polivit kullanan var mı?

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
arkadaşlar bebeğim geçen cuma günü 3.ayını doldudu.1.aydan itibaren sadece mama ile besleniyor.fakat öğünlerini az yiyiyor.normalden az yemesine rağmen de kilo alımı gayet iyi.hatta bana fazla geldi.3580 doğdu,1.ayın sonunda 5500;2.ayın sonunda;6300;3.ayın sonunda da 7000gramdı.sizce çok mu?3 aylık bebeğin yemesi gereken mama miktarı 4 saatte bir 180 cc fakat ege 4 saatte bir 120-150 yiyiyor.bazen daha da az.polivit iştah açıcı bir şurup.acaba o da kilo yapıyor olabilir mi? ona rağmen de cc miktarı hala artamadı.doktor kısa süreli birşeydir dedi ama 2 hafta oldu büyüme atağı olsa 1 haftaya biterdi.

ne dersiniz?fazla karışık oldu biliyorum:kedi:

arkadaşlar bebeğim geçen cuma günü 3.ayını doldudu.1.aydan itibaren sadece mama ile besleniyor.fakat öğünlerini az yiyiyor.normalden az yemesine rağmen de kilo alımı gayet iyi.hatta bana fazla geldi.3580 doğdu,1.ayın sonunda 5500;2.ayın sonunda;6300;3.ayın sonunda da 7000gramdı.sizce çok mu?3 aylık bebeğin yemesi gereken mama miktarı 4 saatte bir 180 cc fakat ege 4 saatte bir 120-150 yiyiyor.bazen daha da az.polivit iştah açıcı bir şurup.acaba o da kilo yapıyor olabilir mi? ona rağmen de cc miktarı hala artamadı.doktor kısa süreli birşeydir dedi ama 2 hafta oldu büyüme atağı olsa 1 haftaya biterdi.

ne dersiniz?fazla karışık oldu biliyorum:kedi:

canım bebeğinin gelişimi gayet iyi neden şurup vermeyi düşünüyorsun sakın öyle bişey yapma 150 ccyle doyuyo demekki her bebek bir değil mama üzerindeki yazan miktarı boşver bebeğin yiyo doyuyo ve büyüyo baksana kafana sorun etme bu kadarrr

canım benim kızım da 3,5 aylıık ve daha hiç 180cc mama yemedi enfazla 165 o da bir kere esmamın da dedği gib her bebek bir değil iştahları ve doyum kapasiteleri farklı hepsinin sen rahat ol ve becen doktoruna danışarak poliviti bırak öpüyorum cingöz kızını

canım, benim bebeğim de 3 aylık 3 saatte bir 90 ml yiyor. çok nadir olarak o da gece 5 saat kesintisiz uyuduysa 150 ml yiyor. ama gelişimi gayet iyi. arkadaşların da dediği gibi bence o ml'lere çok takılma sen. her çocuğun bünyesi farklı doydukları, daha yemek istemedikleri sürece sorun yoktur. hatta doktorum yemek istemediğinde sakın zorlama diye sıkı sıkı tembihledi ilerde sorun oluyormuş. kuzum şu an 6.200 ve doktorumuz kilosuna çok iyi diyor. kilosu da iyi tatlı oğluşunun maşallah ege'ye...

benim bebis, 6 saatte 160-170 ml mama yiyor, geceleride 8 saat uyuyo kesintisiz bazen daha fazla.
3 bucuk aylik ve 6700 gram. doktora sordum yemesi normalmi diye, cok iyi dedi.

teşekkür ederim kızlar rahatladım sayenizde.şurubu ben istemedim doktor verdi.bu şişe bitsin diğerini kullanmayayım bakalım nasıl olacak.sizin bebişlere de maşallah hepsi melek:emir_bebek:

bu arada lazanya bebeğim erkek :)))))))))

bizede doktor verdi poliviti daha doğrusu önce multiviks verdi tadı ve kokusu kötü diye içiremedim
polivit verdi ama oda aynı bide biz zinco diye bir şurup kulanıyoruzda pek fark yok ya
6 aylık 6400 gr

benim oğlanda iki ay meme emdi iki aydan sonra sadece mama yiyor.oğlum 5.5 aylık ve 7.100 gr ve 4-5 saatte 150cc mama yiyor.bence de sen mamaların yazdığı cc leri boşver bebeğin ne kadar doyuyorsa o kadar mama ver şimdi benim oğlanın 180cc mama yemesi gerekiyo ama o yemiyor bazen 150cc hepsini bile bitiremiyor.

X