparken nefes tekniklerine dikkat ettiğin ve zorlayıcı (genelde ağırlıklarla yapılan) hareketler bu gruba girer 2. maddeye..

spor salonlarındaki aletli çalışmalar da bu gruba girer. ama senin yaptığın hareket eğer evde yapacam diyorsan yeterli :KK34:

canım popomun altı yanıodu bu harekeri yaparken. yaanan yerlerde ki yağlarda eriyomuş demekmiş ya o yüzden erir diye tırstım yapmadım

dimi dimi dimi özellikle 2. resim harika çok isterdiim öyle kalçalarım olsun :KK64:
ahhh ahh nerde tatlım....:KK59: yoğun iş temposunun arasında yemeğe uykuya zor zaman buluyorum vallahi...:26: hele birde böle kalçalarım olsun dersem ohoo ömrümün yarısnı spor salonlarında geçirmem lazım geceli gündüzlü :KK52: ama tabiiki oturduğum yerden şöyle de olursa nasıl hayır derim ki...:KK9::KK9:

çok hoşsun yaaa..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Bende görünce öyle dedim:KK1::KK1::KK1::KK1:bende de popo yok ..imrendim valla:))

aslında doğru söylüyorsunuz spor yaşam tarzımız olmalı. Hayatımızın bir parçası olmalı işte..

:))))) spor ve dengeli beslenme başka şansımız yok maalesef cnm ya ...
türk kadınları olarak maalesef genetik mirasımız ortada hepinizin bildiği gibi :))
o yüzden düzenli spor şart , ama kesinlikle sabırlı ve iradeli olmak lazım , hemen bir kaç günde bişeyler beklemeyip , gerçekçi olursak güzel sonuçlar olur :)

bende de popo var maşallah ama sıkı değil :KK1: geçenlerde bi yazı okudum birkaç hareket var düzenli yapılması gereken onları yaparsanız bır sure sonra kalcada sıkılasma görüyosunuz. bi de duşta bellı bı süre vücudu soğuk suda tutmak da sıkılaştırıyo bilginize :nazar::nazar:

bende de popo var maşallah ama sıkı değil :KK1: geçenlerde bi yazı okudum birkaç hareket var düzenli yapılması gereken onları yaparsanız bır sure sonra kalcada sıkılasma görüyosunuz. bi de duşta bellı bı süre vücudu soğuk suda tutmak da sıkılaştırıyo bilginize :nazar::nazar:

ben sadece sıkı olmasını değil canım bu kadar dolgun olmasını istiyorum onun için hareket falan var mıı

X