- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Bacağını atılan bombalarda kaybeden, eşini sokak ortasında doktor ararken kaybeden; bombaların altında inim inim inletilen Halep'te insanların neler çektiğini hiç mi görmediniz hiç mi okumadiniz bir yerde? Esad'ı destekleyen biri vicdanını kaybetmiştir gözümdeNeden, sen Esad'ı nasıl görüyorsan Avrupa'da Erdoğan'ı aynı görmüyor mu sence? Bizi kendileri gibi mi gördüğünü düşünüyordunuz? Avrupa ve ABD'de çıkan manşetlere bakmanı tavsiye ediyorum.
Bizi bombaların patladığı tipik bir Ortadoğu diye adlandırıyor tüm Avrupa. Bu aralar bir kaç İspanyol ve İtalyanla tanıştım ve ülkemize gelmeye çok korktuklarını dile getirdiler. Sen nasıl Suriye'ye gitmek istemezsin ya korkarsın, hah onlarda buradan öyle korkuyor. Türkiye'yi okudukları manşetler, senin Suriye'yi okuduğun manşetler gibi onlar için.
Haa Esad'a da kalırsa o da çok normal şeyler yapıyor, herşey olması gerektiği gibi.
Neden, sen Esad'ı nasıl görüyorsan Avrupa'da Erdoğan'ı aynı görmüyor mu sence? Bizi kendileri gibi mi gördüğünü düşünüyordunuz? Avrupa ve ABD'de çıkan manşetlere bakmanı tavsiye ediyorum.
Bizi bombaların patladığı tipik bir Ortadoğu diye adlandırıyor tüm Avrupa. Bu aralar bir kaç İspanyol ve İtalyanla tanıştım ve ülkemize gelmeye çok korktuklarını dile getirdiler. Sen nasıl Suriye'ye gitmek istemezsin ya korkarsın, hah onlarda buradan öyle korkuyor. Türkiye'yi okudukları manşetler, senin Suriye'yi okuduğun manşetler gibi onlar için.
Haa Esad'a da kalırsa o da çok normal şeyler yapıyor, herşey olması gerektiği gibi.
Son paragrafinizdan sonra sizi konuşmaya değer görmüyorum
Esad'ı destekleyen cümle nerede gördünüz? Hangi cümle bu mesajı verdi acaba?Bacağını atılan bombalarda kaybeden, eşini sokak ortasında doktor ararken kaybeden; bombaların altında inim inim inletilen Halep'te insanların neler çektiğini hiç mi görmediniz hiç mi okumadiniz bir yerde? Esad'ı destekleyen biri vicdanını kaybetmiştir gözümde
ahaha Esad destekçisi de oldun, hadi geçmiş olsun..
Esad'ı yaptıkları normal diyo. Tüh ya gezide bomba fln atsaymisiz keşke baksana baya normalmiş aslında pehhEsad'ı destekleyen cümle nerede gördünüz? Hangi cümle bu mesajı verdi acaba?
Sorma sorma yani artık gülüyorum. Esad destekçisi olduğumu çıkardığı cümleyi nasıl okudu artık Allah bilir. Orada gizli özne olarak beni gördü sanırsam. Algıda seçicilik işte, nasıl okumak istiyorsa öyle okuyorlar... Şimdi o cümle de kastettiğimin ne olduğunu anlatsam, ooof of kim uğraşçak...
Esad'ı yaptıkları normal dediniz uydurmuyorum nesi normal hangi eylemi normal?
Sorma sorma yani artık gülüyorum. Esad destekçisi olduğumu çıkardığı cümleyi nasıl okudu artık Allah bilir. Orada gizli özne olarak beni gördü sanırsam. Algıda seçicilik işte, nasıl okumak istiyorsa öyle okuyorlar... Şimdi o cümle de kastettiğimin ne olduğunu anlatsam, ooof of kim uğraşçak...
Oyle öyle bayan elitler. Siz aydinsiniz biz böyle işte. Kusura bakmayınben artık üzerimizde deney yapıldığına inanıyorum.. ne kadar sürede deliririz diye deniyorlar bizi :)
Oyle öyle bayan elitler. Siz aydinsiniz biz böyle işte. Kusura bakmayın
Atsaymışız derken siz kimsiniz acaba merak ettim ?Esad'ı yaptıkları normal diyo. Tüh ya gezide bomba fln atsaymisiz keşke baksana baya normalmiş aslında pehh
Esad'ı yaptıkları normal diyo. Tüh ya gezide bomba fln atsaymisiz keşke baksana baya normalmiş aslında pehh
Yurt dışında miting vs yasaklanmış mı? Yasaklanmış.
Adamlar ülkemize şu an gelemezsiniz demiş mi? Demiş.
Yahu BDV'de konu açsa biri, kabul etmediğim halde evime misafir geldiler yazsa, gelenler hakkında demediğimiz kalmaz.
İstemediğim halde geldiler ben de ikramda bulunmadım, neden geldiniz manasında surat astım haksız mıyım dese, sen haklısın deriz.
Neyin kafasını yaşıyoruz acaba ülkece?
Pırıl pırıl bir üniversite öğrencisi Ali ismail'e üzülmedim diye yazan cümleyi hayretlerle okudum.
Bu nasıl nefrettir.
Ama sizin gibi zihniyetlerin tek yaftalaması vatan haini, terörist etiketlemesidir.
Gencecik çocuk yaşamının hangi kısmında bunları yaptıysa artık (!)
Bu etiketlemelerinizin günahı sizin boynunuza...
Oy verdikleriniz ancak bunlarla avutuyor sizleri ne de olsa.
Bu ülkede bir kısım insanlar (!) cidden vicdanını, merhametini, sağ duyusunu kaybetmiş!
Yazacak çok şey varda, neyse ...
Hangi eylemciyi köpek ısırmış bizim ülkede? Geçen kızılay karanfil de gayette eylem vardı hiçbir şey olmadı. Geziyi kastediyorsan da onlar eylemci fln değil düpedüz zorla rejimi değiştirmek için uğraşmış illegal grup
yani Türkçe ile anlaşamıyoruz İngilizce hiç şansımız yok ben diyeyim, hele hele şu an Twitter da tt olan ingilizceyi görsen diz çöker ağlarsın chessben hala üzerimizde ya deney yapılıyor diyorum ya da bayağı alacakaranlık kuşağındayız diyorum başka alternatifi yok..
Yaradılanı yaradandan ötürü sevmek nerede kaldı ? Bu nasıl Müslüman'lık diyeceğim kırmızı çizgilere dokunacak. Ama nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?