Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaptırıyorum ve şimdilik gayet memnunum. Daha ilk turu tamamlayamadık. Biraz fazla batık olan bir bölge.
Amin:)benimkisin de son tura girecegiz ben kurtuldum darisi isteyen herkesin başina olsun :)))
Eki Görüntüle 1915612
Bu benim popoma yapilan igneli epilasyon öncesi ve sonrasi son turu yapacagiz ve bitecek
Eki Görüntüle 1915612
Bu benim popoma yapilan igneli epilasyon öncesi ve sonrasi son turu yapacagiz ve bitecek
Merhaba pınar hanım bende istiyorum popo bölgeme şuan tamamen bitti mi? Birde kaç dk sırdü ne kadar ödediniz başka yerlerinize yaptırdınız mı bilgi serirseniz çok sevinirim
Merhaba pınar hanım bende istiyorum popo bölgeme şuan tamamen bitti mi? Birde kaç dk sırdü ne kadar ödediniz başka yerlerinize yaptırdınız mı bilgi serirseniz çok sevinirim
Ucret olarak toplam ne kadar odedigimi tam hesaplamadim cunku ben tum genital ve bacaklarimi da yaptirdim peyder pey odedim islem yapildikca tum vucutsa zaten ona gore fiyat veriyorlar bakirkoyde süsen hanima gitmistim
Çok teşekkür ederim tatlım cevap verdiğin için benim biraz yoğun var daha önceden aldım sirle ne kadar sürer bilemedim tabi ben şuan nasıl pürüzsüz mü yada iz kaldı mı?
Onu göstermeniz lazim gidip . Suan evet kıl yok iki turda bitti ve iz kalmadi bende
Ucret olarak toplam ne kadar odedigimi tam hesaplamadim cunku ben tum genital ve bacaklarimi da yaptirdim peyder pey odedim islem yapildikca tum vucutsa zaten ona gore fiyat veriyorlar bakirkoyde süsen hanima gitmistim
süsen hnm kim ? no verirmisin .. dakikası ne kadar ? lütfen cvp canım
Ben yaptirdim tüm vucuduma evet epey aciyan bir bolge ama sonucu cok iyi oldu tertemiz oldu tavsiye ederim siddetle yaptirin yaptirtin diyorum :)