Çok teşekkürler emek verip bilgi toplayıp bizimle paylaştığınız için. Aynı konuları ben de araştırıyordum. İlaç gibi geldi. Takipteyim sizi. Sitede yeniyim. İyi akşamlarBülent Cihantimur Selçuk Aytaç
Bülent Cihantimur biraz bu işin tüccar yüzü gibi görünse de realselfteki sayfası olaganüstü onu es geçemedim . Asistanı Şirin Hanım hem dikleştirme hem protez hem total body yapalım size ama dikleştirmeden emin değilim dedi .
O sıra Selçuk Aytaç a danışalım dedik o da kaldırmaya gerek olmadığını söyledi . Protez Total Body ve yağ enjeskiyonu 70 bin tl .
Rica ederim .Umarım fikir verir ... yeni görüşmeleri paylaşmaya devam edeceğim.Çok teşekkürler emek verip bilgi toplayıp bizimle paylaştığınız için. Aynı konuları ben de araştırıyordum. İlaç gibi geldi. Takipteyim sizi. Sitede yeniyim. İyi akşamlar
Tam olarak ne yaşadınız?Hiç tavsiye etmiyorum bu ameliyatıçok zor bir ameliyat, çok elzem değilse olmayın.
Konumu okuyun profilimden girip ayrıntılı yazdım, bence değmez.Tam olarak ne yaşadınız?
Merhaba, öncelikle bol şans diliyorum işlem güzel ve en az acıyla neticelenir ... merak ettim bu yeni dr kim olduğunu paylaşırsan çok sevinirim ... hepimiz buralardan bir çok şeyler öğreniyoruz bu bilgi paylaşımların için çok teşekkür ederimTüm bu görüşmelerin ardından çok ilginç biçimde yeni bir isim keşfettim . Yukarıda sıraladığım tüm noktalarda kafamdaki her şeyi yanıtladı ve öyle olsa bile bu işin biraz şans ve işlem sonrası kişiye bağlı bir yanı var bir de sürpriz kutu sizden ne çıkacağı da belli değil . Yine de protez düşünmeden önceki adımda bunu deneyip hoşnut kalmazsam bir sonraki yıl protez denemeye de ikna etti beni bu sürpriz isim ... Bir terslik çıkmazsa 12 Kasım da işlem yaptıracağım . iki gün daha veriyorum kendime .
Merhaba . Boyun askı nasıl olacak ? Yani iple mı gerecek ? O yöntem kalıcı olmaz.Cem Payaslı
Bu gün Cem Payaslı ile görüştüm . BBL için müthiş bir adaysın sana protez yapan günaha girer dedi . Çok sevimli samimi biri . Su sana çok güzel olur şu hiç olmaz doğrudan söylüyor . Boyun için ip askı da önerdi . Döndük başa ... Proteze karar vermişken şimdi BBL beni kurtarır mı yine kafam karıştı . BBL yaptırıp ilerde memnun kalmazsam protez mi denesem ama o acıya değer mi acaba? BBl ve noyun asma 73 bin tl .
Sonuç elli tane hocayla konuşursan kafan allak bullak olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?