Polistik över olanlar

Benim bu ay klimonle 2 yumurtam çatladı. Birlikteligimizde esimin Az bi boşalmasi oldu. Bir de potansiyel 2 yumurta vardı muhtemelen çatlamışlardır onlarda. Bu sefer Biraz daha verimli bi birliktelik yaşadık o ara. Umarım olur. Bi bilginiz var mı. Boşalma miktarinin çok olmadığı durumlarda da hamilelik oluyor mu?
İnanın yumurta sayısı sperm miktarı hiç önemli değil emin olun bir damla spermle ve bir yumurta ile bile hamile kalınıyor yeterki rabbim ol desin .inancınız olsun.bnm klomenden hep bir yumurtam oluştu .hiç gebe kalamayacağımı sanıyordum ama gerçekten şuna inanıyorum ki hani derler ya beklemediğin anda olurmus diye Bnmde hiç beklemediğim bi ayda oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnanın yumurta sayısı sperm miktarı hiç önemli değil emin olun bir damla spermle ve bir yumurta ile bile hamile kalınıyor yeterki rabbim ol desin .inancınız olsun.bnm klomenden hep bir yumurtam oluştu .hiç gebe kalamayacağımı sanıyordum ama gerçekten şuna inanıyorum ki hani derler ya beklemediğin anda olurmus diye Bnmde hiç beklemediğim bi ayda oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim cevabımız için. Bir miktarda olsa ümitlendim. Umarım tutar bu ay:).

Merhabalar bir buçuk yıllık evliyim ve bir buçuk yıldir gebelik istiyorum. Evliliğimin 5 ayinda doktora gittim polistik over oldugumu öğrendim. 1 yıl bekliyelim normal yolla gebe kalamazsan tedaviye basliyalim dediler. Ama bu arada 3 ayda bir doktora kontrole gidiyordum. Tabi bitkisel birsuru sey denedik soğan kürü, hayit tohumu, aslan pençesi, brokoli kürü, incir kürü ve daha birçok kur nasip etmeyen rabbim etmiyor. Kasım ayından yine gittim hastaneye infertilite ye yönlendirdiler bu sefer, o kadar üzüldüm ki esimde yanımda hormon testleri ,ultrason , en sonunda da rahim filmi(hsg) elhamdülillah hepsi ii çıktı. Ama hala gebe kalamadim. Bu sefer de böğürtlen kökü ile incir kürü nu bir arada deniyecem bakalım Allah büyük . Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah 🤲🤲🤲
ÇNm hic ilac kullanmadinmi pkolulara seker ilaci klomen vetiyorlar brn kullandim enson inofolic tozla hamile kaldim bende pkoluyum bitkisel bende denemistim biseye yaramadi bende

ÇNm hic ilac kullanmadinmi pkolulara seker ilaci klomen vetiyorlar brn kullandim enson inofolic tozla hamile kaldim bende pkoluyum bitkisel bende denemistim biseye yaramadi bende
Hayır hiç ilaç kullanmadim. Hormonlarım normal her ay adette görüyorum çok şükür hsg de de skinti cikmadi. Hsg yi cekineli 10 gün oldu. Hsg den sonra gebe kalma şansı artıyor bir iki ayda daha bekliyelim dedi doktor sonra tedaviye ye basliyalim.

Hayır hiç ilaç kullanmadim. Hormonlarım normal her ay adette görüyorum çok şükür hsg de de skinti cikmadi. Hsg yi cekineli 10 gün oldu. Hsg den sonra gebe kalma şansı artıyor bir iki ayda daha bekliyelim dedi doktor sonra tedaviye ye basliyalim.
Ben hsgden 2 ay sonra kaldim inofolic tozda icmistim bisekilde oluyo olmazsa başla cnm boşuna geciktirme tedavini

Ben de pkoluyum insülin direnci, glifor , inofolic çombi , Şaşe kullandım . Kimyasal geçirdiğim ay klomen , iğne inofolic kullanmıştım kilo da vermiştim ve soğun suyu içmiştim .Kilo sorunum da var veriyorum geri alıyorum . Bu ay rahim filmi çekildim çok şükür temiz çıktı sadece hafif kalp şeklinde çıktı . İnşallah anne oluruz kızlar en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben de pkoluyum insülin direnci, glifor , inofolic çombi , Şaşe kullandım . Kimyasal geçirdiğim ay klomen , iğne inofolic kullanmıştım kilo da vermiştim ve soğun suyu içmiştim .Kilo sorunum da var veriyorum geri alıyorum . Bu ay rahim filmi çekildim çok şükür temiz çıktı sadece hafif kalp şeklinde çıktı . İnşallah anne oluruz kızlar en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hepimizde aynı skintilar var. Rabbim ins kucagimizi doldurur hayırlı bir vakitte.🤲🤲🤲

X