Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim popomda sivilceden biraz büyük şeyler çıkıyor. Üstüne oturamıyorum sonra kendiliklerinden patlıyorlar. Biraz kanla beyaz bir sıvı akıyor. Buna ne iyi gelir? Bir de popom kemikli hep mosmor ve sert alt kısmı. Yardımcı olabilecek var mı?
bence bir doktora görünün. çünkü iltihaplı herhalde patlayıp aktığına göre. doktor ona göre bir ilaç verir. bir de alerji yapabilecek duş jeli gibi şeyleri kullanmayın bir süre. alerji yapıyor da olabilir.
Alerjik olduğunu sanmıyorum çünkü sadece popomda tek tük. Kullandığım iç çamaşırı likralı acaba ondan mı? Hava almıyor sonuçta. Doktora gidip de göstermeye utanıyorum.
bende de var aynı sorun doktora gittim bn baktı tüy olduğu için kıl intahapı dedi kurutucu verdi kuruttu ama iz bırakıyo ondan bıraktım o herkezde oluyor cnm ya çok tatma kafana evlenınce geçer diyorlar