Tepkinin nedeni kılıçdaroğlunun cnn. De yaptığı konuşma olabilir mi acaba
Olamaz olmamalı ... çünkü imralıyl görüsmek için giden iktidar varken onun mektubunu dört gözle bekleyip sonra o mektubu meydanlarda okutan dahasıda açılım suresince yollara doşenen mayınlara göz yuman iktidara katilsiniz demeyip teröristi hastanede ziyaret ettim diyen adama katilsiniz demek olmaz
Olamaz olmamalı ... çünkü imralıyl görüsmek için giden iktidar varken onun mektubunu dört gözle bekleyip sonra o mektubu meydanlarda okutan dahasıda açılım suresince yollara doşenen mayınlara göz yuman iktidara katilsiniz demeyip teröristi hastanede ziyaret ettim diyen adama katilsiniz demek olmaz
Hükümet açılım dedi barış dedi yaptı hadi. Doğru yanlış tartışılır. Peki kılıçdaroğlu hangi mantıkla teröristi ziyarete gitti? Kendi çapında açılım yapıyor olmasın
Olabilir neden olmasın açılım hakki hükümetin tekelinde değil sonuçta... İmam osurursa cemaat sıçar demiş atalarımız... sen barış deyip açılım adı altinda terorist başiñı muhattap alirsan terör yanlısı sanatçılarla kol kola şarkı soylersen muhalefetden biride teröristi ziyarete giderse onunda kendi çpında açiklaması olur... mesela akıl vermek için gitmis olabilir yapmayın bu işin sonu yok hata yapıyorsunuz demeye gitmiştir olamaz mı ??? Burda hata yarıstırmıyoruz benim için muhalefetin ne yaptığı mühim değil çünkü elinde bir yaptırım bir güç yok elinde güc olan iktidardır hesabıda iktidardan sormak gerek sorumluluk tamamiyle iktidara ait katilde onlar suçluda onlar .
Akıl vermek için mineyse iyi geceler size :))
Evet provokatör ve satin alınmış. Haricten gazel okuma ben gozlerimle gordum oradaydim.Kardeşşinin cenazesinde teröristlere lanet etmesi gerekirken devlete yardıran asker kahraman ilan edilir ama Kılıçtaroğlu akrabasını öldüren tröristleri hastande ziyaret etti diye kızan kişi kör para ile satın alınmış ,provakatör ilan edilir yazık... Ben her ikisinin de acısına saygı duyuyorum devlete kızan abiyede Kılıçtaroğlu nu kovan kişiyede..
Dogru yanlis tartışılır diyebiliyorsun yni hala. PessHükümet açılım dedi barış dedi yaptı hadi. Doğru yanlış tartışılır. Peki kılıçdaroğlu hangi mantıkla teröristi ziyarete gitti? Kendi çapında açılım yapıyor olmasın
Dogru yanlis tartışılır diyebiliyorsun yni hala. Pess
Kilicdaroglu hapiste pkk lilari ziyaret etti okey tamam yanlış ama habur da davullu zurnalı karsilandigi ,barzani ve Şivan perver ile megri megri diye kolkola agitlar yakildigi,dugunlerine bilezik gonderildigi gunleri ne cabuk unuttunuz da şimdi kılıçdaroğlu nu topa tutuyotsunuz .akıllı olun gaza gelmeyin
Hiçbir siyasi görüşe mensup değilim ben ona göre söylüyorum bak. Şu an içinde bulunduğumuz durumun neresi doğru minnak? Tek bir tane doğru göster rica ediyorum. Yazdığım başlık şehit başlığı şu an, bundan hesabını yap lütfen.Ordan onu mu aldın? Kimisi doğru bulur süreci kimisi yanlış herkesin bu konuda aynı düşünmesi beklenemez değil mi? Kimisi çözüm sürecinin allah belasını versin der kimisi de tekrar olsun diye bekler.... Benim söylemek istediğim bu.
İlla benim fikrimi merak ediyorsan; bir daha çözüm sürecini başlatmaya kim kalkarsa yerin 7 kat altına girsin
Yaximin basini okusaydin iyi anlardin kilicdaroglu nu ziyaret etti diye yerden yere vururken diyarbakirda kolkola megri megri sarkilarini soyleyenleri de yerden yere vuracaktiniz zamaninda.o zaman simdiki samimiyetinizi anlardimGaza gelmeyin derken? Adam kendi söyledi tv.de kılıçdaroğlunun mu gazına gelmeyelim? Bi de zaten her defasında o saydıklarınıxı eleştiriyounuz yerden yere vuruyosunuz. Ee peki kılıçdaroğlunun yaptığını nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz anlamadım. İster istemez çözüm sürecini kılıçdaroğlu yapsaydı kimse bu kadar köpürmeyecekti demekki diye düşünmeye başladım. Adam bu kadar şehidin geldiği bir dönemde kendi ağzıyla hem pkklı teröristleri hem de dhkp-c'li teröristleri ziyaret ettiğini söylüyor siz yazık oyuna geldisiz gaza gelmeyin diye avukatlığını yapıyorsunuz.
Biri haburda teröristleri karşıladı biri hastane de ziyaret etti ikisinin arasında ki fark ne?