• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polistik Over

• Konu Sahibi Konu Sahibi entersan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

entersan

Ziyaretçi
:1no2:POLİSTİK OVER SENDROMUYUM ADET OLAMIYORUM ZOR OLUYORUM NE YAPMALIYIMM NASIL GEBE KALIRIM DAHA ÖNCE GONEPHONE VE PREGLİ İĞNESİ KULLANDIM ÜÇ KEZ BİŞEYE YARAMADI NE KULLANMALIYIM

aslında bu konuyla ilgili çok konu açıldı onları okursan bilgilenirsin...bende pko luyum,bende ilaçsız adet olamıyorum...ben de ganophene ve pregnyl iğneyle 4 ay denedim ama sonuç hep hüsran..bu ay aşılamaya başladık ama.. bi daha deniycez adet olunca..benim sana tavsiyem,hemen bi doktor kontrolünde aşılama gibi bi işleme geçebilirsin..ama mutlaka şekerini kontrol altında tutacak bi şeker ilacı kullanmalısın,doktor söyleyecektir zaten..hakkında hayırlısı olsun.....a.s.

Polistik over ve pko sendromu ayrımı bilemiyorum ama banada dr polistik over dedi... İşte yumurtalar dagınık olur bunda duvar dibinde birikir ve aynı anda catlar,kistler olusturabilir dedi. Ama bende bişey cıkmadı. Hiç düzensiz adet olan biri değilim belki ondan bilemiyorum. Ordan oraya hormaon,kan felan,troid cıktı,ikisi birbirini tetikliyor. Ben troidi düzelttim ve suan 5 haftalık gebeyim. Darısı basınıza...

Back