Popo nasil kuculur?

bulunmazhintkumasim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
336
317
Merhabalar,
Ben bolgesel kilo aliyorum. Su an diyetteyim,kilo veriyorum.Gogus,karin ve basenlerimi de olcuyorum. Ama kalcalarda milim degisme yok.Zaten aynada da farkediliyor orada demir bas gibi butun azametiyle duruyor.
Bu arada her gun 100 squat yapiyorum.
Acaba yalnis mi yapiyorum?Poponun kuculmesi icin ne tur egzersizler yapabilirim?

Kimsenin bilgisi yok mu?Hala squat yapiyorum ve umarim yalnis yolda degilimdir.:KK30:

squat poponu şekillendirir ve sertleştirir. ben çok az yapıyorum squat o yüzden. yaptığım spor videosunda varsa yapıyorum. popoyu iyiyce dışarı çıkartır squat ama sizin şikayet ettiğiniz yerler yan taraflarınızsa yapmaya devam edin ve bol bol kardiyo ekleyin. diyetinize devam edin. ordaki yağların gitmesi lazım.

Merhabalar,
Ben bolgesel kilo aliyorum. Su an diyetteyim,kilo veriyorum.Gogus,karin ve basenlerimi de olcuyorum. Ama kalcalarda milim degisme yok.Zaten aynada da farkediliyor orada demir bas gibi butun azametiyle duruyor.
Bu arada her gun 100 squat yapiyorum.
Acaba yalnis mi yapiyorum?Poponun kuculmesi icin ne tur egzersizler yapabilirim?
Yanlis yapiyorsun squatla diyebilirim. Öncelikle bölgesel kilo alimi diye bir sey yok evet herkesin vücudunda cok yaglanan bölge farki görünür ama inceltmeye calisirken önce tüm vücut yagini yaktiracak kardio yapacaksin sonra istedigin incelige gelince bölgesele dönebilirsin. Ya da ikisini bir yaparsin ama sadece squata agirlik vermek dogru degil. Kardio yaptikca popon da incelecektir.

squat poponu şekillendirir ve sertleştirir. ben çok az yapıyorum squat o yüzden. yaptığım spor videosunda varsa yapıyorum. popoyu iyiyce dışarı çıkartır squat ama sizin şikayet ettiğiniz yerler yan taraflarınızsa yapmaya devam edin ve bol bol kardiyo ekleyin. diyetinize devam edin. ordaki yağların gitmesi lazım.
Tesekkurler cevabiniz icinS.Ben yan taraflardan sikayetci degilim aksine arka tarafta cikinti gibi duruyor kalcalarim.Squatla daha da beter oluyor demek:KK50:

Yanlis yapiyorsun squatla diyebilirim. Öncelikle bölgesel kilo alimi diye bir sey yok evet herkesin vücudunda cok yaglanan bölge farki görünür ama inceltmeye calisirken önce tüm vücut yagini yaktiracak kardio yapacaksin sonra istedigin incelige gelince bölgesele dönebilirsin. Ya da ikisini bir yaparsin ama sadece squata agirlik vermek dogru degil. Kardio yaptikca popon da incelecektir.

Sagol cok sagol hatta....simdi daha iyi anliyorum arka tarafta bir degisim olmamasini!! Peki tavsiye edeceginiz kardiyo videolari varmi ??

Ben spor ve düzenli beslenme ile 42 pantolon bedeninden 36-38e indim 1,5 yildir düzenli spor yapiyorum. Bu hafta bu konuda bir baslik acilacak seni de bekleriz sorularini da sorabilirsin motive de olabilirsin bizlerle. Acilinca link atarim.

Tabi ki popoyu sürekli oynatarak diğerleri sıkışaltırır..Mesela dans edin oryantel oynayın sürekli .popoyu sürekli sallamak gerekli :KK52:

Ben spor ve düzenli beslenme ile 42 pantolon bedeninden 36-38e indim 1,5 yildir düzenli spor yapiyorum. Bu hafta bu konuda bir baslik acilacak seni de bekleriz sorularini da sorabilirsin motive de olabilirsin bizlerle. Acilinca link atarim.
O bahsettiğiniz başlık acildiysa linkini gonderebilirmisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O bahsettiğiniz başlık acildiysa linkini gonderebilirmisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sana gönderdigim baslikta görsel paylasim yapmiyoruz yalniz. Günlük spor paylasimlarimizi yapip birbirimize motivasyon veriyoruz. Görsel paylasimla ilgili sorularin olursa bana özel mesajla ulasabilirsin. Bu arada daha detayli yardim icin bana boyunu kilonu , beslenme seklini ve gün icindeki hareketini de yazarsan sana daha saglikli tavsiyelerde bulunabilirim.

X