• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise sarılan gence biber gazı!

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
Teröre tepki eyleminde çevik kuvvet polisine sarılan bir gence, polis müdürü biber gazı sıktı.

Ankara’daki terör eylemine emniyet müdürünün “gazlı tavrı” damgasını vurdu. Polis tarafından durdurulan eylemcilerden biri çevik kuvvet polisinin boynuna sarılarak gözyaşı döktü. Bu esnada genci polisten ayıran bir emniyet müdürü ise gencin yüzüne biber gazı sıkarak uzaklaştırdı.

10 GENÇ ŞEHİTLER İÇİN BULUŞTU

Siirt’te 8 askerin şehit düştüğü hain saldırının ardından yurdun bazı kentlerinde teröre tepki eylemleri yapıldı. Başkent Ankara’da da teröre tepki eylemi için biraraya gelen 10 genç ellerinde Türk bayraklarıyla HDP Keçiören ilçe binasına yürümek istedi.

POLİSE SARILIP AĞLADI

Tekbirler getiren gruptan, boynunda Türk Bayrağı bulunan bir genç, grubun önünde barikat kuran çevik kuvvet polisine sarılarak ağladı. Bu sırada bir emniyet müdürü, polise sarılan genci yakasından tutarak geriye doğru çekti.

BİBER GAZI SIKTI

Eylemci gence ‘dokunma’ diye bağıran emniyet müdürü, daha sonra gencin yüzüne biber gazı sıktı. Emniyet müdürü biber gazını sıktıktan sonra çevresine bağırarak ‘alın şunu götürün burdan’ diyerek tepki gösterdi.

Diğer gençler de ve çevrede bulunan bazı vatandaşlar emniyet müdürünün bu hareketine tepki gösterdi. Bir vatandaş “Bu çocuk sadece Türk Bayrağını salladı. Sana taşta atmadı molotof da atmadı. Onu yapanlara yapın bunu. Yaptığınız çok ayıp” dedi. Grup, daha sonra HDP Keçiören İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu sokağın girişinden uzaklaştı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/polise-sarilan-gence-biber-gazi-914457/

Teröre tepki eyleminde çevik kuvvet polisine sarılan bir gence, polis müdürü biber gazı sıktı.

Ankara’daki terör eylemine emniyet müdürünün “gazlı tavrı” damgasını vurdu. Polis tarafından durdurulan eylemcilerden biri çevik kuvvet polisinin boynuna sarılarak gözyaşı döktü. Bu esnada genci polisten ayıran bir emniyet müdürü ise gencin yüzüne biber gazı sıkarak uzaklaştırdı.

10 GENÇ ŞEHİTLER İÇİN BULUŞTU

Siirt’te 8 askerin şehit düştüğü hain saldırının ardından yurdun bazı kentlerinde teröre tepki eylemleri yapıldı. Başkent Ankara’da da teröre tepki eylemi için biraraya gelen 10 genç ellerinde Türk bayraklarıyla HDP Keçiören ilçe binasına yürümek istedi.

POLİSE SARILIP AĞLADI

Tekbirler getiren gruptan, boynunda Türk Bayrağı bulunan bir genç, grubun önünde barikat kuran çevik kuvvet polisine sarılarak ağladı. Bu sırada bir emniyet müdürü, polise sarılan genci yakasından tutarak geriye doğru çekti.

BİBER GAZI SIKTI

Eylemci gence ‘dokunma’ diye bağıran emniyet müdürü, daha sonra gencin yüzüne biber gazı sıktı. Emniyet müdürü biber gazını sıktıktan sonra çevresine bağırarak ‘alın şunu götürün burdan’ diyerek tepki gösterdi.

Diğer gençler de ve çevrede bulunan bazı vatandaşlar emniyet müdürünün bu hareketine tepki gösterdi. Bir vatandaş “Bu çocuk sadece Türk Bayrağını salladı. Sana taşta atmadı molotof da atmadı. Onu yapanlara yapın bunu. Yaptığınız çok ayıp” dedi. Grup, daha sonra HDP Keçiören İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu sokağın girişinden uzaklaştı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/polise-sarilan-gence-biber-gazi-914457/
yok artık:KK57::KK57:

Bunlarda vicdan merhamet kalmamış.
Ülkemin polisi demekten utanıyorum.
Bunlarda böyleyse vay bizim halimize!

haberde vıdeoda var ama ızleyemıyorum pc de. sanırım detaylar vardır..
bırde Kecıoren semtı alabıldıgınce sag görüşlü olup , beledıyesıde akp lıdır.. yanı aksı bır yürüyüş orada yapılamaz dıye bılıyorum ..

Ortalık çok karışık. Canlı bomba olma ihtimalini göz önünde bulundurmak zorunda bu emniyet müdürü de. At sloganını dağıl. Polise sarılmalar ağlamalar falan nedir yani?

Ayrıca her gruba eşit muameleye 'Evet' diyorum. Bu eyleme katılanlarda bulundukları konumu tekrar sorgulamışlardır.

biraraya gelen 10 genç

Ortalık çok karışık. Canlı bomba olma ihtimalini göz önünde bulundurmak zorunda bu emniyet müdürü de. At sloganını dağıl. Polise sarılmalar ağlamalar falan nedir yani?
Ayrıca her gruba eşit muameleye 'Evet' diyorum. Bu eyleme katılanlarda bulundukları konumu tekrar sorgulamışlardır.

hepi topu 10 kişi toplanmış mai ; terörist bıle olsa , arama yapılabılır , gbt bakılabılır.. canlı bombada olsa gaz sıkınca ,etkısız hale gelmezki..reflex olarak mı yorumluyorsun ?
işte bir kişinin yaptıgı hareket geneline malediliyor malesef..

Eşit muamele konusunda sonuna kadar destekliyorum..

Güya Polis, Çocuk kendine gelsin diye yapmış .. Yerseniz tabi..

Bunlarda vicdan merhamet kalmamış.
Ülkemin polisi demekten utanıyorum.
Bunlarda böyleyse vay bizim halimize!

Diyarbakırda trafik kazası var diye polisleri şehit etmediler mi? Bu yüzden bu açıdan bakıp empati kurmak lazım..
Doğru bulmuyorum ama buda bir bakış açısı

hepi topu 10 kişi toplanmış mai ; terörist bıle olsa , arama yapılabılır , gbt bakılabılır.. canlı bombada olsa gaz sıkınca ,etkısız hale gelmezki..reflex olarak mı yorumluyorsun ?
işte bir kişinin yaptıgı hareket geneline malediliyor malesef..

Eşit muamele konusunda sonuna kadar destekliyorum..

Hdp ilçe binasına tekbir ata ata yürüyen, ellerinde türk bayrağı olan 10 kişi. Bu tarz gruplar türedi şimdilerde de. Kimin ne tür bir eyleme girişeceği belli olmuyor. Teröre karşı terör müdür çözüm? İç savaş bunun bir tık ilerisi.

Polis zaten müdahale etmeden bekliyor en başında. Slogan ata ata yanlarına kadar geliyorlar. Sarılmasını beklemiyorlardır. Müdürün o anda uzaklaştırmak için reflex olarak yaptığını düşünüyorum. Yani bilmiyorum bana mı saçma geldi sadece? Orada çok gereksiz bir hareket polise sarılmak.

Teröristlere vur emri yok..

Vatandaşa oluyor noluyorsa.

Ne diye sarılıyor ki polise ? Amaç ne yani şov resmen git arkadaşına sarıl niye tanımadığın birine yapışıyorsun ki vıcık vıcık samimiyetsiz davranışlar, valla iyi etmiş polis biraz da bu samimiyetsizler gaz yesin

Zamanında biz de bayraklarla slogan atarak yürürken polise sarılmadığımız halde biber portakal ne varsa yiyorduk. Geçmiş olsun gençlere ama bu ülkede yürüyüş yapıyorsan başına gelecekleri göze alacaksın.

Polis dokunma memuruma diye genci çekiyor zaten. Sonrasında gözüne neden gaz sıkıyor?
Bunun acıklaması nedir?
Almışlar ellerine copu gazı keyfince sallıyorlar yalan mı?
Bir de savunulmuş ya hayret.

her yerde sehitler var
onceden dagda asker sehit olurdu simdi segre indi serefsizler trafik polisine bile pusu kurulan bi ulkede o mudurun yaptigida normal bence
yani refleks olmali, her gun onlarca meslektasi sehit oluyor ,belki hergun evden bugun sehit oluvammi diye çikiyodur kim bilir
onlarin psikolojisi çok farklidir simdi,tepkileride farkli oluyor dolayisiyla
ulkede maalesef adi konmamis bi savas var bence su an :(

Dağdan gelen caniler davul ve zurna ile zilgitlar eşliğinde pkk bayrakları ve apo resimleri ile karşılanirken bu kahraman polisler nerdeydi o zaman! ya da istanbulun herhangi bir semtini savas alanina cevirirken neden sadece dagilin anonslari yapiliyordu?

Bırak polisi dersin olur biter manyak gibi gaz sikmaya ne gerek var.

Ha ayrıca polisin orantisiz gücünü gezi de çok net görmüştük de ben burada savunulmasını hiç anlamadım.

Böylesine bir hümanizm anlayışı gözlerimi yaşartıyor...

Solcular gaz yiyor sağcılarda yesin... Oh ne ala kendini yapılanı eleştirirken karşıt düşüncede olana yapılanı savunmak, hümanizm işte yersen...

Back