popo küçültmeden bacak ve bel inceltme

epoksit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
1
0
29
Merhaba arkadaşlar popom zaten fazla büyük değil biraz daha küçülürse göğüs ve sırt bölgesinden daha küçük olacak hiç istediğim bir görüntü değil bu. Ama bacak ve bel bölgemin kalınlığından rahatsızım, özellikle uylukların üst kısmından. Düz dururken bacaklarımun üst kısmı arasında boşluk olmuyor ve olmasınu istiyorum. Yürüyüşü çok seviyorum bacak zayıflatmak için çok iyi fakat popo da küçültüyor ben bunu istemiyorum, dışa çıkık bir popo iyi oludu erirse tepsiye dönücem yanlardan geniş olması (basen) da hiç sorun değil hatta iyi olur. Eritmek istediğim bölgeler kol, bacak, sırt, özellikle üst bacağın en üstü, göbek ve bel. Popo küçülmeden böyle bişey mümkün mü? Tavsiyeleriniz için teşekkürler

.

ben bel inceltme için en faydasını gördüğüm egzersizi söyliyim. ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ellerinizi belinize koyun bi sağa bi sola yanlara doğru bükülün. bunu yapabildiğiniz kadar yapın en kısa zamanda faydasını görürsünüz.
ilk yaptıktan sonra yanlarda feci bi ağrı oluyo ama önemsemeyin ve yapmaya devam edin. ben bunu her yaz yaparım ve gerçekten faydasını da görüyorum
bacaklar için bende bilemicem benimde alt bacaklarım normal ama üst bacaklarım ve basenlerim biraz kalın. bende bunlar için araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…