Ben pomeme hazırlanıyorumarkadaşlar aranızda pomeme ya da paeme hazırlanan var mı ?
Inşallah canım:) bende stresliyim çok istiyorum kazanmak ama kolumda dikiş izim var elenmekten korkuyorum on sagliktaEşim 22.dönem mezunlarından, şimdi çevik kuvvette. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Allah yardımcınız olsun.
Kolunun tam olarak neresinde kalıyor iz? Tişört giydiğinde görünüyor mu?Inşallah canım:) bende stresliyim çok istiyorum kazanmak ama kolumda dikiş izim var elenmekten korkuyorum on saglikta
Eşimin dizinde dikiş izi var ama üniforma giydikleri için görünmeyen yerleri dert etmiyorlar. Seninde çok belirgin biz iz değilse elenmezsin diye düşünüyorum.Görünüyor canım alt kısımda yaklaşık 3 cm lik bir dikiş izi.. bir sürü forum falan takip ediyorum polislikle ilgili aynı zamanda görüştüğüm insanlarda var polis kimisi elenirsin kimi asla elenmezsin çünkü faça falan değil diyolar bilmiyorum stres liyim
Gözünüz aydın canim darısı başıma ınsEşimin dizinde dikiş izi var ama üniforma giydikleri için görünmeyen yerleri dert etmiyorlar. Seninde çok belirgin biz iz değilse elenmezsin diye düşünüyorum.
Sıkma canını, stres yapma. Bakarlarken dikkatlerini çekmezse söyleme.
Eşim 2. girişte kazandı. Herşey olacağına varıyor inan bana.
Seninde ıns iyi geçer mulakatin canim:) mülakattan önceki süreç hakkında biraz bilgi verir misin ? Neler yasadin nerde girdin çok elenen oldu mu kpss puanın vsTamamen komisyonuna kalmış. Sanırım biri sonraki döneme hazırlanacaksın. Benim iki gün sonra mülakatım var. İnşallah gönlüne göre olur.
KPSS 71 spor da 80 canım ilk ön sağlığa giriyorsun orayı geçersen parkura giriyorsun ben Rize’de girdim bu dönem en çok elemeyi yapan yerlerden biriydi ama başvuru çoktu o yüzden. Parkuru da geçersen sözlü mülakat zaten. İnşallah senin de olur tavsiyem parkura önceden hazırlan. Kolay gibi görünüyor ama zor.Seninde ıns iyi geçer mulakatin canim:) mülakattan önceki süreç hakkında biraz bilgi verir misin ? Neler yasadin nerde girdin çok elenen oldu mu kpss puanın vshem girecek olan adaylar belki okur hepimize yardımcı olmuş olursun kuzum
Bu kıs parkur kursuna yazilicam canım ayni zamanda kpss de calisicam ama benim korkum on sağlıkta direk elenmek çünkü bir yıllık emeğim yarim saatte gitmiş olacak.. kolumda çocukken bisikletten düşmüştüm onun dikiş izi var. Senin girdigin yerde izden elenen oldu mu peki?KPSS 71 spor da 80 canım ilk ön sağlığa giriyorsun orayı geçersen parkura giriyorsun ben Rize’de girdim bu dönem en çok elemeyi yapan yerlerden biriydi ama başvuru çoktu o yüzden. Parkuru da geçersen sözlü mülakat zaten. İnşallah senin de olur tavsiyem parkura önceden hazırlan. Kolay gibi görünüyor ama zor.
Oldu tamamen işte komisyona bağlı. O an ki durumlarına psikolojilerine bağlı eleme sebebinden elemeyebilirler elenmeyecek sebepten elerler ne desem yalan olur yani. İnşallah sorun çıkmaz yönetmeliği aç bak yine de yanlış bilgi vermeyim.Bu kıs parkur kursuna yazilicam canım ayni zamanda kpss de calisicam ama benim korkum on sağlıkta direk elenmek çünkü bir yıllık emeğim yarim saatte gitmiş olacak.. kolumda çocukken bisikletten düşmüştüm onun dikiş izi var. Senin girdigin yerde izden elenen oldu mu peki?
Baktım canım 5 metreden eşgal belirtmeyecek şekilde diyor yönetmelikte. Ancak dediğin gibi tamamen dr insiyatifinde bi durummuşOldu tamamen işte komisyona bağlı. O an ki durumlarına psikolojilerine bağlı eleme sebebinden elemeyebilirler elenmeyecek sebepten elerler ne desem yalan olur yani. İnşallah sorun çıkmaz yönetmeliği aç bak yine de yanlış bilgi vermeyim.
bende pomeme hazırlanıyorumarkadaşlar aranızda pomeme ya da paeme hazırlanan var mı ?