selam arkadaşlar..basenimde ve popomda 7 yıllık çatlaklar var beyaz derin ve çok.ilk kez bu yaz bana rahatsızlık verdiler ve bir anlık gazla kese+kakao yağına başldım 1 ayı geçti ve çatlaklarım yavaş yavaş düzelmeye başladı.tamamen yok olmadılar henüz ama küçük olanlar geçti her banyoya girdiğimde kızarana kadar kese yaptım yıkandım ve çıkınca hemen kakao yağı sürdüm.çokta memnunum..tahminimce 3-4 aya kadarda derin olan çatlaklarım hafifliycektr.ben çok umutlandım kızlar
ben de acnelys le kantaronyağı yapıyorum...güzelce soyuyo acnelys..geçiyo gibi...kakao yağını çok methettiler çatlaklarda epey faydası var diyolar...acaba ona mı geçsemsempatiksalakcinni
canım benim şahsi fikrim bişeye başlasdıysan bir süre devam etmen yönünde.eğer bunu 3 4 ay yapıp hiç sonuç görmezsen diğer alternatiflere geç derim ben.çnkü herkesin cilt ypısı farklı olduğundan her yöntem herkeste aynı etkiyi göstermiyo.belkide sende işe yarayan yöntem budursabırrr...
int okudum kadının biri nivea var ya yağlı krem mavi bi kutunun içinde olandan...bildiğimiz nivea ya...ondan kullanmış epey bi süre..geçmiş çatlakları...hiç kalmamış...sanırım tek çözüm nemlendirmek bolca...sadece yağlı bi kremle geçiyosa değil mi.....
selam arkadaşlar..basenimde ve popomda 7 yıllık çatlaklar var beyaz derin ve çok.ilk kez bu yaz bana rahatsızlık verdiler ve bir anlık gazla kese+kakao yağına başldım 1 ayı geçti ve çatlaklarım yavaş yavaş düzelmeye başladı.tamamen yok olmadılar henüz ama küçük olanlar geçti her banyoya girdiğimde kızarana kadar kese yaptım yıkandım ve çıkınca hemen kakao yağı sürdüm.çokta memnunum..tahminimce 3-4 aya kadarda derin olan çatlaklarım hafifliycektr.ben çok umutlandım kızlar