• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise mesaj cezası

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir polis memurunun, sosyal medyada paylaştığı mesaj nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal bir paylaşım sitesinde 'emniyet mensubuna yakışmayacak' şekilde paylaşımda bulunan personelin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Emniyetin yazılı açıklamasında, şöyle denildi:

"Sosyal bir paylaşım sitesinde emniyet mensubuna yakışmayacak şekilde yazı yazarak paylaşımda bulunan personel, tarafımızdan hiçbir şekilde tasvip edilmeyen ve kesinlikle kabul edilemez bu davranışı nedeniyle, İl Valimizin de talimatları doğrultusunda derhal görevden uzaklaştırılmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır."

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, görevden alınan polis memuru ile ilgili şu twiti attı:

"Sosyal Medyada kötü, çirkin paylaşımları ile tarafıma yoğun biçimde şikayet olunan bir polis memuru hakkında süratle cezai işlemleri yaptık."

ntv

bu cüreti nerden alıyor diye de sormak lazım...

o çevigin ellerinden öperim cumlesi hala aklımda. soruşturma sonrasında ne ceza alacak merak ediyorum... kin ve nefret sucu kapsamına giriyor yaptıgı.

bu cüreti nerden alıyor diye de sormak lazım...

o çevigin ellerinden öperim cumlesi hala aklımda. soruşturma sonrasında ne ceza alacak merak ediyorum... kin ve nefret sucu kapsamına giriyor yaptıgı.

Atheeeen posta kutun dolu :1:

Konuyu dağıtmadan kaçıyorum, burda yakalayınca buraya yazdım :1::10:

Offf nasıl bir toplum olduk biz, Müslümanlığın, Allah'ın adının bu kadar çok dillere düştüğü ve anıldığı bir dönemde maalesef ki gittikçe insanlıktan çıkar olduk. Ne kadar tuhaf değil mi???

o mesajı bende gördüm çirkin bile az kalır ! gerekenin yapılması güzel :34:

Polislerde insan onların ruh halide bozuldu.
Bir tarafda aldıkları emirler,kendi can güvenlikleri akşama
eve götürecekleri ekmek.Kime o kıyafeti giydirip başına kaskı taksan
eline silah versen en fazla 1 hafta sonra aynı hale gelir.İnsan psikolojisi çok garip
oturduğumuz yerden klavye başından kınamak çok kolay.Polisin içinde bayılanlara
yardım eden,ambulans gelene kadar yaralıyı teselli edip bekleyen de var.

Nasıl onbinlerce kişi kırıp dökmeden protestosu yapıp evine dağılıyor.
İçlerinden çıkan vandal mı dersiniz,vatan hainimi dersiniz onlardan bir kısmıda
otobüs yakıyor,cam çerçeve yıkıyor. Aynı şey.

Tüm olaylarda bütünü değil içindeki, olay çıkartan azınlığı kınamalıyız.
Polisi ve halkı bu duruma getiren kötü idare,yanlış politikadır.Bu polis düşman ordusu değil
hepsi bizim evladımız,komşumuz,kardeşimiz itidal çağrısı işine gelmeyenlerin, bu oyuna dur demeyen,
yolsuzlukların unutulması için çabalayanların biran önce aklını başına alması lazım.

Örnek bu polis öldüresiye bu adamı hangi vicdanla bu hale getirdi
alın görevden tedavi ettirin cezalandırın.Halka da biz bunların cezasını veriyoruz deyip
insanlara güven verin
$1621702_720050154682282_290436717_n.jpg

İzmir kordanda saçından sürklenen genç kız vardı.O ne oldu polis ceza aldı mı ?

bunu yapanın polis olması yada başka bi meslekte olmasının hiç bir önemi yok ki.. insan olması bile mumkun değil hatta :47: umarım cezasını alır, ama o kadar umutsuzum ki artık ben, bu olay unutulunca yeniden görevinin başına gelmesi bile şaşırtmaz artık ..

Polislerde insan onların ruh halide bozuldu.
Bir tarafda aldıkları emirler,kendi can güvenlikleri akşama
eve götürecekleri ekmek.Kime o kıyafeti giydirip başına kaskı taksan
eline silah versen en fazla 1 hafta sonra aynı hale gelir.İnsan psikolojisi çok garip
oturduğumuz yerden klavye başından kınamak çok kolay.Polisin içinde bayılanlara
yardım eden,ambulans gelene kadar yaralıyı teselli edip bekleyen de var.

Nasıl onbinlerce kişi kırıp dökmeden protestosu yapıp evine dağılıyor.
İçlerinden çıkan vandal mı dersiniz,vatan hainimi dersiniz onlardan bir kısmıda
otobüs yakıyor,cam çerçeve yıkıyor. Aynı şey.

Tüm olaylarda bütünü değil içindeki, olay çıkartan azınlığı kınamalıyız.
Polisi ve halkı bu duruma getiren kötü idare,yanlış politikadır.Bu polis düşman ordusu değil
hepsi bizim evladımız,komşumuz,kardeşimiz itidal çağrısı işine gelmeyenlerin, bu oyuna dur demeyen,
yolsuzlukların unutulması için çabalayanların biran önce aklını başına alması lazım.

Örnek bu polis öldüresiye bu adamı hangi vicdanla bu hale getirdi
alın görevden tedavi ettirin cezalandırın.Halka da biz bunların cezasını veriyoruz deyip
insanlara güven verin
Eki Görüntüle 1022593

İzmir kordanda saçından sürklenen genç kız vardı.O ne oldu polis ceza aldı mı ?

Şu forumda yazılanları okuyup da acaba benim düşüncelerimi birisi yazıya dökecek mi, benim halim yok diye düşünürken sonunda o yazıyı okuyabilmek ne büyük bir mutluluk!
Başından sonuna kadar katılıyorum.
Keşke herkes sen gibi ben gibi düşünebilse.
Ayrıştırılıyoruz.
Bunun farkında olsa... Keşke keşke!:50:

o facebook mesajını paylaşcaktım ama çok küfür içeriyor malesef orjinali

aslında polislik mesleği herkesin yapabileceği türden bi meslek değil
o yüzden alımlarda işe uygun kişilerin psikolojik vs testlerden geçerek alınması gerekir
çok sinirli çok çabuk stres olan panik olan kişiler bu mesleği yapmamalı

onlar da stres altında sonuçta ben hiçbirini kötüleyemem
türlü türlü insanlarla uğraşıyolar
arasında iyisi de vardır kötüsü de insan sonuçta hepsi
aksi gibi gelip önlerine küfreden tahrik eden şahıslar da var
olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyo

umarım bu yaptırımların devamı da gelir ve bu olayların yaşanması önlenir
ve alımlarda bahsettiğim kriterler dikkate alınır

İletisinin içerisinde beni en çok düşündüren sözü "bundan sonra dışarda ayrımcılık var size" sözüdür. Bu kin nasıl bir kindir böyle aman Allah'ım :50:

diyelim o ceza aldı (gerçi henuz onanmıs ceza yok bildigim kadarıyla)
peki nekrofil diyene ne olacak?
Egemen Bağış ve Şamil Tayyar, onları da açıga alıyorlar mı?

Ben de merak ettim şimdi baktım.

"Senin yüzünden iznim kapandı. Nesiniz lan siz kimsiniz. neymiş ekmek almaya gidiyormuş! Kafana sıkan çeviğin ellerinden öperim. Bundan sonra dışarıda ayrımcılık var size. Beni bile bu hale soktunuz lan."

Küfürsüz kısmı bu..

Zavallı. Erkeklelik taslicam diye yazık etmiş kendine. Polislerin ne kadar eğitimli olduğu ortada. Şu an herkes bu kadar hassasken tabi ki sonu bu olacaktı.

görevden uzaklaştırılmış sanırım

bence kin ve nefret soylemini bu kadar açıkca ifade eden birinin kamuda ve ozellikle toplumsal olaylarda yer alması sorunlu...
yani uzaklastırma su an gecici bildigim kadarıyla, cezai islem icin basvuru yapılmıs o surede de gorevden cekmisler.

ilk yorumum da dedigim gibi, birileri gazlarsa o da -memur oldugunun bilincsizligimi adına ne dersek- gayet boyle cumleler kurma hakkını kendinde bulur.
ustelik kahraman onlar, destan yazanlar... boyle cumleler duyunca kendisini dokunulmaz sandı sanırım.

Bir radyo çalışanı ölene yas tutuyor diye işten atılır, diğeri küfrü basar ama uzaklaştırılır.

ben yine de suçu küfredende bulmuyorum. ona bu hak verilmese küfredemezdi çünkü.

bence kin ve nefret soylemini bu kadar açıkca ifade eden birinin kamuda ve ozellikle toplumsal olaylarda yer alması sorunlu...
yani uzaklastırma su an gecici bildigim kadarıyla, cezai islem icin basvuru yapılmıs o surede de gorevden cekmisler.

ilk yorumum da dedigim gibi, birileri gazlarsa o da -memur oldugunun bilincsizligimi adına ne dersek- gayet boyle cumleler kurma hakkını kendinde bulur.
ustelik kahraman onlar, destan yazanlar... boyle cumleler duyunca kendisini dokunulmaz sandı sanırım.

bu sadece birilerinin gazlamasıyla olacak birşey değil kişilikle de ilgili bence
kim olursa olsun düzgün bi insan olsa ölünün ardından öyle konuşmaz zaten
herkes kendine hakim olsun artık

sosyal medyanın durumu işler acısı zaten
birbirine hakaret eden edene
sadece bu memur değil ki herkes kendini dokunulmaz sanıyo o ortamlarda

twitterı bile takip etmek istemiyorum artık küfür dolu mesajlar atmayı birşey sanıyo insanlar
şu son günlerde okuduklarıma inanılmaz şaşırıyorum sadece bu memur değil kimler neler demiyo ki
çok üzücü gerçekten
insanlar sosyal ortamlarda kendilerini kaybediyo nasıl oluyosa
ama en azından görevden alınması vs olumlu gelişmeler
belki bu cezalar daha çok duyulursa insanlar yazdıklarına biraz daha dikkat eder

bu sadece birilerinin gazlamasıyla olacak birşey değil kişilikle de ilgili bence
kim olursa olsun düzgün bi insan olsa ölünün ardından öyle konuşmaz zaten
herkes kendine hakim olsun artık

sosyal medyanın durumu işler acısı zaten
birbirine hakaret eden edene
sadece bu memur değil ki herkes kendini dokunulmaz sanıyo o ortamlarda

twitterı bile takip etmek istemiyorum artık küfür dolu mesajlar atmayı birşey sanıyo insanlar
şu son günlerde okuduklarıma inanılmaz şaşırıyorum sadece bu memur değil kimler neler demiyo ki
çok üzücü gerçekten
insanlar sosyal ortamlarda kendilerini kaybediyo nasıl oluyosa
ama en azından görevden alınması vs olumlu gelişmeler
belki bu cezalar daha çok duyulursa insanlar yazdıklarına biraz daha dikkat eder

katılıyorum simon,
fakat ben sen (kufur kullanmasak da bizim gibi halktan olan insanlar anlamında) dikkat edecegiz, tepedekiler yine istedigini soyleyecek...
herhangi bir cezai islem olacakse herkesi kapsamalı, dilerim benzer olumlu gelismeleri ileriki gunlerde baskaları icin de goruruz.

katılıyorum simon,
fakat ben sen (kufur kullanmasak da bizim gibi halktan olan insanlar anlamında) dikkat edecegiz, tepedekiler yine istedigini soyleyecek...
herhangi bir cezai islem olacakse herkesi kapsamalı, dilerim benzer olumlu gelismeleri ileriki gunlerde baskaları icin de goruruz.

bence de heryere seviye gelmeli artık
cezai işlemler herkesi kapsamalı bi iki kişiyi değil
ve bu tepedekileri de kapsamalı ama dokunulmazlık vs konularından dolayı sadece tazminat davası açılabilir heralde
ama halk gereken cevabı veriyo zaten
bağışın mesajı silmesi de bunun kanıtı kimse ciddiye almıyo artık kendisini ve kendi sonunu kendi hazırlıyo aslında

insanlar konuşamayı tartışmayı bilmiyo
hakaret ederek ederek konuşuyo
bu da ayrıştırmaları artırıyo
belki düzgünce tartışsalar birbirlerine düşman olmayacaklar ve orta yolu bulacaklar
birilerinin onlara o ortamlarda yapılanların da suç olduğunu hatırlatması lazım

bu forumda bile kinle ve nefretle konuşarak ayrıştırma yapanlar o kadar çok ki okuyunca içim kararıyo ve üzülüyorum
birileri akpliler diye ayrıştırıyo diğerleri chpliler vs diye

buna da başbakan söyle dedi muhalefet böyle dedi denilerek normal görülmesini kabul etmiyorum
benim kendi düşüncem fikrim var
tepedekilerinin ne söylediği beni ilgilendirmiyo
onlar hep birşeyler söyler zaten türkiyedeki siyaset kötü çünkü
onlar öyle söyledi diye biz ayrışacak değiliz
birileri ayrıştırmaya çalışıyosa biz birleştirici olmalıyız
hepimiz Atatürk milliyetçiliğine bağlı insanlar olduğumuzu hatırlayıp ona göre davranmalıyız
birilerinin söylemlerini bahane edip daha da ayrışmamalıyız bence

siyasilerin burada çok önemli bi rolü var ama yapmayan yapmıyo işte
napalım onlar gerekeni yapmıyo diye birbirimize düşman mı olucaz
onların ağzından çıkan lafa göre fikirlerimiz şekillenmemeli bence

(bu arada senin için değil genel yazıyorum bu arada :1:)

Son düzenleme:
Back