• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pompa Kullanan Anneler

MorGuller

Süt kokulu oğlum büyüyor
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
2.010
18
66
İstanbul
Sütünü sağan anneler bir sorum olacak???

ne kadar sürede kaç ml sağabiliyorsunuz... ben sağma taraftarı değilim ama sanki sütüm yetmiyormuş hissine kapıldım, eşim medela elektrikli pompa almış, sağıyorum 2 saatte 100 ml kadar çıkıyor...bunu bebeme verince 3 saat uyuyor, ama emerken 2 saate yakın emmek istiyor, bu süre bana uzun geliyor, acaba bebeğim doymuyor mu diye düşünüyorum :((( doktor 20 dk birini 20 dk birini versen yeter demişti...

Sütünü sağan anneler bir sorum olacak???

ne kadar sürede kaç ml sağabiliyorsunuz... ben sağma taraftarı değilim ama sanki sütüm yetmiyormuş hissine kapıldım, eşim medela elektrikli pompa almış, sağıyorum 2 saatte 100 ml kadar çıkıyor...bunu bebeme verince 3 saat uyuyor, ama emerken 2 saate yakın emmek istiyor, bu süre bana uzun geliyor, acaba bebeğim doymuyor mu diye düşünüyorum :((( doktor 20 dk birini 20 dk birini versen yeter demişti...

bende medela kullanıyorum amaa pek memnun değilim manuel ile tek göğsümden 100 cc falan çıkıyordu şimdi elektriklli ile iki göğsümden en fazla 100 cc sağabiliyorum...
doymasa uyumaz muhakkak doyuyordur..onlar yorulduğu için uzun süre emiyo bnm kızımda en az yarım saatt emioo..

bende medela kullanıyorum amaa pek memnun değilim manuel ile tek göğsümden 100 cc falan çıkıyordu şimdi elektriklli ile iki göğsümden en fazla 100 cc sağabiliyorum...
doymasa uyumaz muhakkak doyuyordur..onlar yorulduğu için uzun süre emiyo bnm kızımda en az yarım saatt emioo..

Medelayı doktor önerdi...

Acaba manuel daha mı iyi çekiyor :(((

Medela çekiyor çekiyor, 1-2 dk sonra süt duruyor, sonra tekrar geliyor, ardından süt kesiliyor, 5 dk sonra tekrar sağmaya başladığımda yine süt geliyor, anlamadım ben bu işten bişey... :(((

2-3 saatte bir gögsünde süt bitene kadar sağman gerekiyor.100cc çok iyi bir miktar:nazar: doyuyordur bebişin meraketme...
ben weweell elektrikli pompayla tam 6,5 ay süt sağdım.

Son düzenleme:
bendede medelanın elektriklisi var
süt geliyo duruyo.kapatıp açıyorum tekrar
swing modelini almadığıma çok pişmanım,o daha güçlüymüş
bide felaket ses çıkartıyor

Back