Polis köpeklerinin ısırdığı genci Erhan Çelik böyle kurtarmaya çalıştı

Bacağını atılan bombalarda kaybeden, eşini sokak ortasında doktor ararken kaybeden; bombaların altında inim inim inletilen Halep'te insanların neler çektiğini hiç mi görmediniz hiç mi okumadiniz bir yerde? Esad'ı destekleyen biri vicdanını kaybetmiştir gözümde

ahaha Esad destekçisi de oldun, hadi geçmiş olsun..

Esad'ı destekleyen cümle nerede gördünüz? Hangi cümle bu mesajı verdi acaba?

ahaha Esad destekçisi de oldun, hadi geçmiş olsun..

Sorma sorma yani artık gülüyorum. Esad destekçisi olduğumu çıkardığı cümleyi nasıl okudu artık Allah bilir. Orada gizli özne olarak beni gördü sanırsam. Algıda seçicilik işte, nasıl okumak istiyorsa öyle okuyorlar... Şimdi o cümle de kastettiğimin ne olduğunu anlatsam, ooof of kim uğraşçak...

ben artık üzerimizde deney yapıldığına inanıyorum.. ne kadar sürede deliririz diye deniyorlar bizi :)

Esad'ı yaptıkları normal dediniz uydurmuyorum nesi normal hangi eylemi normal?

Esad'ı yaptıkları normal diyo. Tüh ya gezide bomba fln atsaymisiz keşke baksana baya normalmiş aslında pehh

Vaaay öyle mi demişim vah beni beni.

Bak yazdığım cümle şu; Haa Esad'a da kalırsa o da çok normal şeyler yapıyor, herşey olması gerektiği gibi.

Esad'a kalırsa yani Esad'a sorsan kendini normal görür diyorum. Türkçe anlamdıysan ingilizce anlatayım. If you ask Esad, he says that everything that he makes very normal and eveything is ok as it should be.

Bak orada ben öyle düşünüyorum demiyorum, Esad öyle olduğunu düşünüyor.

Şimdi bir de Arapça ve Almanca anlatayım dicem ama o diller bende yok.

Pırıl pırıl bir üniversite öğrencisi Ali ismail'e üzülmedim diye yazan cümleyi hayretlerle okudum.
Bu nasıl nefrettir.
Ama sizin gibi zihniyetlerin tek yaftalaması vatan haini, terörist etiketlemesidir.
Gencecik çocuk yaşamının hangi kısmında bunları yaptıysa artık (!)
Bu etiketlemelerinizin günahı sizin boynunuza...
Oy verdikleriniz ancak bunlarla avutuyor sizleri ne de olsa.
Bu ülkede bir kısım insanlar (!) cidden vicdanını, merhametini, sağ duyusunu kaybetmiş!
Yazacak çok şey varda, neyse ...

Erdoğan aşkı kafası

Yaradılanı yaradandan ötürü sevmek nerede kaldı ? Bu nasıl Müslüman'lık diyeceğim kırmızı çizgilere dokunacak. Ama nasıl bir vicdan ben anlamıyorum.... Neyse....

Doğru, köpek ısırmadı direkt hedef alınarak gözlerinden , başlarından vuruldular.

Lobna Alami' yi bilir misiniz ? Olayların ilk günü başından vurularak 35 yaşından sonra hayatı sıfırlanan, konuşmayı unutan, hafızasını kaybeden ? Düpedüz zorla rejim değiştirmiyordu o mesela. Sadece oradaydı parktaydı. Ama oh ne ala memleket Berkin teröstti oh olsun, Ali İsmail'e oh olsun, Geziciler rejim değişicekti oh olsun. Yastığa başınızı nasıl koyuyorsunuz acaba ?

take it easy guys, slowly, deep breath....

bi de şansımı ingilizce deniyim dedim, office nasılım

yani Türkçe ile anlaşamıyoruz İngilizce hiç şansımız yok ben diyeyim, hele hele şu an Twitter da tt olan ingilizceyi görsen diz çöker ağlarsın chess ben hala üzerimizde ya deney yapılıyor diyorum ya da bayağı alacakaranlık kuşağındayız diyorum başka alternatifi yok..

Aziz Nesin çok iyimsermiş ofiş. Ben diyim.

Yaradılanı yaradandan ötürü sevmek nerede kaldı ? Bu nasıl Müslüman'lık diyeceğim kırmızı çizgilere dokunacak. Ama nasıl ?

Oy verdikleri hükümette bunu söylüyor ama dokunmadıkları, rahat verdikleri kimse yok. (Kendi zihniyetlerinden olmayanlar için.)
Aman müslümanlıklarına dokunmayalım en şahane müslümanlar bunlar(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…