• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polistik over hastalarının tüğlere çözümü__??

yLn

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
317
12
643
Ankara
arklar polistik over hastalığı olupta tüğlerinden tamamen kurtulan var mı?varsada nasıl?bide tedavi aşamalarından bahsedebilirlermi acaba.bi arkadaşımın morali çok bozuk yardım ederseniz çok seviniriz

doktora gidip belli kontrollerden geçtikten sonra doktorunun uygun gördüğü şekilde ilaçla tedavi ediliyor.
rahatsız edici kıllardan kurtulabilmek için hangi yöntem uygulanırsa uygulansın pko vb hastalıklar tedavi edilmeli
çünki kıl büyümesi androjen(erkeklik) hormonlarının kontrolünde.

doktor doğum kontrol hapı kullanmasını önermiş ama o haplarda kilo aldırmıomu :/

doktor doğum kontrol hapı kullanmasını önermiş ama o haplarda kilo aldırmıomu :/

valla başka bi seçeneğimiz varmı sizce?
ozaman herkes kafasına göre hekimlik yapıp ordan burdan duyduğunu yapsın ,olmazz...
her ilacın yan etkisi var,fayda/zarar etkisini göze alarak kullanırız genellikle.
sağlıklı ve düzenli beslenmeye uyarak ben çok ciddi kilo artışı olabileceğini sanmıyorum.
sadece tüylenmeye etkisi olduğunu düşünmemek lazım pko vb hastalıkların,başka sağlık problemlerine yol açmadan en kısa zamanda tedavi olmak gerekli.
geçmiş olsun arkadaşınıza tekrar....

bende pko luyum amatüy sorunum yok çok şükür
önce bi kadın doktoruna gidip hormon tedavsi görücek doğum kontrol hapı yada hormon ilaçları kullanacak artık nekadar kullanırsa hormon durumuna bağlı örnk. 6 ay kullandı
sonra iyi bi epilasyon merkezi bulup kıllarından kurtulucak
hem epilasyon artık çok uygun fiyata yapılıyor :34:

ne yazıkki bende de bu hastalık var... bu hastalığı olanıda çok iyi anlıyorum, çene, boyun ve göbekte çıkan tüylerden son derece bıkmış durumdayım onları sürekli almak durumundasın buda yetmiyormuş gibi göbek kısmında lekeler kalıyor bikini bölgesindede bu leke sorununu yaşıyorum ooooooffffffffffffff doktorun tek dediği doğum kontrol hapları.... sabır sabır ve sabır....

vala işin garip tarafı adet düzensizzliği olmadığı için doğum kontrol hapıda vermedi doktor kist var ama adet düzensizliği olunca gel ozaman hapa başlarsın demiş yani merak ettiği tüğ sorununa kistler yok olmadan çare bulsa kist tedavisi görmediği için tekrarmı çıkar tüğler pff zor iş ya

Back