Lazer Epilasyon Popo tm Vcuda dahil midir deil midir ?

e.anar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
14
0
86
İstanbul
arkadaşlar tüm vücut için lazer epilasyona gidip poposunu yaptırmayan varmı tüm vücutta popo ayrı bir bölge mi sayılıyor ?

olur mu canım öyle şey..
tüm vücut olunca yüz hariç neren varsa gidiyo diye biliyorum ben kaydirigubbakcemile3

bende öle biliodum ve sanıyodum ama değilmişş ne mantıkla değil anlamadım offf:1no2:

tüm vücut diyince saçların hariç herbiyerini yaptırırsın canım.. tüm vucutta kollar bacaklar kısaca uzluvlar ve başda dahil..vücut diyince yüzde girer:)

yok nem tüm vücuda yüz bölgesi girmiyor.onun haricinde diğer bütün bölgeler giriyor ben belime falan yaptırmıştım cihaz görmedi o ayrı ama yüz hariç her yere yapılıyor benim gittiğim merkezde

benim gittiğim yerde popoyu beli yapmıyorlarmış ilk seansta öğrendim onun içinde para verecekmişim şaka gibi hem tüm vücut yaptırıyorsun hemde orayı yapmıyorlar o kadar da para veriyorsun ve orayı yapmadıklarınıda söylemiyorlar dava açsam kazanır yahusenağlama

bence üstüne git bu konunun öyle saçmalık olurmu merkezleri araştır hepsinde tüm vücut yüz hariç olan bölgeler olarak yazıyor uğraşmakmı istemiyorlar nedir dünya kadar para veriyoruz hakkını ara bence

tüm vücut koltuk altı genital ve tüm bacağı kapsar popo genelde dahildir. diğer bölgeler ekstra değerlendirilir. tüm vucutta fiyatlandırma yapılırken kollar,göbek çevresi,bel, göğüs çevresi gibi herkesde kıl mevcut değildir bu sebebten ekstra değerlendirilir.

ya arkdşlar çok acıo mu yha bnde düşünüorm bnu yaptrcm ama karın bölgem belimde faln war bn malasf salaklık yapıp jiletle alıorm bzn sorun olur mu

bu iş bizim bi lazın olayına döndü cocolanın kapağına yazmışlarki aç kazan bizim laz bi kapağı acıor yok bi kapağı açıor yok cocolaya dava açıor diyorki aç kazan aç kazan hiçbirinde bişe çıkmadı ve inan mlyarlar alıor şunun üzerine yazsanıza şansın varsa kazan.haberlerde İZLEMİŞTİM:sm_cool::sm_cool:

lazer epilasyona bende başlayacağım ancak kışın:)
bıktım bu kıl tüy meselesinden :)

girmez arkadaşlar. tüm vücut dedikleri karından boyuna kadar olan bölge ve sırtın tamamı. kollar, yüz, popo ve diğer yerler ayrı ayrı ücrete tabi tutulur.

ya popona lazer yaptırma zaten. popodaki tüyler lazerin göreceği kadar sert değil, ben yaptırdım. siyahlaştırdı tüyleri. hiç yaptırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…