poposunun şeklinden memnun olmayan var mıı? böyle popom olsun istiorm

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt :26: yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff

buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr :44:

Eklentiler

• $popoestetigi.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 319
  • $ckkxx_en-guzel-popo.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 389
merhaba arkadaşlar.38 yaşımdayım,popom,kalçalarım dillere destandı.ne olduysa bilmiyorum.son 6 ayda popom sarktı.sadece sarksa iyi,kalçalarımın yanları içe çöktü,ya da eridi.şu anki kalçalarımla daha öncekinin hiç benzer tarafı yok.54 kiloyum,hayatımda en fazla 59 oldum.hızlı ve fazla kilo alıp vermem.hareketliyimde aslında.çok üzülüyorum.bu hale nasıl geldi bu popo.size popomun eski halinin resmini ve şimdiki halinin resmini koyacağım,anlarsınız ne demek istediğimi.bu durumu fark ettiğimden beri asansör kullanmıyorum.15 gündür düzenli olarak plates yapıyorum ve twist shape hergün 20 dakika çalışıyorum ama bence hiç bir gelişme yok.biraz daha çalışıp,olmazsa çöken yanlarım için protez düşünüyorum.bir fikriniz var mı,yanlarım neden çökmüş olabili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…