Bende polikistik over hastasıyım. Korku ve stres yapmana gerek yok çünkü ne kadar kafana takarsan o kadar uzun süre çocuğun olmuyo kendini akışına bırak. Ben 1.5 senelik eviliyim evliliğimin 3. Ayından beri çocuk istiyoruz ama polikistik olduğu için doktora gittim doğum kontrol hapı verdi önce adetini düzene sokmalıyız diye 2 3 ay kullandırdı bide rahim filmi çekti sağolsun rahimim de iltihaplandı artık ne kadar temizse hastane bide özel olacak 3 ay adetim kesilmedi doktoru değiştirdim devlet hastanesine gittim ordada doğum kontrol hapı verdiler hamile kalmak istiyorum dedikçe 6 ay doğum kontrol hapı verdiler arkadaşım hamileydi çocuğunda sorun vardı benim doktorum iyi bide ona git istersen dedi ona gittim yanlış tedavi uygulamışlar dedi klomen tedavisine başladık günde 50mg dan başladım 200mg kadar çıktık yumurtalıklarım cevap vermedi sonra gonal f günde 75 mg kullandım çatlatma iğnesi vurundum şimdide çok şükür 9 haftalık hamileyim rabbim inşallah sanada nasip eder doktorunu lütfen doğru seçMerhabalar
Polistik over hastasıyım çocuk istıyorum ve düşünüyorum . Birçok korkularım var sizlerin bu sürecte neler yaşadıgınızı merak ediyorum nasıl bir süreç oldugunu şuan ilk tedaviye başladım sayılır doktorum ilk olarak İNOFOLİC kulanmaya başladım. Sizler nasıl tedaviler kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız cok sevinirim
Rabbim banada inşallah o günleri gösterir Allahım sag saglım kucagınıza almayı nasip etsinBende polikistik over hastasıyım. Korku ve stres yapmana gerek yok çünkü ne kadar kafana takarsan o kadar uzun süre çocuğun olmuyo kendini akışına bırak. Ben 1.5 senelik eviliyim evliliğimin 3. Ayından beri çocuk istiyoruz ama polikistik olduğu için doktora gittim doğum kontrol hapı verdi önce adetini düzene sokmalıyız diye 2 3 ay kullandırdı bide rahim filmi çekti sağolsun rahimim de iltihaplandı artık ne kadar temizse hastane bide özel olacak 3 ay adetim kesilmedi doktoru değiştirdim devlet hastanesine gittim ordada doğum kontrol hapı verdiler hamile kalmak istiyorum dedikçe 6 ay doğum kontrol hapı verdiler arkadaşım hamileydi çocuğunda sorun vardı benim doktorum iyi bide ona git istersen dedi ona gittim yanlış tedavi uygulamışlar dedi klomen tedavisine başladık günde 50mg dan başladım 200mg kadar çıktık yumurtalıklarım cevap vermedi sonra gonal f günde 75 mg kullandım çatlatma iğnesi vurundum şimdide çok şükür 9 haftalık hamileyim rabbim inşallah sanada nasip eder doktorunu lütfen doğru seç
Teşekkür ederim canım darısı başınızaRabbim banada inşallah o günleri gösterir Allahım sag saglım kucagınıza almayı nasip etsinBeni aydınlatmış oldunuz teşekkür ederim
Amin inşallahBenim 5 yıl olmadı bebeğim
Hayıt ve omg 3 kullandım 3 ay 3. Ay aynı zamanda soğan kürü yaptım ve mucize gibi hamile kaldım ama bnde kilo tüy düzensiz adet yoktu sadece yumurtalıklarım da pko vardı
Rabbim yüzüne gülsün inşallah
Sadece usgde pko görüntüsü mu vardiBenim 5 yıl olmadı bebeğim
Hayıt ve omg 3 kullandım 3 ay 3. Ay aynı zamanda soğan kürü yaptım ve mucize gibi hamile kaldım ama bnde kilo tüy düzensiz adet yoktu sadece yumurtalıklarım da pko vardı
Rabbim yüzüne gülsün inşallah
AynenSadece usgde pko görüntüsü mu vardi
Bende bu ay hayit denicem hayırlısı olsun
İnşallahhBende bu ay hayit denicem hayırlısı olsun
Merhaba canım öncelikle hem çok geçmiş olsun hemde rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip eylesin bişey soracaktım bende cumartesi günü oviterella iğnesini vuruldum 2 senedir uğraşıyorum olmuyor pco dedi ilk doktorum klomen ve letu kullandım olmadi acaba belirtilerin nelerdi benim şuan sadece çok akıntım ve kasıklarımda ara ara kramplar var yumurtam kendiliğinden ilaçsız 17 mm olmuştu iğneyi vurdu hemenBende polikistik over hastasıyım. Korku ve stres yapmana gerek yok çünkü ne kadar kafana takarsan o kadar uzun süre çocuğun olmuyo kendini akışına bırak. Ben 1.5 senelik eviliyim evliliğimin 3. Ayından beri çocuk istiyoruz ama polikistik olduğu için doktora gittim doğum kontrol hapı verdi önce adetini düzene sokmalıyız diye 2 3 ay kullandırdı bide rahim filmi çekti sağolsun rahimim de iltihaplandı artık ne kadar temizse hastane bide özel olacak 3 ay adetim kesilmedi doktoru değiştirdim devlet hastanesine gittim ordada doğum kontrol hapı verdiler hamile kalmak istiyorum dedikçe 6 ay doğum kontrol hapı verdiler arkadaşım hamileydi çocuğunda sorun vardı benim doktorum iyi bide ona git istersen dedi ona gittim yanlış tedavi uygulamışlar dedi klomen tedavisine başladık günde 50mg dan başladım 200mg kadar çıktık yumurtalıklarım cevap vermedi sonra gonal f günde 75 mg kullandım çatlatma iğnesi vurundum şimdide çok şükür 9 haftalık hamileyim rabbim inşallah sanada nasip eder doktorunu lütfen doğru seç
Çok teşekkür ederim .Benimde kasıklarımda kramp ve akıntım vardı bide normalde uykuyu aramam ama sürekli uyumak istiyodum test yaptığım günde ayağa kalktıkça başım dönüyodu inşallah çabalarınıza değer de yavrunuzu alırsınız kucağınızaMerhaba canım öncelikle hem çok geçmiş olsun hemde rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip eylesin bişey soracaktım bende cumartesi günü oviterella iğnesini vuruldum 2 senedir uğraşıyorum olmuyor pco dedi ilk doktorum klomen ve letu kullandım olmadi acaba belirtilerin nelerdi benim şuan sadece çok akıntım ve kasıklarımda ara ara kramplar var yumurtam kendiliğinden ilaçsız 17 mm olmuştu iğneyi vurdu hemen
Ayy aminnn inşallah yoruldum artık 2 sene oldu her ay belirti aramaktan umutlanmaktan rabbim tez xamanda dualarımızı kabul eyler inşallahÇok teşekkür ederim .Benimde kasıklarımda kramp ve akıntım vardı bide normalde uykuyu aramam ama sürekli uyumak istiyodum test yaptığım günde ayağa kalktıkça başım dönüyodu inşallah çabalarınıza değer de yavrunuzu alırsınız kucağınıza
İğne vurulalı ne kadar oldu canımAyy aminnn inşallah yoruldum artık 2 sene oldu her ay belirti aramaktan umutlanmaktan rabbim tez xamanda dualarımızı kabul eyler inşallaho baş dönmesi bende de var ama ben sigara kullanıyorum onu ictigimde kalkinca olur sabahları genellikle ona bağlıyorum baş dönmesini göğüslerim de şişme var ama hassasiyet yok adetime son 3-4 gün kala şiserdi 11 günüm var daha kendimde arayıp bulmak istediğim belirtilerim şuan bu kadar ha birde acayip tatlı istiyor canım
9 ocakta vuruldum vuruldugum günü saymazsak 6 gün oldu kuzummİğne vurulalı ne kadar oldu canım
10 gün sonra bi test yap bakalım inşallah pozitif çıkar9 ocakta vuruldum vuruldugum günü saymazsak 6 gün oldu kuzumm
Ayyy inşallah rabbim sesini duysun10 gün sonra bi test yap bakalım inşallah pozitif çıkar
Bugün test yaptım az önce böyle çıktı birisi ovulasyon testi hafif silik olan diğeride gebelik testi yalancı pozitif bile olmadı10 gün sonra bi test yap bakalım inşallah pozitif çıkar
10 gün sonra bi test yap bakalım inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?