Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.

1- Burda herkes Kaynaklı olduktan sonra haber paylaşabilir, haber gerçek mi yalan mı haberi paylaşan kişi bunu ispatla yükümlü değildir zira haberi kendisi yazmıyor, haber yapılmış konuyu kopyala-yapıştır yapıyor.
Herkes birbirini yalan haber paylaşmakla suçluyor bu ara, kusura bakmayın ama hepinizin Güvenilir dediği kaynakların yanlı veya yalan haber yapmadığının kefilliğini üstlenebilir misiniz? Üstlenemezsiniz çünkü her yayın organı yaşananları kendi çerçevesinden yansıtır.

2- Yine bize laf dokundurulmuş, burda hiçbiriniz AKP'li HDP'li CHP'li MHP'li diye banlanmıyorsunuz, bunu iddia eden varsa buyursun veya AKP yanlısı, HDP karşıtı diye de banlanmıyorsunuz, banlanma sebepleriniz üsluplar veya polemik vb.

Aynı şekilde burda kimse AKP'li veya diğer partili diye yandaşlıkta yapılmıyor, geç bakıyormuşuz, kusura bakmayında bizimde birer ailemiz, gelenimiz gidenimiz, hastalık hallerimiz oluyor.
Sırf sizin burda birbirinizi yeme riskiniz var diye 7/24 online olamayız, sizin dillerinizin kemiği yoksa polemiğe meyilliyseniz bizim yapabileceğimiz birşey yok, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin diye defalarca uyarı yazdımda ne oldu?
Dinlediniz mi? Yoksa yazılanlarda Üslup değişikliğine mi gittiniz?

Ben yazsam, biz yazsak gibi sözcüklerle başlıyor bildirimleriniz, burda sizi bizi yok, yönetim bir grubu memnun edecek tavır ve yorumlar yapmayınca onlardan bunlardan demek ne kolay sizlere.

Tarafımız yok, bir daha yazayım mı? Tarafımız yok, bizi ilgilendirmiyor partiler ve sizin hangi partiye oy verdiğiniz, hangi partiye yakın olduğunuz.

Bizi üsluplarınız, bizi burda yazdıklarınız, bizi burda bizimde başımızı ağrıtacağınız Sözleriniz ilgilendiriyor, Kazen defalarca ikaz etti, keza bende.
Ama siz dikkate almadınız, geçenlerde yazdım, yine yazayım, burada yazdıklarınız sebebiyle bazılarınız hakkında suç duyurusu yapılmış, adli tatil bitsin teker teker ulaşır kağıtlar elinize.

Ne particilikmiş sizinkisi, ona buna saydıracak, birbirinize girecek kadar savunuyorsunuz.
Memleket ateş topu olmuş sizin şu hallerinize bakın.
Kurtuldu mu yitip giden canlar, şehitler, ölen gençler çocuklar geri gelecek mi bu yazdıklarınızla, siz birbirinize düşman olmaktan başka birşey yapmıyorsunuz, bu siyaset Konuşmak değil, resmen kendinize hedef belirlemek.

X