Polislerin cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’na tepki: Katilsiniz

Tepkinin nedeni kılıçdaroğlunun cnn. De yaptığı konuşma olabilir mi acaba

Olamaz olmamalı ... çünkü imralıyl görüsmek için giden iktidar varken onun mektubunu dört gözle bekleyip sonra o mektubu meydanlarda okutan dahasıda açılım suresince yollara doşenen mayınlara göz yuman iktidara katilsiniz demeyip teröristi hastanede ziyaret ettim diyen adama katilsiniz demek olmaz

Onlara da diyorlar. Kaç cenazede tepki gösterildi hükümete . Açılımı yanlış bulan böyle bir dönemde kılıçdaroğlunun söylediklerini nasıl kulak arkası eder hayret

Hükümet açılım dedi barış dedi yaptı hadi. Doğru yanlış tartışılır. Peki kılıçdaroğlu hangi mantıkla teröristi ziyarete gitti? Kendi çapında açılım yapıyor olmasın

Kardeşşinin cenazesinde teröristlere lanet etmesi gerekirken devlete yardıran asker kahraman ilan edilir ama Kılıçtaroğlu akrabasını öldüren tröristleri hastande ziyaret etti diye kızan kişi kör para ile satın alınmış ,provakatör ilan edilir yazık... Ben her ikisinin de acısına saygı duyuyorum devlete kızan abiyede Kılıçtaroğlu nu kovan kişiyede..

Hükümet açılım dedi barış dedi yaptı hadi. Doğru yanlış tartışılır. Peki kılıçdaroğlu hangi mantıkla teröristi ziyarete gitti? Kendi çapında açılım yapıyor olmasın

Olabilir neden olmasın açılım hakki hükümetin tekelinde değil sonuçta... İmam osurursa cemaat sıçar demiş atalarımız... sen barış deyip açılım adı altinda terorist başiñı muhattap alirsan terör yanlısı sanatçılarla kol kola şarkı soylersen muhalefetden biride teröristi ziyarete giderse onunda kendi çpında açiklaması olur... mesela akıl vermek için gitmis olabilir yapmayın bu işin sonu yok hata yapıyorsunuz demeye gitmiştir olamaz mı ??? Burda hata yarıstırmıyoruz benim için muhalefetin ne yaptığı mühim değil çünkü elinde bir yaptırım bir güç yok elinde güc olan iktidardır hesabıda iktidardan sormak gerek sorumluluk tamamiyle iktidara ait katilde onlar suçluda onlar .

Akıl vermek için mi neyse iyi geceler size :))

Akıl vermek için mi neyse iyi geceler size :))

İyi gecelerde akıl vermenin neresi komik geldi size... askerimiz bile teröriste teslim ol cağrısı yaparke akıl veriyor kendinizi tc nin sefkatli kollarına biraķin diye... benim akıl vermek cümlem nekadar komikse sizinde iktidarın yanlıslarini ve ülkeyi kaosun icine sürüklediğini görmek yerine kılıçtaroģlunun yapyıgı ziyareti didiklemeniz de okadar komik

Kilicdaroglu hapiste pkk lilari ziyaret etti okey tamam yanlış ama habur da davullu zurnalı karsilandigi ,barzani ve Şivan perver ile megri megri diye kolkola agitlar yakildigi,dugunlerine bilezik gonderildigi gunleri ne cabuk unuttunuz da şimdi kılıçdaroğlu nu topa tutuyotsunuz .akıllı olun gaza gelmeyin

Evet provokatör ve satin alınmış. Haricten gazel okuma ben gozlerimle gordum oradaydim.

Orada teroristlerle pazarlik edip memleketin icine edenler de varken neden sadece Kılıçdaroğlu? Yoksa banane Kılıçdaroğlundan

Dogru yanlis tartışılır diyebiliyorsun yni hala. Pess

Ordan onu mu aldın? Kimisi doğru bulur süreci kimisi yanlış herkesin bu konuda aynı düşünmesi beklenemez değil mi? Kimisi çözüm sürecinin allah belasını versin der kimisi de tekrar olsun diye bekler.... Benim söylemek istediğim bu.

İlla benim fikrimi merak ediyorsan; bir daha çözüm sürecini başlatmaya kim kalkarsa yerin 7 kat altına girsin

Gaza gelmeyin derken? Adam kendi söyledi tv.de kılıçdaroğlunun mu gazına gelmeyelim? Bi de zaten her defasında o saydıklarınıxı eleştiriyounuz yerden yere vuruyosunuz. Ee peki kılıçdaroğlunun yaptığını nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz anlamadım. İster istemez çözüm sürecini kılıçdaroğlu yapsaydı kimse bu kadar köpürmeyecekti demekki diye düşünmeye başladım. Adam bu kadar şehidin geldiği bir dönemde kendi ağzıyla hem pkklı teröristleri hem de dhkp-c'li teröristleri ziyaret ettiğini söylüyor siz yazık oyuna geldisiz gaza gelmeyin diye avukatlığını yapıyorsunuz.

Biri haburda teröristleri karşıladı biri hastane de ziyaret etti ikisinin arasında ki fark ne?

Çevik kuvvet tişörtü giydi protesto etti bakın kim çıktı!

İSTANBUL Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerin cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto eden çevik kuvvet polisi görünümlü kişi tam bir suç makinesi çıktı.

İSTANBUL Fatih Camii’nde dün şehit polisler Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu’nun cenaze namazı öncesi CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çelengi parçalanmış, ardından caminin bahçesine gelen Kılıçdaroğlu'na boş mermi kovanı atılmıştı.

Kılıçdaroğlu'na saldırmaya çalışan saldırganlardan ikisinin daha önce ‘cinsel taciz’, ‘uyuşturucu’ve ‘yaralama’ suçlarından sabıka kaydı bulunduğu öğrenilmişti.

ÇEVİK KUVVET TİŞÖRTÜ GİYİP ÇELENK PARÇALADI

Bu isimlerden biri olan 29 yaşındaki Tunç Ezer adlı kişi, gazetecilerin objektiflerine en çok yansıyan isim. Ezer’in Başbakan Binali Yıldırım’a sarılarak ağladığı, polislerin tabutu önünde gözyaşı döktüğü, Kılıçdaroğlu’nun çelenkini parçaladığı ve öfkeyle sloganlar attığı görülüyor.

Üstelik Ezer’in üzerinde de çevik kuvvet polislerinin üzerinde olan tişörtün aynısı ve başında da yine bir polis şapkası bulunuyordu. Bu durum Ezer’in uzun süre arkadaşını kaybeden bir polis olduğunun düşünülmesine yol açtı.

İLK ÖNCE KARDEŞİYİM DEDİ SONRA DAYISI OLDU

Ancak Hürriyet’in haberine göre, Tunç Ezer, kendisinden şüphelenen polislere önce hayatını kaybeden polislerden birinin kardeşi olduğunu, sonra da yeğeni olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun arabasına saldırmasının ardından gözaltına alınan Ezer’in polis yakını olmadığı, uyuşturucu bulundurmak ve adam yaralamadan sabıkası olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Ezer’le birlikte gözaltına alınan diğer iki kişininse önceden cinsel taciz, uyuşturucu ve yaralama gibi olaylardan emniyete girdiği belirlendi. Savcılık talimatıyla ifadeleri alınan üç saldırgan ve Kılıçdaroğlu’ya mermi atan polisin dayısı İrfan Cengiz dün akşam serbest bırakıldı. Cengiz hakkında silahlı tehdit, Ezer’in de olduğu diğer şüphelilerle ilgili de mala zarar vermek suçlarından işlem yapıldı.

http://www.internethaber.com/cevik-kuvvet-tisortu-giydi-protesto-etti-bakin-kim-cikti-1600700h.htm

Yazik lan Kilicdarogluna.
Verilen alt mesaja gel.Binaliye sarilip Kilicdarogluna kursun...Gram beyniniz yok bu senaryoyu yazmissiniz.

Hiçbir siyasi görüşe mensup değilim ben ona göre söylüyorum bak. Şu an içinde bulunduğumuz durumun neresi doğru minnak? Tek bir tane doğru göster rica ediyorum. Yazdığım başlık şehit başlığı şu an, bundan hesabını yap lütfen.

Yaximin basini okusaydin iyi anlardin kilicdaroglu nu ziyaret etti diye yerden yere vururken diyarbakirda kolkola megri megri sarkilarini soyleyenleri de yerden yere vuracaktiniz zamaninda.o zaman simdiki samimiyetinizi anlardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…