• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Polistik over

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
7 gün sonra regl günüm ama iğnenin etkisiyle yalancı pozitif bile çıkmadı birde akıntım felan hep kesildi hiçbir belirtim de kalmadı ☹️☹️
Siz kafanıza çok takıyosunuz illa belirti veya yalancı pozitiflik çıkmasına gerek yok hamile kalmak için hem yalancı pozitiflik çıksa sonradan nefatif çıksa daha çok üzülmezmisiniz

Merhabalar
Polistik over hastasıyım çocuk istıyorum ve düşünüyorum . Birçok korkularım var sizlerin bu sürecte neler yaşadıgınızı merak ediyorum nasıl bir süreç oldugunu şuan ilk tedaviye başladım sayılır doktorum ilk olarak İNOFOLİC kulanmaya başladım. Sizler nasıl tedaviler kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız cok sevinirim 🤗🤗🤗
Canım annemde de bende de pcos var, annem gençken doktor demiş çocuğun zor olur, ama evlenir evlenmez hamile kalmış gayet hem de tedavisiz, sonra da kardeşim oldu. Ben de bazen endişe ediyorum napcam diye de annem umudum korkma yani hiç

Kafaya takma değil kafayı sıyırma noktasında geçtim canım bildiğim hatta zamanında bu uyarıları tesellileri veriyordum gel gör ki kendime engel olamıyorum en başta stres düşman ama stressiz saniye geciremiyorum maleseff ☹️☹️☹️☹️

Back