Tamamdır.Mune top sende ...
Ne hakkını aramak için bildiğin rejim değişikliği için bunu yapmadılar mi ? Dünya da hangi hükümet azıcık protesto olunca hemen iktidarını teslim etmiş . Bi kendinize gelin ya bizim üniversite de kütüphanenin taşlarına varana kadar söktü bu hak arayan zihniyet(!) Çok mu vatanseverlerdi de yıktılar yaktılarKendine müslümanlar siziiii,
Hollandaki olaylar için, kendi yandaşlarınız için sokaklarda hakkını arıyorlardı, köpeklerle saldırdılar bakanımıza höst dediler diye ortalıgı yaygaraya verin, yine kendi ülkende sokaga hakkını aramak için çıkan ve "öldürülen çoçuklar" için üzülmedimki zaten deyin
Ak partiliyim dedim mi hiçbir mesajımda?
Ne bildin sen beni akıllı kadın.
Ama o nefret ettiğin kesim var ya hiç de azınlık değil, azınlık olan sensin ve biteceksin!
Ahh canım memleketimden çok umutluyum maşallah herşey pek güzel olacak!
Ettiğin hakaretleri aynen iade ediyorum. Zavallısın, nefretinde boğul.
Bak o kesimden nefret ediyormuşsun ya pek hoşuma gitti, mutsuz olmana bayıldım!
İnşallah hep o tiksindiğin zihniyet başta olur ve senin gibiler böyle tiksinmeye devam eder.
Tiksinin be canım, bunalın, boğulun.
Ne mutlu doğru yoldayız demektir!
Hangi eylemciyi köpek ısırmış bizim ülkede? Geçen kızılay karanfil de gayette eylem vardı hiçbir şey olmadı. Geziyi kastediyorsan da onlar eylemci fln değil düpedüz zorla rejimi değiştirmek için uğraşmış illegal grupTürkiyede eylemcilerin yaşadığı standart uygulamalar... Eminim ki bu yapılanlar Türkiyedeki ki eylemcilere yapılsa hepsi alkış tutardı.
Neden bunu butun zihniyete atfediyorsun? Neden gizliden gizliye küçümsuyorsun? Halka bunu yaptığınız için insanlar da sizin zihniyetinizden nefret ediyorum elite olmuş takımFransa bayrağı yakıp Hollanda sanan ve portakal keserek protesto eden bir zihniyetten mi umutlusunuz ? Vah vaaaah.
Hangi eylemciyi köpek ısırmış bizim ülkede? Geçen kızılay karanfil de gayette eylem vardı hiçbir şey olmadı. Geziyi kastediyorsan da onlar eylemci fln değil düpedüz zorla rejimi değiştirmek için uğraşmış illegal grup
Fransa bayrağı yakıp Hollanda sanan ve portakal keserek protesto eden bir zihniyetten mi umutlusunuz ? Vah vaaaah.
yemin ediyorum 1 gün önce uyardım Rusya bayrağı bakın böyle, Hollanda böyle diye. Git sen arkasına Fransız bayrağı yak !
skandal !
Hanım efendi Esad'la Erdoğan'ın durumu aynı mı? Biri ülkesini bombaladi halkı sürgün etti rezil etti. Erdoğan'ın yapmak istediği normal bir konuşmaydı ki bugün ki Hollanda gazete manşetleri bile "hayır" diye. Yani onlar olayı bizim gördüğümüz gibi görmüyor direk Erdoğan düşmanlığı bunu da yapmaya hakları yok halkın vereceği oya karisamazlar ya da baskı kuramazlar. Biz burda suriyelilere zulüm mu yapıyoruz Esada düşmanlık esin diye?Hollanda'da neden miting yapamıyoruz, neden izin vermiyor faşistler diyenler, sorularım var size. Lütfen bana cevap verin.
Şimdi düşünün ki Esad diyor ki Türkiye'de 4 milyon Suriyeli vatandaşım var ve ben gelip Ankara, İstanbul, İzmir falan mitingler yapıcam. Sorularım şunlar;
1. Sizce bu istek makul mü, normal mi?
2. Bu mitingler gerçekleşti diyelim can güvenliğiniz hakkında endişe duyar mısınız?
3. Hepsinden öte Erdoğan Esad'a izin verir mi?
4. İzin verilmedi diyelim ki asla Erdoğan buna izin vermez, Suriyeliler gelip ülkende ayaklanıyor, seni beni sosyal medyada tehdit ediyor, buna hakları olur mu?
5. Erdoğan izin vermediğinde yaaa faşist Erdoğan, nasıl izin vermez, Suriyeli Muriyeli bu ülkede istediklerini yaparlar diyebilir miydiniz?
6. İzin verilmedi ve Suriye bakanları geldi, Erdoğan'a ve Türk Hükümetine kafa tuttu, Vaaay ne cesur insanlar, müthiş takdir ettik mi derdiniz?
Çok rica edicem bunlara biriniz cevap verin ya, objektif olarak mümkünse...
Ki hiç mi görmediniz köpeklerle fln insanlara saldırmışlar naptı bu insanlar birini mi öldürdü birine mi saldırdı? Erdoğanı haksız görecem diye diye bunlara göz yumdunuz ya pes pesHollanda'da neden miting yapamıyoruz, neden izin vermiyor faşistler diyenler, sorularım var size. Lütfen bana cevap verin.
Şimdi düşünün ki Esad diyor ki Türkiye'de 4 milyon Suriyeli vatandaşım var ve ben gelip Ankara, İstanbul, İzmir falan mitingler yapıcam. Sorularım şunlar;
1. Sizce bu istek makul mü, normal mi?
2. Bu mitingler gerçekleşti diyelim can güvenliğiniz hakkında endişe duyar mısınız?
3. Hepsinden öte Erdoğan Esad'a izin verir mi?
4. İzin verilmedi diyelim ki asla Erdoğan buna izin vermez, Suriyeliler gelip ülkende ayaklanıyor, seni beni sosyal medyada tehdit ediyor, buna hakları olur mu?
5. Erdoğan izin vermediğinde yaaa faşist Erdoğan, nasıl izin vermez, Suriyeli Muriyeli bu ülkede istediklerini yaparlar diyebilir miydiniz?
6. İzin verilmedi ve Suriye bakanları geldi, Erdoğan'a ve Türk Hükümetine kafa tuttu, Vaaay ne cesur insanlar, müthiş takdir ettik mi derdiniz?
Çok rica edicem bunlara biriniz cevap verin ya, objektif olarak mümkünse...
Hanım efendi Esad'la Erdoğan'ın durumu aynı mı? Biri ülkesini bombaladi halkı sürgün etti rezil etti. Erdoğan'ın yapmak istediği normal bir konuşmaydı ki bugün ki Hollanda gazete manşetleri bile "hayır" diye. Yani onlar olayı bizim gördüğümüz gibi görmüyor direk Erdoğan düşmanlığı bunu da yapmaya hakları yok halkın vereceği oya karisamazlar ya da baskı kuramazlar. Biz burda suriyelilere zulüm mu yapıyoruz Esada düşmanlık esin diye?
Ki hiç mi görmediniz köpeklerle fln insanlara saldırmışlar naptı bu insanlar birini mi öldürdü birine mi saldırdı? Erdoğanı haksız görecem diye diye bunlara göz yumdunuz ya pes pes
Son paragrafinizdan sonra sizi konuşmaya değer görmüyorumNeden, sen Esad'ı nasıl görüyorsan Avrupa'da Erdoğan'ı aynı görmüyor mu sence? Bizi kendileri gibi mi gördüğünü düşünüyordunuz? Avrupa ve ABD'de çıkan manşetlere bakmanı tavsiye ediyorum.
Bizi bombaların patladığı tipik bir Ortadoğu diye adlandırıyor tüm Avrupa. Bu aralar bir kaç İspanyol ve İtalyanla tanıştım ve ülkemize gelmeye çok korktuklarını dile getirdiler. Sen nasıl Suriye'ye gitmek istemezsin ya korkarsın, hah onlarda buradan öyle korkuyor. Türkiye'yi okudukları manşetler, senin Suriye'yi okuduğun manşetler gibi onlar için.
Haa Esad'a da kalırsa o da çok normal şeyler yapıyor, herşey olması gerektiği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?